20 Haziran 2009 Cumartesi

Ortopedik Ayakkabi Seçerken Nelere Dikkat Etmeli

Ayakkabı alırken ayakkabının ne için kullanılacağı çok önemlidir. eğer ayakkabıyı yürüyüş için alacaksanız başka iş için alacaksanız başka tür ayakkabı seçmelisiniz. Alacağınız ayakkabı kesinlikle kemerinize uygun olmalıdır. yoksa hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ayakkabı tercihi çok farklı malzemelerden yapılmış ayakkabılardan seçilebilir. Genellikle ayakkabılar kaliteli ve kalitesiz malzemelerden üretilir. kaliteli malzemeler geellikle pahalı lan ürünlerdir. kaltiesiz malzemerl ise daha ucuzdur.

Ayaykabılar insanların yaşam kaliesini doğrudan etkilediği için genellikle dikkat edilmesi gereken ayakkabıların ayakları tamamen sarması değil özellikle önünde biraz boşluk bırakılmasına dikkat edilmedir.Ayakkabı Insoles de bir çok ailments ve sufferers için ayak orthotics teklif ağrı kabartma olarak düz ayak, ayak, bacak, topuk veya bacak ağrısı gibi bilinen ayakkabı insoles, pek çok durumda, içinde daha iyi bir yaşam kalitesi sunar.

Yetişkinlerden çocuklara kadar herkes ayakkabı giyer. Ortopedik ayakkabılar insanlarda ayak fonksiyon bozukluklarıbnı gidermek için birebirdir.

Nasıl orthotics iş anlamak için, yürüme gerçek mekanik anlamak önemlidir. Her bir adım ile, topuk ideal ilk yerde, orada, bir ayak düzleşmek başlar ve sonra kara gereken ayak parmaklarında bulunan zemin kapalı geliyor. Böylece, ayak parmaklarında her adım, topuk gelen ağırlık geçiş sırasında. Ayakkabı nasıl ayak, şok absorbe, zemin grev ve stresi azaltmak topuklarınızda kontrol insoles. Yürüyüş aslında bu çok yanlış bir karmaşık bir süreçtir. Eğer bir yapısal sorun ise, ayak vücudun ağırlığı altında çökmesi olabilir. Zaman içinde, ayakları üzerinde stres deformitelere neden olabilir. One of the ayak ana fonksiyonları şok emme, bu ise, ayağın arch biraz düzlesmesi karmaşık bir süreç bu iştir. Bu emer ve tüm ayak boyunca ağırlığı dağıtır. Burada meydana gelen iki önemli sorun vardır. İlk sorun, kemer düzleşmek değil bütün oluşur. Bu, genellikle bir kişi yüksek bir kemer ile bir Çavuş ayak denir oluşur. Çünkü kemer düzleşmek değilse, kötü şoku emer. Bunun yerine tüm ayak boyunca ağırlık yayılma alanları, bu diz, kalça, ve alt back.To bu durum, bir orthotic (ayakkabı ayakkabı astarı doğru) ve ayarlamak için kullanılan ağrı neden olabilir hatta olarak ayak ve zemin arasındaki temas . Bu bütün ayak vücut ağırlığı destek sağlar. Farklı bir sorun sonuçlar kemeri çok düzlesmesi. Bu, bilinen bir Planus ya da polis. Bir polis ve kararsız bir şekilde kemeri korumak değildir. Zamanla, bir kararsız yürüyerek vücut ağırlığı misaligned olmak için ayağın kemikleri neden olabilir. Bu gelişme bunions, hammertoes ve diğer ayak deformitelere yanı sıra diz ve yol açabilir düşük geri pain.To bu sorunu çözmek, bir daha kemeri ile orthotic eşit ağırlık dağıtmak için kullanılabilir. Ayakkabı insoles kullanma ve ayakları, ankles tutmak için gerekli uyumlaştırma ve düşük vücut, sağlıklı ve ağrı ücretsiz rahat destek, istikrar, cushioning sunuyor. Yükseklik artan insoles veya topuk kaldırdı de bacak uzunluğu, yaralanma ya da doğal büyüme ailments, ayakkabı takılması kaynaklanan herhangi bir uyuşmazlık düzeltmek için, bu iki veya yüksekliğini artırmak için yukarıda belirtildiği gibi, bacak uzunluğu, herhangi bir fark doğru büyük kullanılabilir makyaj çok değer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder