4 Eylül 2009 Cuma

Evde Meditasyon Yapma Yöntemleri


Evde meditasyon yapmak aslında hiç de zor bir olay değildir. Meditasyonu evde yaparak daha az ödeyin ve karlı çıkın. Eğer meditasyona başlamak istiyorsanız hemen bu makalemizi sonuna kadar okuyun. Evde meditasyon yapma yöntemleri neden vardır?

Hayatımızı devam ettirmek için birşeylerle meşgul olmak zorundayız ve artık günümüzde herkes bir işte çalışıyor. Çalışan kişilere sorulduğunda genellikle stresli ortamlarda çalışılıyor. Stres bir çok zararlı hastalıklara yol açan bir hastlıktır. Stresten kurtulma yollarını daha önceden işlemiştik. Stresten kurtulmanın en önemli yollarından biri de meditasyon yapmaktır. Meditasyon gennelikel meditasyon merkezlerinde yapılan bir spor türüdür. Evde meditasyon yapma yöntemleri ise bize en yakın en ucuz yollu olan meditasyon yoludur.

Kendinizi stresli hissettiğiniz zaman vücudunuz doğal oalrak buna tepki verecek ve yorgunluk hormonu salgılayacaktır. Evde meditasyon hareketlerine girişi yapalım...

1-) Birman Pozisyonu: Bu pozisyonda ayaklarınızı arkaya atarak üzerine oturun. Klasik yoga meditasyon oturuşuna çok benzer. Ve ayaklarınızı kendinize doğru çekin.

2-) Çeyrek Lotus Pozisyonu: Bu meditasyon konumda başlamak için, diğer bacak baldır karşı bir ayağı yerde. Sonra aynı pozisyonda zaten bükülmüş bacak baldır karşı dinlenme içine diğer ayak getirmek.

3-) Yarım Lotus Pozisyonu: diğer bacak alt kısmı ters bacak uyluk altında kalan olacak bir bacak alt kısmını diğer bacak kalça üzerinde bekletin olacaktır.

Postür diz çökmüş. Bu da Seiza konumu, içinde diz çökmüş bir konumda denilen arka ve arka ayakları üzerinde dinlenme düz.

4-) Sandalye Pozisyonu: Size sırt ve bacaklar düz ve diz birlikte bir sandalyede oturun.

Ellerini birbirine böylece her taraftan orta parmak eklemleri ve diğer her senin başparmak hafifçe dokunarak vardır dayanan olan dinlenme olmalıdır.

Nasıl bir meditasyon öğrenme kritik özellikleri size barış ortamı oluşturmaktır. Sessiz olsun nerede o evde diğer seslerden sizi kesecektir veya ne zaman evde herkes uyuyor meditasyon için bir zaman kenara gidip bir oda olması gerekiyor. Eğer huzur içinde müzik stres atmanız için oynamaya olabilir istiyorum.

Yoga teknikleri ve meditasyon teknikleri ile () http://www.wilddivine.com/wellnesslibrary/47.html size yardım etmek için bazı şeyler olması gerekiyorsa yapın. Bu sahip meditasyon müziği ve üzerinde oturan bir hasır gibi bir yastık içerir. Sadece bir battaniye kat veya bu amaç için özel bir yastık satın.

Sen yastık üzerinde zaman katta oturan ve meditasyon zaman size arkasından düz omurganızın tutmak için yastık yerleştirebilirsiniz bir sandalye kullanmak otur. Eğer Seiza pozisyonu tercih, kendi arka desteklemek için ayakları üzerinde dinlenme onları tutmak ve küçük bir tezgah satın alabilirsiniz hımbıl sizi korumak için.

Siz belirli bir süre için aynı pozisyonda oturan, rahat kıyafetler giyin, böylece herhangi bir rahatsızlık karşılaşmazsınız. İlk kez, on dakika bir seferde Meditasyon başladıktan sonra konumuna alışması için iyi. Gibi her gün meditasyon ve günlük olarak bunu yapmak gerekir, sen 25-30 dakika toplantıları, her gün daha uzun zaman, bu tür harcama yapabilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder