21 Eylül 2009 Pazartesi

Grip Bitkisel Tedavi

Grip hastalığının dünyada bir çok ülkenin korkulu rüyası haline geldiğini herkes biliyor. İşte bu sebepten dolayı gripten korunmak veya grip tedavisi ya da grip belirtileri nelerdir diye herkesin aklına gelmektedir. Ancak ne olursa olsun batığımızda grip hastalığının her zaman insanların bir adın önünde olduğunu görmekteyiz. İşte bu sebeplerden dolayı gribe doğal yollarla tedavi uygulayacağız.

Haberler çoğunlukla, grip aşılarında güncelleştirmelerle halkı neyi yaptığı ve müsait olduğu zamana sağlar. Tabii, halkın açıkça, gribi yakalamaktan acil korumayı istediğinden beri, halkın hemen grip aşısı yaptırması son derece doğaldır.

Grip aşısı gripten koruyor mu

Bu soruya verilecek en güzel cevap gribin kişde kişiye farklılık gösterdiğidir. bazı kişilerde grip aşısı koruma sağlarken bazı kişilerde grip aşısı işe yaramamaktadır. Bazı grip aşılarının yan etkileri oldukça çoktur. Bu madalyonun görünmeyen yüzlerinden biridir. grip aşılarının yat etkileri var mıdır. Kesinlike bazı kişilerde yan etkilere rastlanmıştır.

Şimdi grip aşıları ne kadar güvenilirdir.

bu soruyu cevaplamadan önce grip aşılarının içeriği hakkında konuşalım. Bazı grip aşılanının içeriği tam oalrak bilinemektedir. biz bilinenleri kıyaslayalım. Yapılan incelemelere göre grip aşısının içeriğindeki bazı maddeler aşırı derecede yan etkilere sebep olabilmektedir. Grip aşısının yat etkilerinden bazıları Kas acıları, ürpertiler, ateş, baş ağrıları, ağrılı boğaz ve diğerleri.

Grip aşıları, formaldehit ve polysorbate 80.'i içerir ve, eğer onların isimleri yalnız, korkunç, iyi görünürse, gerçek, korkunç iyi olduğudur çünkü onlar, kanseri üreten kanserojen-maddeler bilinir. Gripten kavga eden hayal et, ancak karşılık olarak kendin tehlikeye atarken böyle kimyasallardan dolayı kanseri geliştirirken. Ve grip aşılarının kötü malzemeleri, orayı durdurmaz. Alüminyum, kullanılan başka bir malzeme, Alzheimer'in hastalığının gelişmesine bağlanır. Sonra, hem de thimerosal vardır, aşının raf yaşamını uzatması için cıva-temelli bir katkı maddesi kendi. Vücuda tanıştırılıyor olan cıva gerçekten, eğlendirmek görünmez. Cıvaya bağlanan çeşitli sağlık-ilgili problemlerin bir kısmı, kapsar: Hafıza kaybı, beyin zararı, ve autoimmune hastalık-hastalıkları, vücutta normal olarak mevcut olan bağışık sistem saldırma dokularına anlattı.

Grip Bitkisel Tedavi

Şidi evde basit yollarla gripten korunmak ve doğal grip tedavilerine göz atalım. En başta yapılamsı gereken kişinin kendisini gripten uzak tutmasından geçer. Bağışılık sistemimiz gülük yaşantımızda önemli biryere sahiptir. Çoğu hastalığa yakalanmamı önler.

Birinci sınıf biçimde bağışık sistemi tutmak, iyi bir başlangıçtır. Bunu yapması için birçok kolay yol vardır, ve onların biri, sağlıklı yeme alışkanlıklarına ait olur. Muntazaman vitaminler ve minerallerin, meyveler ve sebzeler gibi yüklerini içeren yiyecekleri tüket. Uzak dur veya tatlandırıcılar, colorants ve koruyucu maddeler gibi yapay içerikle işleme tabi tutulan yiyecekler, özellikle onların girişini sınırla. Ayrıca sağlıklı bir yaşam tarzını yaşamak, uygun biçimde çalışıyor olan bağışık sistemi tutmaya pek çok katkıda bulunur. Alıştırmanın olan çoğu, fiilin aktif halini kalmak, uykunun çoğuna sahip olmak, ve içmek veya içmekten uzakta kalmak, senin vücuduna verebildiğin iyiliklerin bir kısmıdır, ve dönüşte, faydası olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder