3 Temmuz 2009 Cuma

Sarı Dişleri Beyazlatmak

Dişler insanlar için görselliği de süşününce oldukca önemli uzuvlarımızdır. bu sebepten dolayı diş ile ilgili uzun uzun araştırmalar yapılmaktadır. Yapılan araştırmalar en ucuz diş macunu ürünüyle en beyaz dişleri elde etmektir. şimdi farklı farklı diş macunlarını inceleyelim.

Carbamide peroksit ve hidrojen peroksit içeren macunlar en iddialı en kaliteli diş macunlarıdır. Carbamide peroksit ve hidrojen peroksit maddelerinin her ikisi dedişleri beyazlatmak için etkşin maddeler içermektedir. Bunların en önemli maddesi birkaç hafta içerisinde dişleri beyazlatabiliyor olmalarıdır.

Carbamide peroksit ve hidrojen peroksit maddeleri ucuz ve kesin beyazlatma sonuçlarıyla kliniklerde ve kaliteli diş hekimlerinin kullandığı bir numaralı diş macunu olmuştur. Carbamide peroksit ilk haftalarda olumlu sonuçlar alınmasını tetiklemektedir Diş beyazlatan ilk süre Carbamide peroksit maddesinin etkileşimiyle başlar. Ancak ilk bir iki haftadan sonra beuyazlamanın ilerlemesi sabiştleşir ve bir kıvamda kalır.
Ancak, güvenli olması için kendi diş sağlığı konusunda, sadece bu hızlı beyazlatma ve düşük yan etkileri de yönlerini karşılamak için hidrojen peroksit veya carbamide peroksit sağında oranı içeren yüksek kaliteli ürünleri satın gerekir.

Bu ürünler piyasada mevcut çoğunlukla tepsiler olan beyazlatıcı jel gibi davranış carbamide peroksit ile birlikte oluşur. Dolayısıyla, diş önce olan en iyi sonuçları verir doğru ürünü seçerek ürün değerlendirmeleri beyazlatma başvurmak için akıllıca olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder