7 Temmuz 2009 Salı

Terlemeyi Azaltan Yöntemler

Aşırı terlemein bütün dünya üzerindeki genel adı hyperhidrosis olarak geçmektedir. Bu durum genelikle insanları diğer insanların yanında zor durumda bırakmaktadır. Ayrıca iş ve aşk çevresini de olumsuz yönde etkilemektedir. Aslında terlem bireylerin vücudu için gerekli bir aktivitedir vevücudun çok sağlılı olduğunu göstermektedir. Ve terlemeyle vücuttaki toksik atıklar dışarıya atılmış olur.

Bazı insanlarda terleme aşırı derecede rahatsız edici seviyelere çıkabilmektedir. Bunu sebebi gereğinden fazla salgılanan hyperhidrosistir. Pek çok kişi terlemenin etkilerini ve pis terleme kokusunu azaltmak içi ndeodorant kullanır. tabi bu çoğu zaman işe yararken hyperhidrosis hormonu çok salgılandığında genellikle işe yaramazdır.

Terlemeyi azaltan bir ilaç bir çare var mıdır? tabi ki günümüzde artık bir çok hastalığın tedavisi olduğu gibi terlemenin de bir tedavisi vardır. Ancak bu iş için en az 3 000 tl parayı gözden çıkarmanız gerekmektedir. Terlemeyi sonsuza kadar önlemek için doğal yöntemler vardır. Şimdi Terlemeyi sonsuza kadar bitirecek doğal yöntemlerden bahsedelim.

Yediğiniz Yiyeceklere Dikkat Edin:
Bazı besinler sizin vücudunuzdaki ter bezlerini tetikleyerek terlemenizi arttırmaktadır. sıcak yiyecek öğeler, soğan, sarımsak, curries ve kırmızı et yememeye özen gösterin. Ayrıca alkol ve kafien de terlemeyi arttıran içecekler olduğu için fazla terlemek istemiyorsak bu içeceklerden de uzak durmalıyız. Meyve, sebze ve yonca gibi ter azaltmada size yardımcı olabilir bazı gıda maddeleri vardır. Ayrıca, limon yağı, St Johns ve catnip gibi otlar kullanarak deneyebilirsiniz.

Kilo Vermek:
kurbanların en fazla gibi görünüyor. Birkaç için vücudun hareket etmek daha kolay olacak kaybetme olarak ve sıcaklık daha az miktarda oluşturur.

Birkaç gevşeme tekniklerini öğrenin: Terli avuç içi ve armpits strese neden olan çoğu kez, stres, yüksek seviyede bu durum neden olabilir. Güvendiğiniz, bu size durum ise, Eğer meditasyon ve Yoga gibi gayet yararlı olabilir gevşeme tekniklerini.

Eğer size Treat Perspiring Palms ve Armpits sürekli, aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin isterseniz bir parça halinde etkili ve güvenli ÖNLEMEK PERSPIRING İLE DOĞAL yöntemlerine tekniği öğrenmek istiyor musunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder