28 Eylül 2009 Pazartesi

Grip İçin Bitkisel Tedaviler

Mevsim artık iyiden iyiye kendini gösterirken gribe karşı yapılması gerekenleri de bir yere not alalım ki akıcı burunlar, ağrılı boğazlar ve kas ağrıları gibi hayat sandartlarımız ıdüşüren aktivitelerden uzak duralım. Dünya sağlık örgütünin verilerine göre her yıl Amerikada 15 milyon kişi en az bir kış boyunda bir kere gribe yakalanmaktadır. gribe karşı kesin bir tedavi ya da korunma yöntemi yoktur. ancak son yılarda yapılan araştırmalar sayesinde gribin etkilerini en az düzeye indirecek yeni yeni aşılar geliştirilmiştri. şimdi sizlere grip aşısı olmadan gripten korunma yollarını anlatacağım.

Gripten korunma yollarının en başında sağlıklı bir iş ve ev ortamı yatmaktadır .Ortamınızda ne kadar çok insan varsa gribe yakalanma riskiniz de o ölçüde yüksek olacaktır.


Influenza uzak fight mücadele kavga savaşbaşka bir tane otlarla ilgili çare henüz echinaceadır. Sistem bağışık arttırhusus bileşik bu; o suretle, viruses karşı mücadele savaş için o hazırla. Echinacea angustifolianın birleşme eriyik birinin ıtıdır tavsiye etti e aldı dropperfuls ikiği ve e. Gün ilk sen hasta duygulu başlangıç 2-3 saatler her saat. Sabah sıradaki yapma his daha iyi sen ıf, bir doz ilaç ver odur tavsiye etti e devam etti ile. Rosehipsden grip come gel çare otlarla ilgili üçüncü karşı. Sistem bağışık ile properties antioxidant zengin x kuvvetlendirhusus ot bu. Ot kuruttu bunun iki uçurum çorba servis kaşıklar ile sıcak çay make yapı tarafından diyet yapsensin devamlı halende birleşmiş rosehipse ebilir.

Gribe karşı alınacak en iyi vitaminlerden birisi de turunçgiller ailesinden alınacak herhangi bir meyverdir. mesela portakal mandalina turunç gibi meyveler daime gribe karşı bir iyileştirici etki göstermişlerdir.C vitaminmevsim grip idir esnasında yardım ve çinkodiği iki son ilave yap. Virüsle ilgili davetsiz misafirler daha dirençliye onlar make yap o suretle hücreler davetsiz misafir davetsiz misafir stresde tarafından benzer biçimde çalışma birleştiriki bu. Bir gün zaman üç 1,000mg mevsim grip idir esnasında vitamin cinin tavsiye etti dozajı. Bir gün mg 30 mevsim grip idir esnasında çinko kapla için tavsiye etti dozaj. Virüs gripden gövde senin korudiği doğru çok az tüm doğal otlarla ilgili remediesidirbu. Need gerek duyunun yardımcı çeşiti, ağırlık kayıp meseladiği pek çok diğer otlarla ilgili remediesidir(hap diyet yap tüm doğal). Doğal olarak kendine yardım etebilir nasılının önemliıtıdıre ol haberdarı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder