18 Haziran 2009 Perşembe

Masaj ve Aromaterapi İçin Kullanılan Organik Yağlar

Organik temel yağlar bitkilerden elde edilir ve oldukca sağlıklıdır. Organik temel yağlar çiçek, yaprak, tohum, meyve, kök veya bitki barka kimden, bitki çeşitliliği bağlı olarak alınabilir. Bu konsantre yağlar masaj için hem de aromaterapi için kullanılır.

Masaj Yağları

Organik lavanta esans gibi organik temel yağlar, yağlar masaj terapisi tedavisinde kullanılan scenting için uygundur.En çok organik temel yağlar zeytinyağı veya badem yağı gibi taşıyıcı yağ ile, ürün sipariş için güvenli cilt üzerinde kullanılmak üzere seyreltilmiş olmalıdır.Bu sadece düz masaj yağı kokusu için organik lavanta esans birkaç damla alır. daha sonra masaj yapınca cildiniz lavanta ve çiçek bahçeleri gibi kokacaktır.
Organik lavanta esans veya diğer önemli petrol scents içeren Masaj yağları elinde pürüzsüz cilt üzerinden geçmek için, daha kolay sıkılır kaslar masaj ve The Kinks rahatlatmak yaparak sağlar.Organik lavanta esans da vücut lotions bir koku olarak eklenebilir, taşıyıcı yağ ile birlikte, vücut soaks olarak banyo küvet kullanmak için rahatlatıcı kokulu banyo için.

Aromaterapi yağları için duygudurum geliştirmek ve çevresindeki hava hoş bir koku oluşturmak kullanılabilir. Aromaterapi yağları, hangi hava içinde diffuser en aracılığıyla bir odada yayılmış olan organik lavanta esans içerebilir.

İşte difüzörlerini çeşitli amaçlar için kullanılan çeşitli türleri vardır. En küçük kişisel difüzörlerini ve araç difüzörlerini vardır. Kişisel difüzörlerini da boyun çevresinde ve vücut ısı kokulu kokusu yayımı için kullanılan eskimiş olan iç aromaterapi yağları birkaç damla ile küçük şişeler vardır. Araba difüzörlerini küçük kaplar ve öz tutun ve arka görüntülemek aynasından tutturmak veya otomobilinizin çakmak takılı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder