5 Eylül 2009 Cumartesi

Doğal Cilt Maskeleri


Doğal cilt maskeleri geçmişten günümüze insanların vazgeçemediği bir uygulamadır. Bu evrensel tarih gerçeğidir. Hayatınızda sinirli bir kişilikseniz o zaman yüzünüzde kırışıklıklar, alnınızda değişik kırışıklıklar olması muhtemeldir. Şimdi sizlere yüzünüzde şuan bulunan ve yakında oluşması muhtemel olan kırışıklıklara karşı 4 tane çılgın doğal cilt maskeleri önereceğim.

1-) Fonksiyonel Kereatin: Fonksiyonel keratin Cynergy THY olarak da bilinir. Bu Yeni Zellandada bulunan çok özel bir koyunun yünğnden elde edilir. Son zamanlarda fonksiyonel keratin daha da önem kazanmıştır. çünkü bu maddenin içerdği kimyasal bileşenler yüksek derecede cilde iyi etkiler brakmaktadır. Kollajen ve elastin adlı iki protein cildinizi sıkılaştırı ve daha taze daha ferah görünmesini sağlar. Yaşlandığımızda bu iki protein cildimizin sıkı kalmasını ve ferahlamasını sağlar.

2-) Fiziksel Canlanma: Fiziksel canlanma basit japon deniz yosununundan gelen bir ferahlıktır. Fiziksel canlanma sizin cildinize iyi gelen bir aktivitedir. fiziksel canlanmanın ana etkilerinden bir tanesi Hyaluronidase enzimlerin neden olduğu fiziksel kırılmaları Hyaluronik asit kullanarak korumasıdır. Hyaluronik asit cildimizi gençleştirmeye yarayan temel formlardan biridir.

3-) Q10 Ko-enzimi: Serbest radikaller bizim cildin en büyük düşmanları burada bulunmaktadır. O deri dokusunun ciddi hasar nedenleri ve kırışıklıkları ve ince çizgiler neden olur. Serbest radikaller güneş, sigara sigara UV ışını tarafından, vb Koenzim Q10 alkol neden olduğu bir derin vücudumuzun gider ve maksimum verimlilikle radikalleri yok en güçlü antioksidanların biridir. Yani doğal cilt bakımı için erkekler için geldiğinde, Koenzim Q10 sizin cilt bakım kremi içinde olmalıdır bir şeydir.

4-) Manuka Balı: Erkek ve kadın cilt maskeleri için birçok doğal cilt maskeleri vardır. Manuka balı ise bu doğal cilt maskelerinin içerdiği anahtar doğal bir baldır. Manuka balı bağışıklık sisteminizi güçlendirerek cildinizin sıkılaşmasına yardımcı olur. Ayrıca Manuka balı etkili bir antioksidan ve doğal bir nemlendiricidir.

Şuanu aklınızdan çıkarmayın ki en etkili doğal cilt bakım maskeleri kendizin kendi ilt tipinize göre hazırladığınız cilt maskesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder