27 Haziran 2009 Cumartesi

Lazerle Sivilce Tedavisi

Lazerle sivilce tedavisi sivilceleri iyileştirmek ve izlerini yok etmek için kullanılan tekniklerden en yenisidir. Sivilceler sizi rahatsız eder görünüm olarak iyi göstermeler ve etrafınızdaki insanların dikkatlerinin olumsuz yönde çekmenizi sağlarlar. Böylece sizi başkalarından utandırırlar. hiç kimse sivilceleriyle gezmek istemez ve ergenlik sivilceleriyle mutlu olan kimse yoktur.

collagen in aşırı üretimi vücüdunuzda bir yere birikecektir. bunun doğal sonucu olarak da vücudunuzda veya yüzünüzde sivilceler oluşmaya başlayacaktır.

Lazerle sivilce tedavisi iki şekilde uygulanır. bunlardan bir tanesi tüm lazer yöntemi diğeri ise kısmı lazer yöntemidir.

Tüm lazer yöntemi yüzünün büyük bir kısmı sivilceler ve yaralarla dolu olan kişilere daha uygun olan bir yöntemdir. ve bu yönterm diğer yöntemlere göre biraz daha pahalıdır.

Bütün lazer tedavisi yöntemi nasıl yapılıyor?

tüm lazer tedavisinde üst derinin tamamı alınmaktadırç böylece kolajenle doluı olan yeni ve taze derinin çıkması tetiklenir. Böylece çıkan yeni deri taze görünümlü, normal ve güzel bir cilde sahip olursunuz.

Kısmı lazer tedavisi nasıl yapılır?

Sivilceler lazerle tedavi edilirken kısmi lazer tedavisi genellikle bir laser kullanımı cildinizin üst katman için herhangi bir hasara neden olmadan derinin iç katmanları nüfuz için ilgili başka bir işlemdir. Bu işlem genellik ciltde az sivilce olunca uygulanırsa daha verim alınır.
Cildin alt katmanlara kapalı yakma smoothen ve cildinizi geri kalanıyla düzeyi yaralı alanı yapmanıza yardımcı olur.

Kısmi lazer tedavisi daha lazer resurfacing daha etkilidir. Ancak daha pahalı ve daha uzun sürer gibi geleneksel lazer resurfacing göre. Tedavi, diğer yöntemler ile karşılaştırıldığında genel olarak, lazer akne tedavisi daha pahalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder