2 Temmuz 2009 Perşembe

En Etkili Anti Aging Yöntemleri

Son iki ya da üç yıla kadar kırmızı şarabın yaşlanmayı azaltıcı etkisi olduğu söylenmiştir. Bu iddia uzun yıllar tartışma konusu olmuştur. Resveratrol, özellikle, bir güçlü anti-oksidan ve synergistically C vitamini ile her etkilerini artırma hareket olarak ilan etti.Resveratrol kırmızı şarap bilinen sağlık yararlarının kaynağı olarak kabul edilen izole bir bileşendir. Günde bir ya da iki doz önerilen kapsül dozudur. Bunun maliyetini ayda kaliteli içeceğiniz kırmızı şarap maliyetiyle karşılaştırın. Yapılan diğer araştırmalarda Resveratrol kana hızlıca karışarak kandaki pıhtılaşma oranını azalttığı tespit edilmiştir. bununla beraber kana karışınca kalbin daha hızlı atmasını sağyarak dolaylı yoldan da olsa gençleşmenize yardımcı olduğu açıkca görülmüştür.
Thrombi küçük kan damarlarının blok oluşumu kalp krizi ve vuruşları bir neden olduğuna inanılıyor. Resveratrol mücadele için-kanser etkileri de gösterdi edilmiştir. Resbvertatrol en iyi mücadele ve Resveratrol ek ve Dermapril krem gibi pazarda ürünleri yaşlanma üretmek için kullanılır.

Resveratrol beyinde yeni dendrites kurulmasını desteklemek için gösteri oldu. Resveratrol ve diğer bioflavonoids ve polifenolleri yapraklarını, twigs ve üzüm üzüm barka büyük miktarda mevcuttur. Böylece olan derileri, tohum, twigs ile mayalanmış Kırmızı şarap, vb olan üzüm ve preslenmiş suyu yalnızca mayalanmış bir beyaz şarap daha yararlı maddelerin daha büyük miktarlarda içeren eğilimi.

Eğer şarap ve diğer alkollü içecekler tercih ve alkol zehirlenmesi ve etkileri sayacı istiyorsanız, bu besinler, ancak yardımcı olacak bir denetimi için hiçbir etkisi yerini tutamaz. Önerilen doz Intox Rx ve B1, C & N dört kapsül İki kapsülleri-acetyl-alıcı önce Cysteine kombo bir alkollü içecek, ya da gereklidir.

Alkol negatif etkisi ile kırmızı şarap sağlık yardımları almak için, kapsül olarak resveratrol ve karışık kırmızı şarap polifenolleri satın alabilirsiniz. Resveratrol aşırı bir kapsül yaklaşık bir şişe şarap ve polyphenol içerik eşittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder