29 Ekim 2009 Perşembe

A Vitamini Hakkında Bilgiler

A vitamini hem dizisini tamamladıktan kalıntı için retinoidler gibi moleküllerin görünme ailesine ait vitamini. Vitamini, şimdi çeşitli formları mevcuttur retinyl grup önemli bir parçasıdır.
Hayvan yemi olarak ana içeriği olan bir ester, temelde retinyl olan alkol içine ince bağırsakta dönüştürme palmitat vitamindir. Bazı ürünlerde, A da aldehit olarak bulunan vitamin. Asit temelde retinoik asit az miktarda A vitamini içermez ancak retinada insan vücudunun göz parçası olan herhangi bir fonksiyon gösterir.
Bir görürsünüz beta vitamini içeren her türlü-ISO pronoid zinciri tarafından eklenmiştir ionone halkası. Vitamini Bu yapı A vitamini aktivitesi için gereklidir. Bu bir turuncu pigment havuç bulunan beta-karoten iki üretir vitamini kullanıcıları görebilirsiniz vücudun A vitamini seviyesini artırmak için retinyl gruba katıldı.

Mevcut başka karotenler de aralarında vitamini aktivitesi yeteneği taşıyor. Tek bir farklı biçimlerde gibi bu da bir tür bulunan ve retinol gibi vitamini bulabilirsiniz süre gibi hayvansal gıda kaynaklarının tüketimi sarı, çözünebilir yağ, vitamin vizyon ve kemik büyümesinde önemli rol oynamaktadır.

Başka bir formda olan bir kimyasal bileşik vitamini A. bir yıl boyunca bu karbonhidratlar, proteinler ile 1.906 gösteren bulundu vitamini temsil eden, retinoidler ve yağlar için impotant her iki insan ve hayvan.

Şimdi vitamini kullanıcıları bir de gıda çoğunlukla bulunursa bilmek gibi olacaktır. Bir sığır eti, tavuk, hindi, balık, domuz ve karaciğerde A vitamini alırsınız; tatlı patates, havuç, brokoli yaprağı, lahana, tereyağı, ıspanak, yapraklı sebzeler, bu gibi vitamini alımının bir immense kabak vb rolü ve antioksidan aktivitesi gibi görme, gen transkripsiyonu, bağışıklık işlevi, embriyonik gelişim ve üreme, kemik metabolizması, haematopoiesis, cilt sağlığı önemli bir rol oynar .


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder