3 Ekim 2009 Cumartesi

Meditasyonun Faydaları

Meditasyon binlerce yıldır insanların ilgilendiği özellikle uzak ve yakın doğuda sıklıkla tedavilerde kullanılan bir metottur. Meditasyonda ne kadar az konuşursan o kadar iyidir. Yani kulaklarla dinlemek ağızla konuşmaktan daha dinlendiricidir.

Basit bir benzetme yapacak olursa meditasyon 78 üflemeli çalgı çalan sanatçıları dinlerken u çalgıcıların içerisindeki tek bir keman sesini duyabilmektir. Diğer bütün çalgıcılar ise senin için sessiz olmalıdır. İşte bunu yapabiliyorsan meditasyonun faydalarına erişiyorsunuz demektir.Hala olmak ve sessiz bir fikri olan gürültü ile hava doldurmak çok hitap etmez .... Herhangi bir zamanda orada bu nedenle biz büyük bir grup ve enerji partaking katılmadan biliyor kim Meditasyon olan Dünya yaklaşık elli milyon insan var Ancak güncellenmiştir.
Bu gezegeni çevreleyen toprak "kozmik zihin" bu hiç olduğunu her düşündüm ... ve bu yüzden buluşlar aynı anda birçok yerde meydana is ... insanların kozmik zihnine her yerde olması başına gelen dokunun ... .. hepsi olsun olarak içerir o aynı Eureka anda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder