3 Eylül 2009 Perşembe

Mesothelioma Ve Asbest İlişkisi


Asbest kullanabileceğiniz bir uzun süre yangına özellikle dayanıklı nitelikleri olan bir fibröz bir malzemedir. Asbest tercih edilen bir yapı malzemesi olan yangına dayanıklı ve ısıya dayanıklı özelliği gerçeğini pahalı değil birleştiğinde kaynaklanır. Asbest son yıllarda insanlar tarafından oldukça geniş alanlarda kullanılmaya başlanan zehitli bir maddedir. Asbestin bellice kullanım alanları arasında battaniyeler, otomotiv parçaları, tekstil sektörü, itfaiye ekipmanları vs... Ancak artık kullanımı hızla artan asbest e karşılık bir takım önlemler alınmaya başlamış ve asbest daha zararsız hale getirilmeye başlanmıştır. Her ne kadar çalışmalar yapılıyor olsa da asbest ile Mesothelioma kanseri arasında doğrudan ilişkiler bulunmuştur. Mesothelioma kanseri asbest ile uzun süreli ve dğrudan temas eden kişilerde özellikledaha yaygın oalrak görülmektedir. Asbest liflerine zuun süreli temas da Mesothelioma kanserine yol açabilmektedir. Asbest ile temasın bu kadar fazla olduğu 2. yüzyılda Mesothelioma kanseri oranı çok çok artmıştır. Mesothelioma son yılların en ölümcül kanser türleriden birdir.Çok, erken teşhis için bir olasılık değildi. Bu kadar az şirketler onlar asbest maruz olmuştu çalışanlarının bilgilendirilmesi korktukları için istekli olduğu Mesothelioma ve ailelerinin kurbanları ile makul ve adil mali yerleşim ulaşmak zorunda olmak. Etkili olan önemli risk çalışanlarının yerleştirerek çok kurtarmıştı Şirketler amacıyla yıkım asbest nedeniyle mali yardım sağlamak için onlara ayağa California mezotelyoma avukatlar nitelikli gerekir.

Firmalar Holding Mesothelioma dava vardır ne yazık ki yalnızca yöntemi kendi asbest ihmalinden sorumlu. Ecek sadece onun astronomik sağlık harcamalarını kapsayan kurbanı yardımcı geçerli mezotelyoma dava, ama onlar da bilinci ve diğer şirketler seçenekleri ile inşaat sırasında karşısında etik eylemleri oluşturmak için yardımcı olur.

Kim Mesothelioma kurbanın temsili konusunda üstün olması Kaliforniya mezotelyoma avukatlar müşterileri için agresif bakım ve temsil sağlanmasında en avukatlık aştı var. Mezotelyoma değerli çalışanları için şirket endişe eksikliği böyle bir göze batan örnek olmuştur. Büyük şirketler ve Mesothelioma dava yüzünden insan yükümlülük ve Mesothelioma yerleşmelerin büyük gider onların uygulamalarını incelemek gerekmektedir.

Şirketlerin çoğu işçiler için yeterli koruma sağlamak için daha az tercih etti ancak binalar için iyi bir yangın koruma sağlamak için seçti. Bazı işçilerine kötü bile sürece kendi binaları korumak başardık ölme düşme aldırmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder