27 Haziran 2009 Cumartesi

Migrenin Tedavi Yolları

Migren ağrılarına tedavi yollarını bulabilmek bazen çok hayati olabilir. Migren ağrılarının sebebi bilinmemekle beraber stresin bunu tetiklediğini biliyoruz. ayrıca bilgisayar balında uzunca kalmak da migreni tetikleyebilir.
Migren ağrılarının tedavileri için bir kaç basit yol vardır. mesela bir iki tane aspirin almak migren için çözüm olabilir. ancak uzun süreli bir çözüm olmayacaktır.
Bazı ilaçlar da migren tedavisinde başarılı olduğunu iddia etmektedir. ancak böyle bir migren ilacı kullanmadan önce doktorunuza danışmak en iyisi olacaktır. Genellikle eğer ki şiddetli bir baş ağrısı ve aynı zaman da da baş dönmesi hissediyorsanız bu migreinin habercisi olabilir. En uygun tedavi için iyi bir teşhi çok önemlidir. Ağrılarınız şiddetlenmeden hemen doktorunuza başvurmalısın. böylelikle şiddetli migren ağrıları çekmemiş olursunuz.

Bu basit bir baş ağrısı da, gözünde zorlanma ve alabilirsiniz bu tip kolayca Aspirin ile tedavi edilebilir olduğunu unutmayın. Eğer o zaman böyle bir çare bulmak için doktor sizden yardım istiyorum seviyorum şeyleri yapmaktan sizi korumak olan baş ağrısı yoğun formları alıyorsanız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder