20 Haziran 2009 Cumartesi

Estetik Ameliyatı Nasıl Yapılıyor

Tıbbın ilerlemesiyle beraber plastik cerrahi ve liposaction alanında daolumlu gelişmeler yaşanmıştır. bu özellikle normal görünmek ee görüntüsünden memnun olmayanlara hitap eden bir yöntemdir. 2006 yılında sadece amerikada 12 milyondan fazla kişi estetk ameliyat yaptırdı.'Plastik cerrahi' ve 'estetik ameliyat' birbirinden ayırt etmek için iki önemli sözcük vardır.Plastik cerrahi ameliyatı bir uzman türü bedensel şekil ve işlev bozukluğunu tedavi için vardır. Plastik cerrahi görünümü tek başına iyileştirilmesi konusunda uzmanlaşmıştır.

Estetik cerrahi ise dermatoloji, genel cerrahi, plastik cerrahi, Otolaryngology ve oculoplastic cerrahisi gibi kullanılmaktadır.'Estetik cerrahi' ve 'plastik cerrahi' arasındaki farkı ayırt etmek gerekir.
Kozmetik cerrahi görünüm sadece iyileştirilmesi konusunda uzmanlaşmıştır. kozmetik cerrahi ve bilgi gerektiren birçok cerrahi uygulanır.Kozmetik cerrahi için disiplinler Contributing Maxillofacial Surgery, Otolaryngology, dermatoloji ve genel cerrahi içerir.Plastik cerrahi, ancak şekil ve işlev onarım, bu kozmetik cerrahi de rekonstrüktif cerrahi içerir içerir uzmanlaşmıştır.'Plastik cerrahi' ve 'estetik ameliyat' birbirinden ayırt etmek için iki önemli sözcük vardır. Plastik cerrahi ameliyatı bir uzman türü bedensel şekil ve işlev tamir adamıştır. Bu, hem estetik ameliyat ve yeniden ameliyat içerir. The term 'plastik cerrahi' görünümü tek başına geliştirilmesi konusunda uzmanlaşmıştır. Kozmetik cerrahi prosedürleri birçok cerrahi disiplinlerde dermatoloji, genel cerrahi, plastik cerrahi, Otolaryngology ve oculoplastic cerrahisi gibi kullanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder