22 Haziran 2009 Pazartesi

En Etkili Sivilce İlaçlari

En iyi sivilce ilaci nedir sorusuna karşılık verilebilecek en iyi cevap daha üretilmedi olacaktır. Diğer bir deyişle ne kadar para o kadar güzellik demek olacaktır. Sivilce ve akneler için en uzun süreli çözümler doğal sivilce tedavilerinden geçmektedir. Sivilceler için doğal çözümler hem pahalı değildir hem de herhangibirinin uygulayacağı kadar kolay yollardan oluşmaktadır.

Yemek yeme tarzının veya yemek alışkanlıklarınız sivilcelerin oluşması için ana unsurlardan biridir. Yani beslenme alışkanlıkları cildinizin kalitesini doğrudan etkilemektedir. Bir çok kişi yeme alışkanlıklarındaki bozukluklar yüzünden kalitesiz bir cilde sahip olduklarının farkında bile değildirler.

Sabahları kalktıktan sonra bir bardak su içmek hem cildiniz eiyi gelecektir hem de vücudunuzdaki toksiklerden sizi kurtaracaktır. bu sebeplerden dolayı her sabah kalkar kalmkaz mutlaka su içmekte fayda vardır. Ayrıca etli yiyecekler yemekten kaçınmak gerekmektedir. etli ve kırmızı et yemek yerine kendinizi nmeyve ve sebzeye odaklayarak hem rejiminizi bozmaz hem de kaliteli sivilcesiz bir cilde sahip olursunuz.

Sivilcelerden kurtulmak için doğal yollardan bir tanesi de uykunuzu düzenli hale getirmektir. geç kalkmak sivilcesiz bir cilde sahip olak için pek önerilmez. Mümkün olduğunca erken yatağa girmeye çalışın. bu sayaede daha iyi bir cilde sahip olacaksınız. üstelik vücudunuz da daha esnek ve sporcu olacaktır.

Sivilce tedavisi asla ve asla ciddiyetsizliklerle çözülmez. bundan dolayı sivilceleri tedavi ederken en baştan beri işi sıkı tutmak gerekir aksi halde sivilcelerden kurtulmak için yapılan tüm emekler boşa çıkabilir.
Sivilcelerden kurtulmak için doğal yollardan bir diğeri de yüzünüzü düzenli olarak temizlemektir. özellike cildinizi temizlerken yulaf püresi kullanmanızı öneririm. yulaf ezmesi kullanarak cildi temizlemek cildinizdeki zararlı toksikleri ve ölü derileri cildinizden daha hızlı bir şekilde atmanıza yardımcı olmasıdır. Böylece bakterileri cildinizen tamamıyla temzilemiş olacaksınız. Yatağa gitmeden önce yüzünüzdeki yulaflı tarifi silmeyi unutmayın.

Bu da iyi olduğunu en iyi sivilce ilaçları aramak için, yüksek bir dermatolog önce herhangi bir tedbirin kullanmak yapmadan önce konuşmak istenebilir. Bir dermatolog en iyi konumda çünkü cildiniz oldukça farklı bir sorun ile en iyi şekilde anlatmak için. Ben bir uzman direktifin herhangi bir kozmetik almak kaçınmak için yalvarıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder