1 Eylül 2009 Salı

Erkeklerin Memelerinin Büyümesi


Erkeklerin memeleri neden büyür? Erkeklerin memelerinin büyüme sebebi nedir? Bu makalemizde bu soruların cevaplarını ve erkek memesinin büyümesi sorununa çözü bulmaya çalışacağız. Erkek memesinin büyümesi genel olarak göğüs dokusunda yağ birikmesi sonucunda meydana gelir ve bu duruma sahte Jinekomasti denir. Jinekomasti nedir? sorusuna sevabı başka bir makalede ararız, ancak şimdiki konumuz erkeklerde memelerin büyümesi sorunu. Yapılan araştırmalarda erkeklerin 3 te birinin yaşamları boyunca meme büyümesi sorunuyla karşı karşıya kaldığını göstermektedir. Aslında bu durum vücuda zarar vermemekle birlikte göresel olarak kötü görünmekte ve erkeğin hayatın boyunca problem teşkil edebilmektedir. Erkek memelerinin büyümesine çözüm için cerrahi ve ilaç yolları olmak üzere değişik tedavi yolları bulunabilmektedir. Ancak bu yollar maliyetli olabilir. erkek memelerini küçültmenin yolları pahalı ve maliyetli olabilir. şimdi sizlere bahsedeceğimiz yollar sizin kendi evinizde egzesizlerle uygulayabilieceğiniz yöntemlerdir.

Şınav Çekme

Evet kesinlikle şınav çekme memelerinizin küçülmesi için iyi bir yol olmaktadır. Şınav çekerek büyük göğüsleri azaltmak mümkün olacaktır çünkü şınav esnasında kol kaslarındaki yağlar daha hızlı yakılmaktadır. Sonuç olarak bu şınav hareketleri göğüslerinizi forma sokacaktır.

Şınav çekmenin 3 kaliteli yolu

1-) Klasik şınav çekme; Bu normal bilinen şınav pozisyonudur. El ve ayaklar yere değidirilerek yapılır.

2-) Üst Gövde Ağırlığı; Bu yükseltilmiş bir yüzey üzerine ellerini koyarak yapılır,vücut belirli bir açı alır, bunun için bir kanepe veya yatak da kullanabilirsin.
3-) Ayak kaldırma; üst gövde yükseklik push Oldukça ters-up; bir yüksek pozisyona hem bacaklar yerleştirir, ellerini yere dokunarak ile. Bu en çok ve en etkili güçtür.


Önce, o ellerinizi omuzlarınızı ile uyumlu olduğundan emin olmak gerekir. Eğer onlar da birbirinden geniş, bu ve sırt ağrıları neden olur eğer onlar birlikte çok yakın, bu yerine ve kollarınızı göğüs değil hedefleyecek. Çünkü bu bileklerinizi alevlendirebilir olacak İkincisi, yüzey üzerinde avuç içi dümdüz değildir. Bir yumruk halinde ellerini çalışabilir veya satın herhangi bir spor malzemeleri deposundan yönetir. Son olarak, kendiniz eğer geri ağrı hissediyorum bir mola vermek için emin olun.

Eğer sürekli olarak şınav yapın, mutlaka kısa sürede your man boobs boyutunu azaltacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder