4 Eylül 2009 Cuma

Reishi Mantarı Nedir


Reishi nedir? Reishi mantarı nedir nerelerde bulunur? 2000 yıl önce reishi mantarlari çinin yüksek kaliteli doğal tedavi yollarından biri olarak kullanılıyordu. yetkili Çin makamlarına göre reishi mantarı en çok kullanılan mantar türleri arasındaydı. Bu genel sağlığı arttırır, vücudun iyileştrime yeteneğini arttırır ve uzun ömür sağlar. Reishi mantarının bulunan hiçbir yan etkisi yoktur. Yapılan Modern tıbbi araştırmalar Reishinin yararlarını defalarca kez kanıtlamıştır.Temel işlevi kan dolaşımını teşvik etmek ve hücreleri (detoksifikasyon) ve metabolik aktiviteleri artırmak ve aynı zamanda tüm iç organların düzgün çalışması ile yardımcı olmasıdır () vücut fonksiyonları dengesini sağlamaktır.

Reishide Bulunan Önemli Unsurlar
Modern bilimsel araştırmalar reihsnin bir çok yararlarını bulmuştur. Bu yararlar 300 ün üzeridedir.
Reishi Mantarının faydaları:
1-) Polisakkaritler;
olisakkaritler teşvik veya makrofaj ve yardımcı T gibi bağışıklık hücreleri etkinleştirerek bağışıklık sistemi modüle hücreleri gibi immünglobulin onu toksinleri temizlemek için yardımcı olur düzeyleri bakteri gibi istenmeyen yabancı hücreleri mücadelede (antikorlar), virüs vb artış vücut, vücudu, doğal şifa yeteneği, normal hücrelere anormal hücreler dönüştürmek ve vücudun direncini böylece genel sağlık iyileştirilmesi güçlendirmek güçlendirmek. Uyuşturucu Araştırma Enstitüsü Toyama AT Denemeler, Japonya da Reishi olarak polisakkaritler bağışıklık geliştirme sorumlu olduğunu doğruladı. Japonya'da, Reishi özü karaciğer yetmezliği olan hastaların tedavisinde etkili olduğu bildirilmiştir.

2-) Triterpenoidler;
Triterpenoidler Reishinin acı tadı ve yararlı özellikleri birkaç sorumludur. Bu bileşen, kan basıncı artar ve kan lipit geliştirir. Triterpenoids vücuda ve dolaşım sistemi bağışıklık özellikle etkisi uyumlaştırılması bir tür var. Bu, çevre, biyolojik ve sosyal vurgulayan geniş bir koruma ile kişi sağlayan Reishi bir adaptogenic kalitesi verir.

3-) Adenozi;
Adenozin engelleyen kan trombosit birleşimi ile kan dolaşımını artırır. Önceki bir çalışmada Pekin Koleji Geleneksel Çin Tıbbı gelen araştırma ekibi tarafından yapılan bu Reishi oksijen aktarımı kırmızı kan hücrelerinin işlevi geliştirilmiş bulundu. Onlar Reishi olarak adenozin bu bulgu ilgili.

Adenozin de kolesterol seviyesini düşürerek yardımcı olur ve düzenler metabolizması ve dolayısıyla canlılığı ve canlılık teşvik etmektedir.

Bugünün dünyasında, nüfusun büyük bir oranının sürekli 'devlet-e doğru olduğu hastalık, çevre kirliliği, gerilme ve sağlıksız yaşam tarzı hangi yağ, kolesterol, şeker, tuz ve kimyasal yüksektir tüketen diyetler gibi nedeni katkılar. Bu koşullar altında, yerine sağlık herhangi bir bozulma önlemek için hastalıktan sonra bir çare aramak akıllıca olacaktır geçerlidir. Olarak eski Çin tıbbi metin olarak kaydedilen Reishi önleyici tedbirler için bir tedavi yerine kullanılacak. Bu nedenle, Reishi modern sağlık sorunları için en iyi çözümdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder