29 Haziran 2009 Pazartesi

En Hızlı Kilo Verdiren Yöntemler


En Hızlı Kilo verdiren yöntemler hakkında bir bilgi sahibi misin? Hızlı kilo vermem gerekli diyorsunuz ama işe nereden başlayacağınızı bilemiyorsunuz. Size en hızlı kilo verdirebilen yöntemler hakkında bir kaç ipucu verelim.

Bütün yolları denemenize rağmen binbir zorluklarla verdiğiniz kilolarınızı o kadar kolay aldığınızın farkındasınızdır. Bu durumdan yakınıyorsanız şuan doğru yerdesiniz. Şİmdi En hızlı zayıflama tekniklerinden bahsedelim.

1) Geçmiş zayıflama deneymlerini olduğu gibi unutarak yeni bir sayfa açın. Muhtemelen sonucu başarısıklıklarla biten bir çok yöntem denedin. Neden olumlu bir sonu8ç alamadın biliyor musun. Çünkü yöntemlerinin hiçbiri çalışmadı.

Aerobik kilo vermek için en iyi yöntem midir?
Aslında aerobiğin kilo verme üzerinde olumu etkileri vardır her zaman da olmuştur. Aerobik yağ yaktırır kalori harcatır. Ancak aerobik tek başına yeterli değildir. Hiç bir zaman da yeterli olmamıştır.

2) İnanç

En hızlı şekilde kilo vermenin en önemli adımlarından bir de kişini bu kiloyu vereceğine inanmasıdır. Bu size fazladan kalorileri bile yaktırır. Kaslarımız hayatımızın önemli parçalarından biridir. kilo veririken kaslarımızdan olmamız da pek istenmeyen bişey olmayacaktır. bu sebepten dolayı güzel bir vücuda sahip olacağım diye vücudunuzdaki kaslara da zarar vermeyin.

3) Planlı Diyet Yapmak

Plansız bir işin başarıya ulaşması mümkün değildir. bundan dolayı diyete başlamadan önce kendimize uygun bir plan yapmak en güzeli olacaktır. Herkesin kalori ihtiyacı düzeyi farklı oldıuğundan planınızı oluştururken bu farklılıkları gözönüne alın.


Eğer birçok insan gibi diyetinizin sonu gelmeden ben yoruldum artık diyet yapmak istemiyorum derseniz elbetteki hiçbir diyet sizi hızlıca zayıflatmayacaktır. Bir çok insan hayatları boyunca süper paralar ödeyerek diyet yapmaya çalışırlar ne için? tabi ki zayıflamak için. ancak bu diyetlerin büyük bir bölümü işlemez. Neden? Çünkü insanlarımız aslında kendileri diyete tam olarak inanmazlar.

28 Haziran 2009 Pazar

Bir Ayda 10 Kilo Nasil Verilir


Hiç 1 ayda 10 kilo vermeyi denediniz mi. Cevabınız evet ise o zaman bu işin ne kadar zor bir diyet olduğunu sizden daha iyi kimse bilemez. Ancak size vereceğimiz ipuçları sayesinde artık bu diyeti zorlanmadan yapabileceksiniz. Ayrıca göstereceğimiz yöntemde ağır egzersizler ve kilo verdiren ilaçlar olmayacaktır. Daha da önemlisi bu diyet yöntemleriyle vücudunzu minmum çabayla bir yap yakma makinesi haline gelecektir. Birçok insanın bunun nasıl yapıldığını nasıl olduğunu düşünürken siz kilolarınızdan hızlıca kurtulacaksınız.

Yiyerek Kilo vermek Çılgınlık mı?

Elbetteki istediğiniz herşeyi yiyerek kilo vermek mantıklı bir diyet olmayacaktır. ancak işin püf noktası günlük aldığınız kalorileri erittiğiniz zaman ortaya çıkmaktadır.
Aslında bedeninzi bütün yediklerinizi yakma eğilimindedir. ancak ilerleyen zamanlarda eğer ki pasif biriyseniz kilo almanız muhtemel olacaktır.NE zaman vücudunuz kaloriye doyduğunda o zaman kilo alma eğilimi göstermektedir. burada işin püf noktası kişinin ihtiyacı kadar kalori almasını sağlamaktır.
Burada önemli olan kişinin kendi kalori haritasını çıkarmasıdır. bu zamana kadar diyet konusunda yapılan en büyük hata bir diyetin tüm kişiler tarafından uygulanması olmuştur. ancak artık bu yanlışlıktan dönülmüştür. kişiye özel diyet devri başlamıştır. Sağlıklı bir diyet kişiye özel uygulanan diyettir. yani kişiye özel olan diyettir.
Çünkü ölçüde bu kalori değişen beslenme için alır bunu denedim hiç nasıl metabolizma bu durumlarda olabilir etkin, çoğu insan hiç bir fikrim yok inanıyoruz değildir!

1 Ayda 10 kilo nasıl verebilirim?

Sağlıklı kişilerin bir günde ihtiyacı olan kalori miktarı bellidir. buradan hareketle kişinin kendisine özel bir diyet programı hazılaması gerekmektedir. burada önemli olan

27 Haziran 2009 Cumartesi

Michael Jacksonun Gerçek Ölüm Sebebi

Iconic pop yıldızı Michael Jackson bir kalp krizi yaşadı ve Perşembe günü 50 yaşında hayata gözlerini yumdu. Ölümünden ayrıntıları henüz ortaya çıkmakta olan, ancak arkadaşları ve yakınları da reçetesiz ağrı kesiciler ve Jackson kullanımı endişe edilmiştir söylüyorlar.

Brian Oxman, bu Jackson ailesinin sözcüsü ve avukatı, insanların Jackson çevreleyen "" ilaç onun kullanımı onu etkinleştirdikten edildi CNN söyledi. Jackson bir kırık omur ve kırık bacak bir sonbaharında sahnede sürekli dahil yaralanan bir dizi acı vardı, Oxman söyledi.

Eğer düşünüyorum "Anna Nicole Smith söz bir suiistimal olduğunu, ancak Michael Jackson hayatı yer alan ne gördük," Oxman CNN söyledi karşılaştırıldığında yok.

"Ben, ancak ilaçlar olduğunu çekmeden oldu ölçüde bilmiyorum raporları bizim aile içinde almakta olduğunuz bu geniş olduğunu," dedi. "Bu hangi korkulan şey ve bir şey olduğu konusunda bir uyarıda bulundu."

Douglas Zipes, MD, bu Indiana Üniversitesi Tıp Merkezi ve American College of Cardiology son cumhurbaşkanı bir seçkin profesör, bu uyuşturucu kullanımı bir kalp tutuklama katkıda söyledi.

Michael Jackson gibi birini de "Kesinlikle uyuşturucu, kabul için," diyor. "Biz kokain ve amfetaminler gibi ilaçların kendileri tarafından bir kalp tutuklama tetikleyebilir, ve sonuçta bir kalp tutuklama neden olabilir birden fazla ilaç ve hülasa biliyorum."

Jackson Mayıs çok normalden hafif de. O bildirildi 2003 yılında 120 kilo ağırlığını koydu. At 5'10 "ve 5'11" (raporlar), o ve 16 veya 17 bir vücut kitle indeksi vardı olurdu Aşağıdakinden 18,5 normalden hafif sayılır değişir.

Son aylarda, arkadaş ve akraba olarak daha zayıf Jackson açıklanan vardı. Film Bryan Michael Stoller olan Nisan ayında Jackson ziyaret etti, "Ben onu kucaklayıp İnsanlar söyledi ve kemik kucaklama gibi oldu." Ve bir hayran olan yakın bir tur prova at bildirilen bir e-posta bu hafta yazdım, "O bir Michael Jackson bir araya geldi iskelet. "

Migrenin Tedavi Yolları

Migren ağrılarına tedavi yollarını bulabilmek bazen çok hayati olabilir. Migren ağrılarının sebebi bilinmemekle beraber stresin bunu tetiklediğini biliyoruz. ayrıca bilgisayar balında uzunca kalmak da migreni tetikleyebilir.
Migren ağrılarının tedavileri için bir kaç basit yol vardır. mesela bir iki tane aspirin almak migren için çözüm olabilir. ancak uzun süreli bir çözüm olmayacaktır.
Bazı ilaçlar da migren tedavisinde başarılı olduğunu iddia etmektedir. ancak böyle bir migren ilacı kullanmadan önce doktorunuza danışmak en iyisi olacaktır. Genellikle eğer ki şiddetli bir baş ağrısı ve aynı zaman da da baş dönmesi hissediyorsanız bu migreinin habercisi olabilir. En uygun tedavi için iyi bir teşhi çok önemlidir. Ağrılarınız şiddetlenmeden hemen doktorunuza başvurmalısın. böylelikle şiddetli migren ağrıları çekmemiş olursunuz.

Bu basit bir baş ağrısı da, gözünde zorlanma ve alabilirsiniz bu tip kolayca Aspirin ile tedavi edilebilir olduğunu unutmayın. Eğer o zaman böyle bir çare bulmak için doktor sizden yardım istiyorum seviyorum şeyleri yapmaktan sizi korumak olan baş ağrısı yoğun formları alıyorsanız.

Kırışıklık Azaltan Kremler

Herkesin istediği kusursuz bir şekilde sahip olmaktır ancak zaman ilerledikce ergenlikten hemen sonraki seksi ve canlı cildiniz yavaş yavaş kırışmaya başlamıştır. Sağlıklı bir deri bir sağlıklı yaşam göstergesi olarak görülmektedir. Piyasada bir sürü kırışıklık azaltan kremler mevcuttur bunların nasıl olduğu elbette tartışmaya açıktır. maketlerde epeyce kırışıklık azaltmaya yardımcı krem bulmanız mümkündür. Bu yazımızda kırışıklık kremi alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğreneceksiniz.
Öncelikle piyasada birçok kırışıklık azaltan krem olmasının sebebi insanların çok farklı yüz ve cilt yapılarına sahip olmasıdır. Tabi işin bir de parasal yönü vardır.
yapılan araştırmalarda çeşitli yüz ve cilt tiplerinin denek oalrak kullanıldığını varsayarsak ve olumlu sonuçları da incelersek hemen hemen piyasadaki bütün cilt kremleri kırışıklığı azaltıcı etkisi vardır. Burada önemli olan kişinin kendi yüz ve cildine uygun kırışıklık azaltıcı kremi bulabilmesidir.Çünkü genellikle o kim resveratrol kullanmak insanın temel ihtiyacı olan cildi canlandırmak için cilt dokularının, daha iyi bir kan dolaşımına sahip görüldü olmuştur Ancak kırışıklık kremleri cilt dokusu üzerinde etkisi var. Çok nasıl kırışıklıklar oluşur bilmek önemlidir anti kırışık kremi satın almadan önce.Ne zaman bu bilgiyi birleştirmek ve okumak kırıştırmak krem değerlendirmeleri bol kendi durumlar için en etkili anti kırıştırmak krem bulmak en iyi şans var.

Hepimiz cildinizi ile alarak şansını sıklıkla yapabileceğiniz en büyük hata biliyorum. Cilt bakım ürünleri bu kadar etkili bir seçim çok maliyeti çok önemlidir.

Lazerle Sivilce Tedavisi

Lazerle sivilce tedavisi sivilceleri iyileştirmek ve izlerini yok etmek için kullanılan tekniklerden en yenisidir. Sivilceler sizi rahatsız eder görünüm olarak iyi göstermeler ve etrafınızdaki insanların dikkatlerinin olumsuz yönde çekmenizi sağlarlar. Böylece sizi başkalarından utandırırlar. hiç kimse sivilceleriyle gezmek istemez ve ergenlik sivilceleriyle mutlu olan kimse yoktur.

collagen in aşırı üretimi vücüdunuzda bir yere birikecektir. bunun doğal sonucu olarak da vücudunuzda veya yüzünüzde sivilceler oluşmaya başlayacaktır.

Lazerle sivilce tedavisi iki şekilde uygulanır. bunlardan bir tanesi tüm lazer yöntemi diğeri ise kısmı lazer yöntemidir.

Tüm lazer yöntemi yüzünün büyük bir kısmı sivilceler ve yaralarla dolu olan kişilere daha uygun olan bir yöntemdir. ve bu yönterm diğer yöntemlere göre biraz daha pahalıdır.

Bütün lazer tedavisi yöntemi nasıl yapılıyor?

tüm lazer tedavisinde üst derinin tamamı alınmaktadırç böylece kolajenle doluı olan yeni ve taze derinin çıkması tetiklenir. Böylece çıkan yeni deri taze görünümlü, normal ve güzel bir cilde sahip olursunuz.

Kısmı lazer tedavisi nasıl yapılır?

Sivilceler lazerle tedavi edilirken kısmi lazer tedavisi genellikle bir laser kullanımı cildinizin üst katman için herhangi bir hasara neden olmadan derinin iç katmanları nüfuz için ilgili başka bir işlemdir. Bu işlem genellik ciltde az sivilce olunca uygulanırsa daha verim alınır.
Cildin alt katmanlara kapalı yakma smoothen ve cildinizi geri kalanıyla düzeyi yaralı alanı yapmanıza yardımcı olur.

Kısmi lazer tedavisi daha lazer resurfacing daha etkilidir. Ancak daha pahalı ve daha uzun sürer gibi geleneksel lazer resurfacing göre. Tedavi, diğer yöntemler ile karşılaştırıldığında genel olarak, lazer akne tedavisi daha pahalıdır.

25 Haziran 2009 Perşembe

Yeni Başlayanlar İçin yoga Haraketleri





En İyi Yoga Haraketleri



İnternetten Yoga Teknikleri

Insanların büyük liderlerine geliyor, her zaman bu adam bu sayılır bir kişilik olduğunu bulun. Şimdi geçmişin bütün büyük yazarlar çekmek, büyük düşünürler


İnternetten yoga dersleri herkesin yapabileceği bir yogayı video olarak karşımıza sunmaktadır. yoga yapabilmek için gererkli olan malzemeler nelerdir. peki yoga nasıl yapılır. internetten yoga dersleri almak için öncelikle bi youtube hesabı edinmelisiniz. youtube hesanıdna sonra internetten yoga derslerie başlayabilir. aşağıda videolu yoga dersleri bulabileceksiniz. lütfen bunları değerlendirin.




Mantar İçin En iyi tedavi Yöntemleri

Mantar için tedavi yöntemlerini daha önceki yazılarımızda ele almıştık. Şimdide kendisini yenileyen mantarların en iyi tedavi yöntemlerine bir gözatalım;

İnsanların %75 i hayatları boyunca en az bir kez mantar hastalığına yakalanmaktadırlar. özellikle kendini tekrarlayan mantarlar insanların yaşamlarında kötü anılar bırakmaktadır. Bu sebeplerden dolayı insanlar mantarla başa çıkabilmek için çeşitli yöntemler denemişlerdir. ancak en iyi yöntem kullanılsa bile kendini yineleyen mantarlardan kurtulmak genel olarak çözüm olmamıştır.

Mantar enfeksiyonu ya da kronik mantar enfeksiyonları sadece insaları rahatsız etmekle kalmaz ilerleyen zamanlarda eğer tedavi edilmezlerse kronik idrar yolları enfeksiyonu gibi daha ciddi tehlikelere yol açmaktadırlar. Mantar enfeksiyonları ya da kronik mantar enfeksiyonları Ayrıca cinsel hayatın kalitesini de bozabilir. ömte yandan mantar olan bir kişi cinsel yollarla eşine da mantar hastalığını bulaştırır. mantar hastalığın ayakanalan çoğu kişi bu hastalıklarının kendini tekrar etmesinden muzdariptir. mesela bir mantar hastalığını tedavi ettiriyor ve bu hastalık kendisini anında yeniliyor bu durumda kişi yeniden mantar hastalığına yakalanmış gibi tedavilere başvuruyor.
Mantar hastalığı nasıl anlaşılır?
Mantar hastalığı genellikle kaşınma ve yanma belirtileriyle ortaya çıkan bir hastalıktır. Yapılan müdahalelerde hastalığın geçtiği görülebilir ayrıca hastalık sanki hiç olmamış gibi bir durum ortaya çıkabilir. ancak aslında hastalık tam olarak iyileşmemiştir ve vücudun zayıf bir anında tekrar ortaya çıkacaktır. böyle mantar türleri kendisini iyileşmiş gibi gösterip anında yeniden ortaya çıkabilirler.

Neyseki sizler mantar hastalığı yenilendiğinde tedaviyde en başa dönmek zorunda değilsiniz. Çünkü mantar kalıcı olarak tedavi edilebilir bir hastalıktır. Ayrıca mantarda kendiniz evde kimseye görünmeden kimseye gstermeden evinizin rahatlığında tedavi olabilirsiniz.

Birkaç saat içinde maya enfeksiyondan tüm doğal mantar enfeksiyonu için, ama çok etkili, güvenli basit tedavi kullanarak tam rahatlama olabilir.

Kalıcı olarak tekrarlayan mantar enfeksiyonu durdurmak istiyor musunuz? Siz ve sizin hak ettiği yaşam sağlık geri almak istiyor musunuz? Hayal nasıl geri enerji hissedeceğini ve sağlıklı bir parlaklık elde, duygu ve genç görünümlü harika. Tüm hakkında bilgi edinin güvenli ve doğal tedavi maya enfeksiyonları ziyaret Mayalar Enfeksiyon Telafiler etkili.

En İyi Zayıflama Hapı


Bugün en iyi zayıflama hapı hangisidir sorusuna cevap bulmaya çalışacağız. Bu hapların hangileri en çok kilo verdiriyor hangileri bi şeye yaramıyor hangileri vücuda zararlı bu yazmızda kısa kısa bilgiler vereceğiz.
Öncelikle size söylememiz gereken eğer bir diyet ya da zayıflama konusunda yapacak bişeyleriniz olduğunu düşünüyorsanız öncelikle doktorunuza danışın. böylece doktorunuz en iyi kararı seçmenize yardımcı olacaktır. Gelelim kilo vermeye ayrdımcı ilaçları incelemeye....


Birçok kişi bu Acai Berry ürünleri bu kilo kaybı için gelen tüm ilaçlar arasında en iyi olduğunu düşünüyor. Acai Berry ilaçları üzerinde uzunca yapılan çalışmalar sonucunda 100 gramda yaklaşık 247 kalori olduğu tespit edilmiştir. Bu ise sizin enerji düzeyinizi yükseltir ve kabız olmanıza sebep olabilir. Bu ise sizin 33 kırmızı üzüm şarabı kadar Antocyanine çok güçlü anti-oksidan almanıza sebep olacaktır. Bu vücudunuzun normal kolesterol düzeyleri tutmanıza yardımcı olur ve kalp damar sistemi tutmanıza yardımcı olur yağ asitleri destekler.
Acai Berry ilaçlar ve hapların içinde en iyi zaıflatacı hap olarak en başa oturur.

Yapılan diğer araştırmalarda obezite sorununa karşı acai berry ilaçların diğer ilaçlara göre daha da etkili olduğu saptanmıştır.

22 Haziran 2009 Pazartesi

En Çok Yağ Yaktiran Egzersizler

Yaplar vücutta yakılması en zor olan yağlardır. Yediğimiz gıdalardan aldığımız kaloriler günlük vücudun ihtiyacı kadar olanlar ıyakılarak enerji elde ediler. ancak zamanla yediklerimiz ihtiyacımızdan daha çok olduğundan vücudumuz fazla kalorileri daha sonra zor durumlarda kullanmak amacıyla vücutta değişik formlarda depolar. işte bu formlara yağ adı verilir.
yağ yakmanın püf noktaları arasında kalibn çalışma ritimini arttırmak gerekir. günümüzde stresli ortamlarda bu çok zor olabilmektedir. çalışan toplumlarda spor yapma becerileri oldukca düşmektedir. ancak günlük egzersizleri evlerde ya da yolda yürürken yapmak da bazen bize kalorileri yaktırmaktadır.

İşte eve kalorileri yakabilmek için süper ipuçları

Süpersetler

Süpersetler ağırlık kullanarak çalışmayı gerektiren egzersizlerdir. mesela bir ayağınızu havaya kaldırarak diğerinin üç defa üstüste diğerinin üzerine getirin. daha sonra bir kaç dakika ara vererek aynı egzersizi tekrarlayın

Üçlüset
Bu gelişmiş bir yöntem vücut Üreticileri tarafından yarışmanın hazırlanmasında kullanılır. Bu, yüksek yoğunluğu ve ona sonuçlarını üretir nedeniyle kullanılır. Temel olarak, bir triset üç back büyük bir kas grubu bulunanlar geri yapılır alıştırmaları. Bu genellikle quads, hamstrings, sırt ve omuz egzersiz için kullanılır. Örneğin, omuz ön Deltoid varsa, yanal Deltoid ve arka Deltoid. Bir omuz triset en mükemmel örnek Yani arka delt Dumbbell üzerinden bükük bir tutarsa, ayakta Dumbbell yükseltir ve ön Dumbbell yükseltir. Tüm geri arasında hiçbir ile tekrar yapılır. Bu çalışma gerçekten kanon topu omuz ve shredded bakın verecektir!

printing

Yüksek yoğunluk aralığı eğitim veya adı da rüzgar sprints olarak da bilinir. Daha fazlasını buradan okuyabilirsiniz. Temel olarak, bu kısa 20 dakikalık bir vücut yağ çok yanık çok yüksek yoğunluktaki kardiyo egzersiz olduğunu bile egzersiz kendi kendine sonra. Highly recommended!

RPM

RPM bir aerobik sınıf Eksi Mills tarafından tasarlanmıştır. Bu da iplik olarak bilinen yüksek yoğunluktaki bisiklet sınıf. Eğer düzgün yapılmazsa yüksek hızlı sürme, özellikle kozmik stüdyo ve nitelikli öğretim oluşturduğunuz için özel olarak tasarlanmış bisikletler kullanarak, 45 dakikada 700 kalori kadar yanık olabilir.

Devre Eğitim

Devre eğitimi en iyi yöntemler ve her zaman git yedek için daha az zaman kişilerin yağ özellikle yanma için. Daha okuyabilirsiniz hakkında burada. Devre eğitim fikri ağırlık ve kardiyo ve parası ile eğitim yararına elde etmektir. Biz ağırlık ve kas, artış gücü oluşturmak için metabolizmasını artırmak için tren gerekir. On the other hand, we kardiyo dayanıklılık arttırmak ve vücut yağ yakmak gerekir. İşte için, kardiyo ve ağırlık eğitim bir aralık geri geri yapılır devre eğitim ile, biri gerçekten de dünyanın yararlanabilir.

Uzun Yavaş Jog

Uzun yavaş tempoda ilerlemek bir kilo kaybı için kullanılacak olan geleneksel yöntemdir. Bu 70 maksimum kalp oranının yüzde 75 yapılır bir kardiyo egzersizi artık. Tek ayarlamak tekrar bu 45 dakikaya kadar yapılacak olması. Sen nefes sprinting aksine bu hareket içinde olmamalıdır. Bu çalışmanın arkasındaki nedeni ile 70 maksimum kalp oranının yüzde 75 için kardiyo yapıyorum, yani gövdesi yağ hücreleri içine dokunun ve şeker, protein ve kas yerine kardiyo için enerji daha fazla vücut yağ kullanın. Eğer ekstra zamanı var, bu yöntem kesinlikle çalışır.

Kardiyo sabah yapılan

Kardiyo sabah yapılması çok yağ yakma için sabah çünkü daha iyi ise, vücutta şeker seviyeleri çok düşük. Çünkü sabah şeker hiçbir kaynağı olan Sabah kardiyo ilk şey yaparak, vücut yağ şeker yerine şeker gibi gece kullanılmış edilmiştir kullanacağız. Sadece bu sabah kardiyo yaparak bütün gün artan metabolizması yararına olacaktır. Eğer gece adresinden kardiyo yapmak, yalnızca önce yatmadan birkaç saat için metabolizma artıştan yararlanacaktır. Sadece, onu kardiyo fazladan dakika yapmak için şeker yakmak için öğle gelen yağ depolar faydalanarak önce gerekir.

Ultrason İle Liposakşin Yaptirma

Ultrasonik yardım Liposuction (UAL) önce kaldırılır belirli bir alanda yağ sıvılaştırmak yüksek perdeli ses dalgalarını kullanır. UAL olduğunu Liposuction zor çene, boyun gibi alanlarda tedavi için yağ kaldırma için kullanılan yanakları, diz, Waden ve ankles. Bu en çok insanların hassas vücut contouring gerektiren için şişen Liposuction ek olarak hizmet vermektedir. UAL hem erkek hem de kadınlar üzerinde kullanılır.

Ultrasonik yardım Liposuction yordamda, şişen sıvı alan bir davran enjekte olduğunu. Şişen sıvı anestezi, tuzlu çözümün bir karışımı ve epinephrine. Bu UAL işlemi sırasında sıvı kaybını önlemeye yardımcı olur ve yağ mevduat kaldırmak için kolaylaştırır.

Ultrasonik yardım Liposuction işlemi sırasında, ses dalgaları bir jeneratör tarafından üretilmektedir. Bu ultrasonik dalgalar ince, boru gibi vakum bir kanül adı verilen iletilir. Bu kanül yağ hücrelerinin temas gelir, bu yağ hücreleri ve ardından vacuumed bulunmaktadır sıvılaştırmak.

UAL avantajları

Ultrasonik yardım Liposuction bir yararı becerisi ve yoğun yağlı mevduat sahip bir anda yağ büyük miktarlar kaldırmak için alanlar tedavi etmektir. UAL daha kesin ve işlem sırasında da cilt tightens.

İşte Burns bir risk, kabarcık ve ısı ultrasonik yardım Liposuction sırasında oluşturulan nedeniyle skarlasma olduğunu. İyi nitelikli UAL cerrah nasıl ısı başa üretilen, ama onu dikkate alınmalıdır.

Tedavi Alanları

Ultrasonik yardım Liposuction her alanda geleneksel Liposuction kullanılır faydalanılır olabilir, ancak özellikle karın bölgesinde, orta bölümünde, erkek meme dokusu, çene ve boyun alanlarda yararlıdır. Ultrasonik yardım Liposuction yeteneği vücudun bir yetenekli UAL cerrah tarafından gerçekleştirilen çevirmek zorunda.

Eğer Dallas, Fort Worth, Texas veya çevre ve alan canlı bir ultrasonik yardım Liposuction olarak ilgilenen Dallas Fort Worth bir web sitesi alan kozmetik cerrah ziyaret edin, Dr Vasdev Rai, ve Kozmetik Cerrahi Merkezi bugün daha fazla bilgi edinmek için Bu prosedür hakkında.

En Etkili Sivilce İlaçlari

En iyi sivilce ilaci nedir sorusuna karşılık verilebilecek en iyi cevap daha üretilmedi olacaktır. Diğer bir deyişle ne kadar para o kadar güzellik demek olacaktır. Sivilce ve akneler için en uzun süreli çözümler doğal sivilce tedavilerinden geçmektedir. Sivilceler için doğal çözümler hem pahalı değildir hem de herhangibirinin uygulayacağı kadar kolay yollardan oluşmaktadır.

Yemek yeme tarzının veya yemek alışkanlıklarınız sivilcelerin oluşması için ana unsurlardan biridir. Yani beslenme alışkanlıkları cildinizin kalitesini doğrudan etkilemektedir. Bir çok kişi yeme alışkanlıklarındaki bozukluklar yüzünden kalitesiz bir cilde sahip olduklarının farkında bile değildirler.

Sabahları kalktıktan sonra bir bardak su içmek hem cildiniz eiyi gelecektir hem de vücudunuzdaki toksiklerden sizi kurtaracaktır. bu sebeplerden dolayı her sabah kalkar kalmkaz mutlaka su içmekte fayda vardır. Ayrıca etli yiyecekler yemekten kaçınmak gerekmektedir. etli ve kırmızı et yemek yerine kendinizi nmeyve ve sebzeye odaklayarak hem rejiminizi bozmaz hem de kaliteli sivilcesiz bir cilde sahip olursunuz.

Sivilcelerden kurtulmak için doğal yollardan bir tanesi de uykunuzu düzenli hale getirmektir. geç kalkmak sivilcesiz bir cilde sahip olak için pek önerilmez. Mümkün olduğunca erken yatağa girmeye çalışın. bu sayaede daha iyi bir cilde sahip olacaksınız. üstelik vücudunuz da daha esnek ve sporcu olacaktır.

Sivilce tedavisi asla ve asla ciddiyetsizliklerle çözülmez. bundan dolayı sivilceleri tedavi ederken en baştan beri işi sıkı tutmak gerekir aksi halde sivilcelerden kurtulmak için yapılan tüm emekler boşa çıkabilir.
Sivilcelerden kurtulmak için doğal yollardan bir diğeri de yüzünüzü düzenli olarak temizlemektir. özellike cildinizi temizlerken yulaf püresi kullanmanızı öneririm. yulaf ezmesi kullanarak cildi temizlemek cildinizdeki zararlı toksikleri ve ölü derileri cildinizden daha hızlı bir şekilde atmanıza yardımcı olmasıdır. Böylece bakterileri cildinizen tamamıyla temzilemiş olacaksınız. Yatağa gitmeden önce yüzünüzdeki yulaflı tarifi silmeyi unutmayın.

Bu da iyi olduğunu en iyi sivilce ilaçları aramak için, yüksek bir dermatolog önce herhangi bir tedbirin kullanmak yapmadan önce konuşmak istenebilir. Bir dermatolog en iyi konumda çünkü cildiniz oldukça farklı bir sorun ile en iyi şekilde anlatmak için. Ben bir uzman direktifin herhangi bir kozmetik almak kaçınmak için yalvarıyorum.

21 Haziran 2009 Pazar

Alternatif Kanser Tedavileri

Geleneksel tedavi yöntemlerinden bazıları hastaya gerçekten de zarar verebilmektedir. alternatif tedavi yöntemleri daha farklı olabilir. alternatif kanser tedavileri genellikle vücut hastalığıdır.Nasıl bu değişim nasıl kanserli dağıtıldıktan bir göz atalım.

En Son Katil Grip Domuz Gribi

Domuz gribiyle ilgili bilgiler, şuana kadar domuz gribinden dünyada kaç kişi öldü? cevabı basit. şimdiye kadar dünyada 50 000 kişi domuz giribi oldu ve bunlardan 500 kişi domuz gribi yüzünden öldü. Çok büyük rakamlar değil. peki bu domuz gribinden neden bu kadar çok korkuluyor?

Dünya Sağlık Örgütüne göre son 0 yılda dünyada bir çok grip vakası can almıştır. bunlardan ilki hepimizin de bildiği üzere SARS virüsüdür. sars virüsü 1999 yılında çok can almasa da dünya üzerinde büyük bir nam yaptı; İnsandan insana bulaşan virüs. Daha sonra kuş gribi ülkeleri sıkıntılara soktu ve en son da başımıza domuz gribi çıktı.

Domuz gribi önce bu nisanda meksikada kendisini gösterdi ve dalga dalga yayılarak tüm ülkelere bulaştı. Domuz grinin kod adı H1N1 dir. h1n1 insanlar üzerinde büyük korkulara sebep oldu peki insanlar bu domuz gribinden neden bu kadar çok korkuyor?

İlk başta kuş gribi de insanlar üzerinde büyük korkulara sebep olmuştur. İnsanların domuz gribinden korkma sebepleri kuş gribinden korkma sebepleriyle aynıdır. Bu tür hayvanlar dünyada oldukca geniş alana yayılmışlardır ve insanlarla oldukca yakın temas halindedirler. işte bu sebepten dolayı hem kuş hem de domuz gribi insanları büyük endişelere sokmaktadır.

1918 yılında ispanyada yayılan bir tür grip virüsü ispanyanın 2. dünya savaşında kaybettiği vatandaşlarından daha fazla sayıda kişinin ölmesine sebep olmuştur.
The CDC ve uyarı seviyeleri hızlandırdılar sahip bazı hükümetler karantina prosedürleri uyguladı, ancak yine de daha durumlarda Dünya genelinde ortaya çıkmakta. Meksiko en ancak ölümlerin, çoğu başka durumlarda ile kentin az belirtiler ciddi olmanın dışında bulunmaktadır. Ancak, bu salgın halinde bir ay ve yine de olabilir bir şey olduğunu. Ile hastalığın devam yayılmasını's sözedelim Bu sizi etkiler.
Hadi burada, bütün bu Sadece dedi ettik sonra dürüst olmak, orada gerçekten panik bir gerçek nedenidir.

slında, biz panik gerekir. Bilinmesi gereken, çünkü panik sadece insanların kafasını karıştıran ve etkili bir şekilde bu büyük bir başa, karışık olma Bu size inç için ne gerçekten gerek istiyorum aklın devlet değildir ve ne mücadele ettiğiniz hakkında bilgili. Bu ve hızlı hareket ddecisive ne kadar SARS ve kuş gribi dünya var, ve büyük olasılıkla bize şundan emin olun ki domuz gribi bir o hepimizi öldürür değildir vermenize yardımcı olacaktır.
Normal insan gribi olduğunu hemen hemen gibi domuz gribi. Hepsi aynı enfeksiyon vektörler vardır, hep aynı belirtiler, ve aynı tedavi. Hepsi sadece iki faktör, çünkü çoğu insan hastalığı için herhangi bir doğal direnç yoktur ile artan's. , Sizin vitaminler almak Eğer elde bulaşmış kaçınmak istediğiniz tüm aynı şeyleri size gribi elde önlemek için yapın: Düzenli olarak ellerinizi yıkayın ve hasta insanların kaçının.

Eğer bir hasta, bir başsız tavuk gibi etrafında çalıştırmak için zaman yok. Hemen bu nedenle başkalarına bulaşmaz olacak ve belirtiler, tüm sırasında normal grip ilaç alma dikkat kendinizi izole. Bu bile denir domuz gribi, hala bir virüs ve antiviral ilaçlar's Not oldukça deneyim Mayıs ve bağışıklık sistemi yardım belirtileri azaltmak koyarak etkili olan enfeksiyon kovmak.

Domuz Gribi Aşisi Üretildi mi

Amerikadaki devlet yetkililerine göre h1n1 domuz gribi virüsüne karşı bir aşı geliştirilmesi çalışmalaraı halen devam etmektedir. Yapılan tahminlere göre H1N1 Domuz Gribine Karşı aşılar en erken ocak başı en geç ise kasım ayına kadar piyasada olacaktır. Amerika ve amerikanın dışındaki diğer ülkeler H1N1 domuz gribi aşısı için büyük çabalar harcamaktadır.

Şu sıralar insandan insana da bulaşmaya başlayan domuz gribiyle ilgili aşının geçen yılın ortalarında piyasaya sürülmesi gerektiğini uzmanlardan öğrendik. Şu an amerika domuz gribi için milyarlarca dolar ütçesinden ayırmıştır. İşte bu hafta bir aralığı olarak aşı büyük miktarlar kurulması için önünü açacak yeni yöntemler geliştirmek birkaç küçük şirket var.

Öte yandan amerikalı hükümet yetkilileri H1N1 Virüsünün daha tam telikeli boyutlara ulaşmadığını ve ulaşamadan da aşıların yetişeceğini umduklarını söylemişlerdir. Domuz Gribinin Şuan 3 aşamlı yayılma planının tahmini oalrak 1. aşasında olduğu bildirildi. Dünya sağlık uzmanlarına göre su an domuz gribine karşı yapılacak en güzel şey beklemek ve araştırmalara ne var ne yoksa tüm ülkeler oalrak katılmaktır.

Robin Robinson, Acil Hazırlık Araştırma Programı yöneten, aşı üreticilerine üretimi çalışmalarının bu çoğunluk Haziran ile tamamlanmış olan inanıyor.

Daha beş yıl önce, zaman sadece iki aşı üreticileri olduğu ve şiddetli bir sıkıntısı karşılaştı ülkede o aşı sanayi artık çok patlak yanıt özelliklere sahiptir. Şu anda, orada beş üreticileri iç pazara aşı tedarik vardır. Bu, ilaç endüstrisi ve durgun olması için kullanılan ve aşı sanayi, hükümet sübvansiyonları ve aşı için yüksek maliyetli bir sonucu olarak yeni yatırımlar üretiyor.

Domuz Gribi İnsandan İnsana Bulaşiyor

Haberleri izlerken bir şeye şahit oldum. artık domuz gribinin insandan insana bulaştığını duydum. bunun ne kadar korkun birşey olabileceğini aklınız alıyor değil mi. domuz gribinin sandan insan bulaşması kadar dünyada kötü bir vaka yoktur galiba. eğer gerekli önlemler alınmazsa bu çağımzıın vebasından daha kötü sonuçlara varabilir.
Geçen yüzyıllardaki hastalıkları incelediğimizde dünyada derin yaralar açan bir çok hastalığın insandan insana doğal yollarla bulaştığını görürüz. mesela ortaçağ zamanında veba insandan insana solunum ve dokunmayla geçmiştir ve biliyorsunuz ki bir çok kişinin ölmesine sebep olmuştur.

Normal bir grip virüsü bile insanları olumsuz etkilemektedir. özellikle 0-7 yaş arası çocuklar ve 60-yukarısı yaşlı insanları normal grip virüsleri olumsuz etkilemetedir. tabi insanların içerisindeki bağışıklık sistemi de insanların bu gripleri kolaylıkla etkisisz hale getirmesinde olumlu bir etkendir. Her yıl dünyamızda değişik virüsler ortaya atılmaktadır. mesela sar virüsü mesela geçen yılki çin gribi. ve en son domuz gribi. tabi insanın aklına komplo teorileri de gelmiyor değil...

Domuz Gribi İle İlgili Komplo Teorileri


En popüler komplo teorisine göre insanların üzerinde büyük yıkımlara yol açabilecek bir grip türü geliştirmeye çalışan amerikalılar her yıl bir virüs türünü geliştirerek ülkelere yaymaktadır. pek de havada kalan bir teori değil aslında. amerikanın dünyaya hhakim olabilmek amacıyla her yolu deneyebileceğini herkes bilmektedir. bir vürüs yayar ve bu virüs insandan insana geçmeye başladığında işte ben bu virüsün panzehirini yaptım dierek git gide kötüye giden ekonomisini daha kolayca düzeltebilir. tabi bunlar komplo teorileri.

Grip virüsleri insandan insana her geçmelerinde mutasyona uyrayarak ilaçlara ve serumlara bağışıklık geliştirirler. bundan dolayı en tehlikeli hastalıklar grip virüslerinden çıkacaktır.Geçmişte bu dünya çapında bir salgın edilmiştir değildir. Virüslü bir köy sadece izolasyon içinde ölmek olabilir (en yakın hastane Köyden fazla 10 mil uzaklıkta) oldu. Şimdi farklıdır: Eğer bir seyahat bir bölgede bir domuz yarış arka kimden bulaşmış olabilir ve başka bir mil binlerce sinek, uzun önce mümkün gribi belirtileri deneyim.
Burada insanların farklı ajanslarına gözlemlemek ve salgınları sadece bu tür hazırlanıyor ve bütün hayatları geçirdim ve şu anda çok iyi bilgi ve domuz gribi hakkındaki tavsiye ile kamu sağlamak için çok çalışma vardır.

Evde Kilo Vermenin Yolları


Evde kilo verebilmek büyük bir sorundur. çünkü genellikel türk kadınları evde tv izlemektn büyük zevk alırlar. televizyon insanı hantal hale getirir. bundan dolayı evde yenen yemek resmen vücuda yapışır kalır. işte bu sebeplerden dolayı evde kilo vermek gerçekten de çok zor bir iştir.

Evde kilo verememeni bir başka sebebi de market ve bakkallardan alışveriş yaparak ağlı gıdaları alamaya meyilli olmamızdır. mesela cipsler,kızartılmış yiyecekler.

Yani, kelimenin tam anlamıyla süpermarketler ve lokantalar gıda seçenek yığında çevrili olduğunuz anlamına gelir. Evde oturan kadınlar yağlı gıda yeme ve alma eğilimi göstermektedirler.
Peki evde kilo vermek için neler yapılabilir?
HErşeyden önce sizi iyi hissetdirecek bir diyet planı yapın, yaptığınız plan sizin yaşam türünüze uygun olsun. Kısa sürede çok kilo veririm diye düşünüyorsanız çılgınlık kelimesi bile bu düşüncenin yanında az kalır. Şimdi Size evde zayıflamak için kısa ipuçları vereceğim;

* Lezzetli Bir Kahvaltı;
Diyette kahvaltı en önemli öğündür. bu sebepten dolayı lezzetli bir kahvaltıyla güne başlamak gerçekten büyük bir adımdır. Diyette sabah ne yemeliyim? Tost, karışık meyve dilimleri, yoğurt, bir bardak meyve suyu sabah için gayet güzel ve lezzetli olacaktır.
* Pratik Porsiyon Kontrolu
Tabağınıza koyduğunuz bir posiyon yemek bir yumruktan daha büyük olmamalıdır. Eğer yemeği dışarda yiyorsanız kendinizi o porsiyonu bitirmek zorunda hissetmeyin. YEmeğin geri kalanını sardırarak kendiniz daha sonra yiyebilirsiniz.
* Yeteri Kadar Su İçin
Diyet sırasında su içmek oldukca önemlidir. çünkü su vücuttaki artık maddeleri temizleyerek size ihtiyacınız olan rahatlığı geri getirir. Su vücudunuzun enerji için önemli bir kaynaktır.
Su çok toksinler ve yağ moleküllerini siler. Ayrıca suyun iştah azaltan bir etkiside vardır. böylece su sizin diyet programınzıız oldukca olumlu etkiler sağlar.
* İyi bir Egzersiz Programı
Yapılan Araştırmaların sonucunda günde 20 dakika sürekle 3 hafta düzenli yapılan egersizin diyete yardımcı olduğu ve kişinin zayıflamasına yol açtığı görülmüştür. zaten egzersiz olmadan bir diyetin başarılı olması da düşünülemez. Egzersizler istenemeyen yağların yakılmasına oldukca hızlı sonuçlar verir.
*Meyve Ve Sebze Tüketin
Lezzetli meyveler ve sebzeler sizin diyet progamınızda oldukca geniş yer bulabilir. böylece diyetin sıkıcı tatlarından kurtularak daha rahat bir diyet gerçekleştirmiş olursunuz. Favori yiyeceklerinizi seçin ve onu hergün bir adet olmak üzere diyetinizin içine katın. Bu Hızlı Kilo Kaybetmek için en iyi yoldur.
*Sağlıksız gıdalardan Uzak Durun
Sağlığa zararlı yiyecekleri mutfağınıa sokmayın bile. Patates cipsi, Doritos, çerezler, Twinkies, şeker barlar, ve diğer kalorili yiyecek şeyler bunlardan bazılarıdır.

* Yavaş Yemek yeyin.
hızlı yemek yerine daha yavaş yemek yiyerek her bir lokmanın tadını alarak ve en önemlisi daha az yiyerek zayıflayın. Özellikle acele yemek yemek isteği olan insanlar üzerind eyapılan araştırmalarda neden acele yediklerini sorulduğunda tabaktaki yemeği bir an evvel bitirme için cevabına ulaşıldı. bu sebepten dolayı da acele yemek yeme rejimin yani diyetin baş düşmanıdır.

* İyi Uyku
Diyetin kalitesini etkileyen önemli unsurlardan biri de uyku düzeni ve rahat uyunmuş uykudur. Mümkün olan süreden daha fazla uyku uyumak da zararlıdır. en güzeli ideal uyku sürenizde uyku uyumalısınız. yetişkin insanlar için en ideal uydu günlük 8 saattir.

*Şekerlemelerin Yerine Meyveler yeyin.
MEsela bir çikolata yerine dolabınızda mutlaka bir elma bulunsun. MEsela bir şeker yerine kavun yiyebilirsiniz.Aklınızda düşünceler her zaman dyetinizi bozdurma eğilimindedir.bu sebepten dolayı dolabınızda hiç bir zaman kek tarzı şeyler bulundurmayın. onları hemen atın. yoksa gü gelir diyetinizi onlardan biriyle bozarak güzelim diyetinizi hiç edebilirsiniz.

Basur İçin Doğal Tedaviler

Basur Nedir?

Basur anal kanallardaki damarların yavaş hareketleriyle meydana gelen bir hastalıktır.Yanma hissi, kaşınma ve kanama etkilenen alanın etrafındaki ortak belirtileri vardır.

Basur Neden Olur?

Hemoroid meyve, sebze ve tam tahıllar gibi lif yönünden zengin gıdaların yenmemesi , eksik bir diyet gibi birçok faktörden kaynaklanır.
Kabızlıkla meydana gelir.

Adım Adım Kilo Verme Yolları

Kilo vermek isteyenler için piyasada okadar çok diyet modeli var ki insan hangisini kullanacağını gerçekten de şaşırıyor. Bir çok insan da diyet konusunda oldukça başarısızdır. Bu durum tüm diyetlerin kötü olduğu anlamına mı geliyor? Cevap basit hayır....

Günlük diyetlerin içinde çok değişik diyet modelleri bulunmaktadır. diyet modellerinden en çok bilineni günümüzde de oldukça çok kullanılan lahana diyetidir.

Diyetlerin değişik bir dorunu daha vardır. kilo verdiniz diyelim eğer diyeti bırakırsanız kilolarınız anında geri size yapışacaktır. adım adım zayıflama işte bu yönden daha avantajlıdır. adım adım zayıflamaya başlamadan önce bu işte ciddi olduğunuzu kendi kafanıza yerleştirmelisiniz.Adım adım zayıflamada kalori hesabı oldukca önemlidir. bu size günlük kaç kalori almanız grektiğini aldığınız kalorilerden ne akdarının fazla olduğunu gösteren eşsiz bir modeldir. Bu kalori hesapları kişlere özel yapıldığından dolayı her kese ayrı bir kalori cetveli çıkartılmalıdır.

bir de otomatik kalori sayacı vardır. otomatik kalori sayacı kişinin günlük kalori miktarını hafızasında tutarak ne kadarının fazla olduğunu kişiye söyler. günlük aldığınız kalorileri sayarak zayıflama gerçekten diğer yöntemelre göre oldukca kullanışlı ve başarılıdır. Eğer günlük koleri ihtiyacının altında kalori alırsanız kendinizi oldukca yorgun ve halsiz hissedersiniz. tam aksine günlük kalori ihtiyacnızın fazlasını alırsanız bu da size kilo olarak geri dönecek ve yaptığınız diyetin hiç bir anlamı kalmayacaktır.

Yemek listesi çıkarma

Yemek listesi çıkarma diyet yapanların vazgeçilmezidir. çünkü yemek listesi yaparak hem günlük kalori miktarını takip edeceksiniz hem de düzenli bir beslenme gerçekleştireceksiniz.

Rejim insanın kendisini aç bırakması anlamına gelmez yağlı gıdalardan kendini uzak tutması anlamına gelir. bundan dolayı rejim ya da diyet dediğimizde kişinin kendisini aç bırakması değil yağlı gıdalardan uzak durması anlamına gelir.

Planı uygulamak

Yapılan diyet planının uygulanabilir şeyler içermesi gerekir eğer plan askıda kalacaksa hiç plana girmeemek daha doğru bir davranış olacaktır. bu hangi tür gıdaları tüketeceğinizi size gösteren bir klavuz olacaktır.

Tarifler
Eğer sizin elinizde kalorisiz yemek tarifleri yoksa sitemizden yemek tariflerine ulaşmanız mümkündür. böylece diyetiniz amacına ulaşacaktır. İStediğniz an internet üzerinden yemek tariflerine ulaşarak kendiniz kalorisiz beslnme rehberi oluturabilirsiniz.

Motivasyon

Motivasyon olmadan bir diyetin başarılı olması mümün müdür? pek değil. gerçek kilo verenleri konuşturasnı hepsi bir kilo verme armaına o kadar sıkı sıkıya sarılmıştır ki hayret edersiniz. bu da diyette motivasyonun önemini gözler önüne sermektedir.

20 Haziran 2009 Cumartesi

Astımın Doğal Tedavi Yolları


Astımın doğal tedavisi mümkün mü?


astım bağışıklık sisteminni zayıfladığı bir zamanda ortaya çıkan tehlikeli bir hastalıktır. Bağışıklı sistemimiz bizi hastalıklardan korumak amacıyla tasarlanmıştır.

Astım ise işte bu bağışıklık sisteminin zayıfladığı bir anda ortaya çıkan sinsi bir hastalıktır.

Astım genellikle nefes alma zorluklarıyla ortaya çıkar.

Astım nasıl tespit edilir



Astım hastalığı göz ardı edilecek bir hastalık değildir. eğer ufak bir küçümseme olursa hastalık kişiyi ölüme kadar sürükleyebilir. Astıma yakalandığınızı anladığınız anda astımın neden geliştiğini tespit etmek çok önemlidir. eğer ki zamanında tespit edilirse çözüm o kdar kolay oalcaktır.Astım ile ilgili doğru bilinen yanlışlardan en büyüğü astımın sadece akciğerleri etkilediğidir. ancak bu burum böyle değildir.Astım vücudun bütün organlarıyle ilgilidir. çünkü astım doğrudan bağışıklık sistemini çökertmektedir. böylece kişi her türlü zararlıya açık hale gelmektedir.

Astımı Doğal Yollarla Nasıl Çözebilirim?



Doğal tedavi son derece iyi etkili astım yönetimi dışında hiçbir yan etki ve daha sağlıklı bir düzeyde çalışır.Bu saldırılar başta oluyor önlemek için bağışıklık sistemi ve sindirim sistemi (Git) oluşturmak! Güçlü ve Git iyi bağırsak bakteri (probiyotikler) ve 'bir daha kontrollü miktarda kötü' bakterilerin yanı sıra sağlıklı bir barsak astar çok tetikler engeller dolu sağlıklı bir reaksiyon mümkün olan olmak. Astım ve alerji karşı savunma ilk satırı müddet ve bağırsakları onarım, kan temizlemek ve karaciğer zararlı toksinlerin kendi vücut detoxing bulabilirsiniz! Kendini temiz ve böyle kalmak alın!

Estetik Ameliyatı Nasıl Yapılıyor

Tıbbın ilerlemesiyle beraber plastik cerrahi ve liposaction alanında daolumlu gelişmeler yaşanmıştır. bu özellikle normal görünmek ee görüntüsünden memnun olmayanlara hitap eden bir yöntemdir. 2006 yılında sadece amerikada 12 milyondan fazla kişi estetk ameliyat yaptırdı.'Plastik cerrahi' ve 'estetik ameliyat' birbirinden ayırt etmek için iki önemli sözcük vardır.Plastik cerrahi ameliyatı bir uzman türü bedensel şekil ve işlev bozukluğunu tedavi için vardır. Plastik cerrahi görünümü tek başına iyileştirilmesi konusunda uzmanlaşmıştır.

Estetik cerrahi ise dermatoloji, genel cerrahi, plastik cerrahi, Otolaryngology ve oculoplastic cerrahisi gibi kullanılmaktadır.'Estetik cerrahi' ve 'plastik cerrahi' arasındaki farkı ayırt etmek gerekir.
Kozmetik cerrahi görünüm sadece iyileştirilmesi konusunda uzmanlaşmıştır. kozmetik cerrahi ve bilgi gerektiren birçok cerrahi uygulanır.Kozmetik cerrahi için disiplinler Contributing Maxillofacial Surgery, Otolaryngology, dermatoloji ve genel cerrahi içerir.Plastik cerrahi, ancak şekil ve işlev onarım, bu kozmetik cerrahi de rekonstrüktif cerrahi içerir içerir uzmanlaşmıştır.'Plastik cerrahi' ve 'estetik ameliyat' birbirinden ayırt etmek için iki önemli sözcük vardır. Plastik cerrahi ameliyatı bir uzman türü bedensel şekil ve işlev tamir adamıştır. Bu, hem estetik ameliyat ve yeniden ameliyat içerir. The term 'plastik cerrahi' görünümü tek başına geliştirilmesi konusunda uzmanlaşmıştır. Kozmetik cerrahi prosedürleri birçok cerrahi disiplinlerde dermatoloji, genel cerrahi, plastik cerrahi, Otolaryngology ve oculoplastic cerrahisi gibi kullanılmaktadır.

Kisirliğin Pisikolojik Etkileri

Kısırlık tanımı. Kısırlık Nedir?


Kısırlık; bir çiftin korunmasız olarak cinsel ilişkiye girmesinin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen hala çocuk olmuyrosa bu çiftlere kısır denir. Dünya genelinde Bu durumda olan yaklaşık 5 milyon çift buunmaktadır. ancak bu çiftlerden sadece %10 u uzman bir hekime giderek tedavi yollarını denemektedir. Biz bu makalede kısırlığın psikolojik etkilerini ve sonuçlarını inceleyeceğiz.

1 Narinlik etkisi:



anormal sperm ya da anormal yumurta üretimiyle bu şekilde bir problem ortaya çıkmış olabilir. Eğer sperm anormal büyükse o zaman kadındaki yumurtayı dölleyemeyecektir. bundan dolayı da gebelik sağlanamayacaktır.

2 Gebelik İçin Engellerin Olması:


Bir çok insan bebek sahibi olmak için çok çalışır ancak bir müddet sonra insanın içinde istek falan kalmaz. böylelikle eğer çiftte sorun yoksa bile pisikolojik olarak benim bebeğim olmayacak duygusu insanı kaplamakta ve beyinden gelen bu sinyaller sayesinde de kişide sperm üretimi azaltılmaktadır.

3. Stress


Çağımızın hastalığı stress kişilerde direk spermin kalitesini ve üretim sayısını olumsuz etkilemektedir. bundan dolayı eğer bebek sahibi olacaksanız stresten kendimizi uzak tutmalı.


4 Depresyon


Depresyon insanda sinir sisteminde ve hormonlarda deformasyona sebep oalrak sperm üreimini azaltır. Kadınlarda ise adet döngülerinin zamanını bozarak düzensiz adet görmelere sebep olur. bundan dolayı bebek isteyen çiftlerin depresyondan uzak durması gerekmektedir.

Sağlık Sorunları


hipertansiyon tarzı gibi bazı ilaçları alan insanlar da da gebelik olmayabilmektedir.

Penis Büyütme Ameliyatı Kaçadır

Penis büyütme almeliyatları gerçekten de zor ameliyatlardır. en başta ameliyat yöntemi denemektense önce alternatif ve doğay yöntemelri denemek daha akıllıca olacaktır. daha önceki En İyi Penis Büyütme Yöntemi Hangisidir, Gerçek Penis Büyütme Yöntemleri, Evde Penis Büyütme Yolları yazılarımızda bahsettiğimiz yöntemlerden birini uygulayıp olumus sonuç alamazsanız ameliyat düşünün. Eğer bahsettiğimiz bu yazılardan olumlu sonuçlar alamazsanız ameliyatın maliyetini hesaplayalım;

Önce bir adam gerçekten ilk yerde ve penis boyutunu arttırmak için gerçekten kendi penis boyutunu artırarak özel bayan tatmin olacak ihtiyacım var düşünmelisiniz. Bazı erkekler ile çok büyük bir penis bu bir avantaj uzun bir penis ucu olarak cinsel ilişki sırasında bir kadın için bir kadının boyun ve ağrı nedeni ile çarpışmak için olmayabilir gerçekleştirmek gerekir.

Eğer eşiniz, o da sizin ve erkeklik memnun olduklarını memnuniyetle herzaman penis büyüklüğü ile ilgili sorunlar bulunuyor. Da, penisi büyütmek gerekir Bu her zaman durumunda. Eğer penisin büyüklüğü onu tatmin edici olması için cinsel ortağı sormak gerekir. Sonra hakkında İster erkek donanım ürünü almak gereken bazı hususlar olun.

Ve dikkatli olun ile çok yutturmaca kendini alamadım penis Ürünler ve extenders sizin internet çevresinde ilan görmek getirmedi. Verilmiş, bu ürünlerin sizin için çalışacak. Ancak, hilekarlık sanatçıların çevrimiçi bir sürü halinde daha büyük bir penise sahip boyutları hakkında istediği ile erkek ve güvensizliği kapalı besleme. Dikkat et Penis extenders üzerindeki fiyat için. Bu aldatmacaların yaklaşık 200 $ için satmak zaman en $ 300 veya daha fazla bilgi için penisin extenders perakende ve. Scam sanatçılar ürün çalışmıyor ve biliyorum bu gerçeği nedeniyle daha az olarak satacak.

Evde Penis Büyütme Yolları

İnsanların aklındaki en büyük sorularından bir tanesi evde penislerini nasıl büyütecekleridir. bunun temelinde utangaçlık ve sıkılganlık duyguları yatmaktadır.

Doğal yöntemlerle evde nasıl penis büyütülür?



Bu sorunun cevanı modern bilide değildir. doğal yöntemlerle penis büyütmek oldukça zahmetli bir iştir. bir çok insan penisini büyütmeç için evlerindeki rahat ortamı ister ve bu rahat ortamda penislerinin daha büyük olacağını düşünürler. artık bir çok insan "evde penis büyütme için " doğal yolların olduunu bilmektedir. tabi penis büyütürken bazı cerrahi oprerasyonlar ve ameliyatlar da gerekebilir. ancak işin başındaysanız hemen bıçak altına yatmanın gereği yoktur.

Penis büyütme cihazları penisi ne kadar büyütür



günümüzde erkeklerin bir çoğu penis büyütme cihazları ile penislerinin 2 katı kadar uzayacağını süşünmektedir. bu yanlış bir inanıştır. penisiniz penis büyütme cihazlarıyla en fazla 6-7 cm uzar daha fazlasını beklemeyin hayal kırıklığına uğrarsınız. tabi penisinizin 6-7 cm uzaması da gayet yeterlidir. Penis içine kan dolunca sertleşen bir organdır.
Penisin içinde olan kan bir ereksiyon elde her zaman% 90 tutan bir oda olduğunu.Sadece bu nedenle sorunuzun "için nasıl penisin doğal" büyütebilir cevap almak, daha büyük ve kalın doğal büyümek değil kendisi penise. bu neredeyse imkansız olan kan haline Corpora Cavernosa sınırlıdır akan bir alanın boyutunu beri. Bu "nasıl doğal olarak" bu nedenle daha fazla kan yapmanıza Corpora Cavernosa kapasitesi artan bir yalan benim penisin büyük yapabilirsiniz sorunun yanıtıGenişlemenin tek gerçek anlamı Corpora Cavernosa bir tutma kapasitesini büyütmek içindir. Doktorların sayesinde ve araştırmalar, bu extenders bu cazibe gibi çalışacak ve siz istediğiniz uzunluğu elde edebilirsiniz.

En İyi Penis Büyütme Yöntemi Hangisidir

Erkekler genelde küçük penislerden şikayetçidirler. fakat günümüzde artık bu durumu değiştirmek için çeşitli yollar vardır. Penis büyütmek için çeşitli yollar ve yöntemeler vardır. bunları sırayla incleyelim;
*Penis Büyütme Hapları
*Penis Büyütme Egzersizleri
*Penis Büyüten aletler
ve bunlar gübü daha bir çok yöntem.

Şimdi Penis büyütme cihazlarından söz edelim;

Son Bilimsel araştırmalara göre kadınalr genellikle büyük penisli erkeklerin kendilerini daha mutlu edeceğini düşünmektetir. Bu yanlış bir inanıştır. çünkü önemli olan penisin boyu değildir. hiçbir zaman da penisin boyu önemli olmamıştır. Belki bazı haplar penis boyutunu biraz büyütecektir. ancak işin en önemli kısmı penisi büyük olan insanların kendilerine olan güvenidir. işte bizim de penisi küçük insanlar üzerinde çözmeye çalıştığımız kendine olan güvenini tazelemektir.
Erkekler de daha uzun daha kalın bir penisler kadınları daha çok tatmin edeceklerini düşünürler. Eğer siz de kendinizi penisiniz boyuyla ilgili olarak mutsuz hissediyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.
Penisi büyütmek için ortaya atılan teorilerin bazıları oldukca basit ve uygulanabilir banyo egzersizleridir. Oturma odasının ortasında kayışı olan bir cihaz düşünün.Herhangi bir yeni nasıl penis büyütme çalışmaları hakkında gazileri sormak istediğiniz sorular yüzlerce vardır, ne aksesuar ve gereken ne kadar oturumları olarak genişlemesi gerekir.Oradaki bütün detaylar önemli olabilecek detaylardır. Hemen hemen herkes penis büyütürken problemlerle karşılaşabilir.

Penis büyütmek için en uygun aletler hangileridir.

Penis büyütmek için en iyi alet nedir? En yaygın kullanılan alet nedir? Ürolojistler ve erkek sağlığı uzmanları penis büyütmek için en uygun yöntemin alt kalitedeki cihazlar ile başarılı olmanın mümkün olduğunu düşünüyorlar mı? bence değil. Düşük kaliteli peni büyütme cihazlarıya başarılı olabiimek maalesef ki mümkün değildir. +
düşük kalitedeki penis büyütme cihazları günümüzde kişiye zaman ve para kaybından başka bir şey değildir. bundan dolayı insanların kendilerine olan inançları maalesef ki düşük kaliteli cihazlardan dolayı asla düzelmemektedir. bunu aşmak için kendinize lütfen kaliteli bir cihaz alınız.
Yapılan kliniz çalışmalar penis büyütme cihazlarının etkinliğini ispatlamıştır. kaliteki penis büyütme cihazını arayın ve bulun. Penis büyütmek için yapılmış popularitesş yüksek olna cihazlardan bazılar gerçekten de tam bir büyüme sağlamaktadır.
bazı penis büyütme cihazlarının internet sitelerinde sıkca sorulan soruların cevaplarına ulaşmak mümkündür. bundan dolayı internet piyasasını araştırmak çok çok önemlidir.
En iyi penis büyütme yönteminin bulunması için diğer bir yol da cihazınız kendiniz seçmenizdir.
bu durumda şöyle bir aksilik söz konusu olabilir. seçtiğniz penis büyütme cihazının bozuk çıkması ya da hiç çalışmama durumu olabilir. bundan dolayı penis büyütme cihazı seçerken garantili, olamasına özellikler dikkat edin.

Bazen acemi kullanıcıların yaptıkları en büyük hata penis büyütme cihazlarından oldukca çok şeyler beklemektedir. ne olursa olsun hiçbir cihaz penisinizi 40cm yapmaz ya da oldupunun 2 katı yapmaz .bu sebepten dolayı penis büyütme cihazlarından çok şeyler beklemeyin. sonra üzülürsünüz. Penis büyütme işi düzenli olarak yapılmalı ve gelişmeler takip edilmedir. düzenli bir çalışmayla 4-5 hafta içerisinde olumlu sonuçlar alacaksınız.

Egzersiz İle Depresyondan Kurtulma

Depresyon ile ilgilenen dokltorlar ilaç tedavilerinin yanı sıra depresyonla mücadele edebilmek için egzersizleri de reçetelerine yazarlar. Kaliteli bir doktor tarafından önerilen kalitel iegzersiz yöntemleriyle depresyonun etkilerini azaltmak mümkündür. Yapılan çalışmalar kişilerin düzenli egzersizlerini yaparak depresyonlarında daha erken kurtulduklarını, kendilerini fiziksel ve psikolojik olarak daha rahat hissettiklerini göstermektedir. Egzersiz yaparak vücudunuza endorphin hormonu yayacaksınız. Klinik deneyler şunu göstemiştir ki yapılan egzersizlerle vüzttaki bu hormon yayılımı otomatik olarak vücudun rahatlamasını ve gevşemesini sağlamıştır. Buradaki endorphin hormonu insanın ken di vücudunda üretilen doğal bir hormondur. Aynı nöron reseptörlerle bağlayıcı tarafından acı ilaç gibi bir çok, ama bu reseptörleri etkinleştirdiyseniz, bunlar bağımlılığı sebep değil iş morfin gibi acı ilaç gibi bie etki gösterecektir.

Yapılan araştırmalarda düzenlüi yapılan egzersizlerin vücutta bir gevşeme sağladığı ayrıca vücudun uyurken daha rahat uyuduğunu, tansiyonu dengelediğini, kan şekerini düzenlediğini göstermiştir.Genel olarak, egzersiz insanlar üzerinde çok olumlu etkileri de kanıtlanmıştır. Egzersiz düzenli yapılırsa zaman içinde insanların kendine olan güveninin artmasıyla başarılarının da arttığıda gözlemlenmiştir.
O depresyon belirtileri için egzersiz daha fazla psikolojik yararları stres azaltma, hoş gelen düşünce dağılmasına ve diğerleri ile olumlu etkileşim için fırsatlar bulunmaktadır. Depresyonla başa çıkmak için kendinizi illaki zorla egzersizlere kaydetttirmeyin. bazı egzersiz örnekleri günümüzde çoğu zaman yaptığımız basit hareketler de egzersize girmektedir. mesala yapacağımız zevkli vir market alışverişi bir egzersiz modeli olabilir. burada önemli olan egzersiz faaliyetlerinin kalitesidir.

Yapılan çaışmalarda günde 30 dakika egzersiaz yapıldığında düzenlü olarak 3 ile 5 hafta içerisinde olumlu sonuçların alındığını göstermiştir.
Başlangıç için egzersiz zamanlarını kısa tutmak çok önemlidir.çünkü bünyenizi hemen yormak istemezsiniz. egzersize ilk başlarken hedefiniz günde 10-15 dakika arası olsun. bunu asla kendinize sıkıntı etmeyin. eğer egzersizden sıkılırsanız anında bırakın.
Eğer egzersizlere düzenli aralıklarla devam ederseniz çok geçmeden hemen olumlu etkilerini göreceksiniz.Çalışmalar egzersiz her türlü olumlu depresyon belirtileri etkisi, bu nedenle, ne gibi üzerinde görünür göstermiştir. Dinç alıştırmalara ılımlı yürüyüş veya koşu, yüzme, Bisiklet, dans, ev, voleybol, tenis ve basketbol civarında çalışan bazı örnekler.

Eğer yaşam tarzı bir spor diğer kişilerin, yerel tesisleri incelemek etrafında dışında çalışma için uygundur. Kişisel hedeflere bağlı olarak, yerel spor salonu, kickboxing, yoga dersleri de dahil olmak üzere çok çeşitli teklif ve iplik (sabit bisikletler)

Gerçek Penis Büyütme Yöntemleri

Penis Neden Büyütülür?


Dünyadaki bir çok erkek penislerinin boyutundan şikayetçidir. Erkekler genellikle büyük penis boyunun partnerlerini daha memnun ettiğini düşünmektedir. ancak bu gerçekte böyle değildir. Dünyadaki erkeklerin çoğunun penis boyutları tıpta normal kabul edilen sınırların içerisindedir. ve zaten günümüzde de belli oluyor ki erkekler partnerlerini tatmin etmektedirler. peki neden penis boyunu uzatılmak istenir. bunun en baştaki sebebi yetişkin filmleri izleyerek oradaki erkeklerin penis boylarının normal kabul edilmesiyle ortaya çıkan bir güvensizliktir.
Defalarca söylememize rağmen hala bu yanlış inanış devam etmektedir. oysa durum tamamen yanlıştır. o yetişkin filmlerdeki erkeklerin penisleri özellikle iri penisli erkeklerden seçilmektedir.

Penis Nasıl Büyütülür?


Bilinen gerçek şudur ki; bir şey elde etmek istiyorsan onu kovalamak zorundasın. eğer penisinizi büyütecekseniz ve bunda kararlıysanız penis büyütme süreci birden olmayacaktır. öncelikle penis büyütme yöntemi zaman ve para isteyen bir uygulamadır. Bu bahsedilen kaygılarınız yoksa penis büyütmek de sizin için artık zor olmayacaktır.Her ne kadar penis büyütme için yöntemler edilmiş olan erkeklerin penis boyutunu artırarak etkili olması, bir maliyetle geliyor. Maliyet meselesi ortadan kaldırmadan peni nüyütme tekniklerine hiç girmemeniz tavsiye olunur.
Öncelikle penisinizi büyütme için kendinize güven gereklidir. ayrıca peni büyütme tekniklerinde ilk olarak kişinin manevi ve fiziksel hiçbir sorununun olmaması temel öğelerden biridir.

Penis büyütmek için birden çok teknik bulunmaktadır. bizim için en önemili en çok verim alınan ve maliyeti en az olan ve bize en uygun penis büyütme tekniklerini bulabilmemizdir. Gerçekte penis büyütme tekniklerinin hepsi işe yaramayabilir. En ucuz en çok kullanılan ve en çok verim alınan penis büyütme tekniği bizim için en uygun olandır. Penis büyütmede Maliyet en öenmli detaylardan biridir.

Doğal Yöntemlerle Penis Nasıl Büyütülür?


Genellikle erkekler daha ucuz olduğu için , daha hızlı sonuç alındığı için ve penis büyütme yöntemleri arasından en ucuz olanı bulabilmek için doğal yöntemlere başvurmaktadır. Doğal yöntemelrin içinden en çok tutanı ise penis pompalarıdır.

Penis Pompaları Nasıl Çalışır



Penis hapları, penisi büyüten kremler, penis pompaları ve çözümleri gibi penis büyütme için çeşitli ürünlerin tanıtımı gördü.
Öte yandan, penis boyutunu geliştirme üzerinde iyi etki Ancak, tüm bu ihtiyacı egzersiz veya diğer fiziksel penis büyütme cihaz ile birlikte kullanılmasını sağlar.Bu eğer doğru penis büyütme egzersizleri veya penisin donanım cihazları ile birlikte bu haplar, yamalar ve sıvılar gibi ilaçlar genellikle daha iyi bir şekilde başarılı olabilir. Penisi büyütmek için yapılacak en iyi yöntem bütün yöntemelri bir kereliğine e olsa denemek ve hangisinde olumlu sonuç alınıyorsa o sonucun üzerine yoğunlaşmak oalcaktır. Penin büyütme yöntemleri içinde en etkili yöntem budur.
daha az kullanılar alternatif yöntemlerden biri de penise ağırlık uygulamaktır. Fakat bu yöntem iğer doğal penis büyütme yöntemleri kadar popüler bir yöntem değildir. ayrıca erkekler genellikle penislerine bir ağırlık bağlanmasından hoşnut olmazlar.


Penis Büyütmenin Avantajları ve Dezavantajları Nedir?

her şeyin görünen yüzü güzel diğer yerleri kötüdür. elbette ki Penis büyütmenin de bir yan etkisi olacaktır. Penis büyütmenin avantajları olduğu gibi bazı dezavantajları da vardır. peni penis büyütmenin dezavantajları nelerdir? Öncelikle dezavantajlar ya da yan etkiler kişilerin seçtiği yöntemerle göre farklılık göstermektedir.Dezavantajlardan bir tanesi penis büyütme olayı anında etki göstermez yani bir gecede penisiniz büyümez zaman alır.
Penis büyütmenin avantajları ise şöyledir;
* En önemli penis büyütme avantajı kişinin kendisine gelen özgüvenidir.
*

Ünlülerin Diyet Listeleri

Ülkemizde ve dünyada ünlü olan kişiler sürekli göz önünde bulundukları için hallerine tavırlarına ve dolayısıyla da kilolarına dikkat etmek zorundadılar. bundan dolayı da ünlülerin diyet listeleri herkesinkinden daha iyi olmalıdır. Doğal olarak ünlüler zayıflamak için hangi yolları kullanıyorsa ya da kilolarını korumak için hangi yolları kullanıyorsa çok önemlidir. çok geçerli olmak zorundadır. mesela geçen günlerde nadide sultanın diyetçisinden çıkarken görüntülendi. ya da seda sayan aynı şekilde diyetcisinden çıkarken kameralara yakalandı. bu gibi durumları ünlülerde karşılaşmak çok da abes kaçmamaktadır. çünkü onlar ünlüdür ve diyetlerine kilolarına dikkat etmek zorundadırlar.
MEsela

Nadide Sultanın Diyeti


Günde 1200 kalori içeren bu diyet sayesinde 8 haftada 7 buçuk kilo vermek mümkün.


Bir elma/ bir ananas/ bir salkım üzüm/ bir armut ve bir küçük kruvasan.
150 ml yağsız sütle ezilmiş kepekli bisküvi ve büyük bir bardak şekersiz portakal suyu.
1 kutu yoğurdu 1 tatlı kaşığı bal ve 2 yemek kaşığı kuru üzümle karıştırın.

Seda Sayanın Diyeti


1. gün

Öğle: Izgara tavuk, domates
Akşam: Izgara balık, az yağlı salata, bir dilim ekmek, 1 meyve


2. gün

Öğle: Meyve salatası
Akşam: Yağsız ızgara köfte, 1 domates, haşlanmış kereviz ya da brüksel lahanası, 5 adet zeytin, 1 salatalık


3. gün

Öğle: Ton balığı, salata, bir bardak greyfurt suyu ya da 1 meyve
Akşam: Izgara tavuk, söğüş marul, bir domates, bir salatalık


4. gün

Öğle: 2 haşlanmış yumurt, 1 kase yağsız yoğurt, 1 dilim ekmek, haşlanmış kabak veya yeşil fasülye
Akşam: Kızarmış tavuk, bol ıspanak veya yeşil fasülye

Manken Diyeti

1. gün
Kahvaltı: Kurutulmuş meyve, yulaf lapası ve biraz süt.
Öğle yemeği: Mercimek çorbası, yulaflı kek, bol limonlu salata.
Akşam yemeği: Karışık sebzelerle yapılmış baharatlı, az yağlı ve tuzsuz yemek, yanına biraz pilav.

2. gün
Kahvaltı: Bol miktarda taze meyve ve salata.
Öğle yemeği: Haşlanmış sebze üzerine az yağ koyarak kendi seçeceğiniz sebzelerden bir yemek hazırlayın.
Akşam yemeği: Etsiz türlü, kırmızı mercimek - pirinç çorbası.

3. gün
Kahvaltı: Ballı yulaf lapası.
Öğle yemeği: Bu kez sebzeleri az yağda hafif kızartarak bir yemek hazırlayın. Yanında biraz yoğurt yiyebilirsiniz.
Akşam yemeği: Haşlanmış sebze ve fırında yağsız pişmiş patates. Bol miktarda istediğiniz meyveden yiyebilirsiniz.

4. gün
Kahvaltı: Yağsız kızarmış ekmek ve yanında bal.
Öğle yemeği: Mercimek ya da sebze çorbası.
Akşam yemeği: Kurutulduktan sonra kızarmış sebze ve üzerine soya sosu (yağsız başka bir tür sos da hazırlayabilirsiniz.)

Nurseli İdiz Diyeti


• Nurseli İdiz diyetinde haftada en az 3-5 kere egzersiz yapılacak ve bu çalışmalardan önce ılık su içilecek.
• Doğada yürüyüşler 30 dakikadan başlayıp 60 dakikaya çıkarılacak.
• Hiçbir zaman nefes nefese kalınacak egzersiz yapılmayacak. (Tempolu bir yürüyüş daha çok yağ yaktırır. Doğa yürüyüşüne alternatif yürüyüş bandı olabilir.)
• 30 dakikalık yürüyüşten sonra karın, kalça, sırt egzersizleri ve lokal çalışmalar yapılabilir.

Egzesiz İçin Kaliteli İpuçlari

Fitness ve Kalp Sağlığı

Yapılan araştırmalara göre insanların sağlık için yaptıkları harcamaların büyük çoğunluğunu kalp ve egzersizlere ayırmaktadır. bundan dolatyı özellikle kalp için harcanan parayı azaltmak için fitness yapmak çok önemlidir. Bunun için en iyi yol düzenli egzersiz çalışmaları yapmaktır.

Ortopedik Ayakkabi Seçerken Nelere Dikkat Etmeli

Ayakkabı alırken ayakkabının ne için kullanılacağı çok önemlidir. eğer ayakkabıyı yürüyüş için alacaksanız başka iş için alacaksanız başka tür ayakkabı seçmelisiniz. Alacağınız ayakkabı kesinlikle kemerinize uygun olmalıdır. yoksa hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ayakkabı tercihi çok farklı malzemelerden yapılmış ayakkabılardan seçilebilir. Genellikle ayakkabılar kaliteli ve kalitesiz malzemelerden üretilir. kaliteli malzemeler geellikle pahalı lan ürünlerdir. kaltiesiz malzemerl ise daha ucuzdur.

Ayaykabılar insanların yaşam kaliesini doğrudan etkilediği için genellikle dikkat edilmesi gereken ayakkabıların ayakları tamamen sarması değil özellikle önünde biraz boşluk bırakılmasına dikkat edilmedir.Ayakkabı Insoles de bir çok ailments ve sufferers için ayak orthotics teklif ağrı kabartma olarak düz ayak, ayak, bacak, topuk veya bacak ağrısı gibi bilinen ayakkabı insoles, pek çok durumda, içinde daha iyi bir yaşam kalitesi sunar.

Yetişkinlerden çocuklara kadar herkes ayakkabı giyer. Ortopedik ayakkabılar insanlarda ayak fonksiyon bozukluklarıbnı gidermek için birebirdir.

Nasıl orthotics iş anlamak için, yürüme gerçek mekanik anlamak önemlidir. Her bir adım ile, topuk ideal ilk yerde, orada, bir ayak düzleşmek başlar ve sonra kara gereken ayak parmaklarında bulunan zemin kapalı geliyor. Böylece, ayak parmaklarında her adım, topuk gelen ağırlık geçiş sırasında. Ayakkabı nasıl ayak, şok absorbe, zemin grev ve stresi azaltmak topuklarınızda kontrol insoles. Yürüyüş aslında bu çok yanlış bir karmaşık bir süreçtir. Eğer bir yapısal sorun ise, ayak vücudun ağırlığı altında çökmesi olabilir. Zaman içinde, ayakları üzerinde stres deformitelere neden olabilir. One of the ayak ana fonksiyonları şok emme, bu ise, ayağın arch biraz düzlesmesi karmaşık bir süreç bu iştir. Bu emer ve tüm ayak boyunca ağırlığı dağıtır. Burada meydana gelen iki önemli sorun vardır. İlk sorun, kemer düzleşmek değil bütün oluşur. Bu, genellikle bir kişi yüksek bir kemer ile bir Çavuş ayak denir oluşur. Çünkü kemer düzleşmek değilse, kötü şoku emer. Bunun yerine tüm ayak boyunca ağırlık yayılma alanları, bu diz, kalça, ve alt back.To bu durum, bir orthotic (ayakkabı ayakkabı astarı doğru) ve ayarlamak için kullanılan ağrı neden olabilir hatta olarak ayak ve zemin arasındaki temas . Bu bütün ayak vücut ağırlığı destek sağlar. Farklı bir sorun sonuçlar kemeri çok düzlesmesi. Bu, bilinen bir Planus ya da polis. Bir polis ve kararsız bir şekilde kemeri korumak değildir. Zamanla, bir kararsız yürüyerek vücut ağırlığı misaligned olmak için ayağın kemikleri neden olabilir. Bu gelişme bunions, hammertoes ve diğer ayak deformitelere yanı sıra diz ve yol açabilir düşük geri pain.To bu sorunu çözmek, bir daha kemeri ile orthotic eşit ağırlık dağıtmak için kullanılabilir. Ayakkabı insoles kullanma ve ayakları, ankles tutmak için gerekli uyumlaştırma ve düşük vücut, sağlıklı ve ağrı ücretsiz rahat destek, istikrar, cushioning sunuyor. Yükseklik artan insoles veya topuk kaldırdı de bacak uzunluğu, yaralanma ya da doğal büyüme ailments, ayakkabı takılması kaynaklanan herhangi bir uyuşmazlık düzeltmek için, bu iki veya yüksekliğini artırmak için yukarıda belirtildiği gibi, bacak uzunluğu, herhangi bir fark doğru büyük kullanılabilir makyaj çok değer.

18 Haziran 2009 Perşembe

Yoganin Faydalari Nelerdir

Yoga artık çağdaş yaşamın gerektirdiklerinden olan yoğun iş temposu yüksek katlı binalarda oturma stresi günümüzün vebası olan stres gibi konulardan kendimizi uzak tutmak için yapılacak en güel en rahatlatıcı spor yöntemelinden biridir. daha çok stresten kurtulmak ve yorgunluklardan arınmak için yapılır. Güngeçtikçe daha çok insan günü stresinden kurtulmak daha kalişteli bir yaşam şekline dönmek için yoga dersleri almaya başlamıştır. Bu şekilde günlük pratik yaşamının kalitesini artıtran insanlar her geçen gün saha da çoğalmaktadır.

yoganın temel felsefesi


Yoganın temel felsefesi vücudu ancak öncelikle zihni dinç ve zinde tutmakdtır. yogaya başlamadan öne yoganın tüm vücuda iyi geşeceğini düşünmek ve işe yaramama durumunu asla düşünmemek gerekir. Yoga suan batıda daha çok kullanınır.

Yoganın sağladığı yararlar nelerdir



Yoga yapan insanlarda aşağıdaki olumlu değişmeler meydana gelmiştir.
* kas ve eklem ağrılarından kurtulmuşlardır.
* omurga ve omurilikleri güçlenmiş ve sırt ağrıları da gözle görlür bir şekilde azalmıştır.
* genel sağlık durumunda hissedilir iyilşmeler görülmüştür
* vücuttan inanılmaz bir denge meydana gelmiştir
* kan şekeri düzeyi normal seviyelerdedir.
* kollesterol oranları çok azalmıştır. buradan da yoganın kollesterol ve kan şekerine olumlu etk,leri ortaya çıkıyor.
* yoga zayıflamaya da yardımcı oluyor.
* yoga Vücudu ve zihni boşaltarak vücuttaki dengenin yeniden kurulmasına büyük katkıları oluyor.
* şeker hastalığı, astım, obezite, yorgunluk, damar sertliği gibi hastalıklarda yoga yapan insanlarda gözle görülür iyileşmeler sağlanmıştır.
*

Yoga pratikte uygulamalı bir spordur ve yapması oldukça basitttir.

Yoga Ne İçin Yapılır?


Yoganın temelinde kas ve eklemlerin düzenlenmesi sindirim ve dolaşım sisteminin kontrolü, kan basıncının azaltırlması beyin ve diğer hayati organlardaki oksijen seviyesinin arttırlıması hedeflenmektedir. Yoganın diğer sporlara göre üstün özellikleri vardır. mesela bir aeorobikte kişi kendisini sakatlayabbilir ya da bir koşu esnasında dizine bir darbe alabilir yoganın böyle riskleri yoktur. rahatlatır ve rahatlatmaya yönelik her türlü hareketlerle yapılır.

Yeni başlayanlar için yoganın iyi bir eğitmenin yanında başlanması önerilir. bundn sonra kişi kendi yoga tekniklerini uygular.

Yoga Hangi Yaşlar İçin Uygundur

Yoga çocuklar da dahil olmak üzere her yaştan insanlar için uygundur. Yoga disiplini ile kişinin fiziksel ve ruhsal bedani genişler rahatlar ve içindeki kötü duygular biter.Ayrıca nefes egzersizleri, ve hafıza ve konsantrasyonu artırır gençler için yıl boyunca doğal esnekliği için bunları sağlar.
Bu Yoga ve uygulamada çok zaman ve uygulayıcılar günlük rutin içinde koymak fazla çaba sağladığı faydalar.

SPA Masajı Nasıl Yapılır

Stresli yoğun bir gün geçirdiniz ve ardından ılık bir duş aldınız ancak hala rahatlayamadınız. işte size önereceğimiz en güzel rahatlama yöntemi spa masajıdır. spa masajında vucudunuz aynı abah kalmış gibi bir etkinliğe ve dinamizme kavuşacaktır. SPA terapi yöntemi günümüzün en rağbet gören masaj yöntemidir. SPA masajı çoğunlukla zengin kültürmerinde olan bir masaj gibi olsa da artık spa tedavileri normal kazanc kesimlerine de hitap etmektedir. yani. artık siz de kendinizi spa terapisiyle şimartabilirsiniz.

Spa Masajı parmak uçlarıyla yapılan üstün rahatlatma hissi veren bir masaj şeklidir. ve sadece bu işin eitimini almış uzman kişiler tarafından yapılması gerekir. Dünyada SPA terapisi yapan merkezlerin sayısı gün geçtikçe artmaktadır. eğper spa mesajı yaptıracaksanız ilk dikkat etmeniz gereken şey spa merkazinin sertifikalı olup olmadığının kontroludur. eğer yetkili olamayan birine spa masajı yaptırırsanız yarardan çok size ve bedeninize zarar verme ihtimali çok yüksektir.

Spa masajı rahatlamanın yanı sıra güzelleşmek gerginlikten kurtulmak ve günün yorgunlğunu atmak için de yapılabilir. Bazen güğünden hemen sonra da düğün güzellik paketi altında kullanıcılara spa masajı sunulmaktadır.

Day Spa Yarra Valley büyük suit at gece kalmak gibi bir yerde, tüm tesisleri birleştirir, gurme yemekler, friendly staff, kaplıca tesisleri ve müfredat dışı etkinlikleri de her türlü.

çiftler, aileler için vardır, birey, şirket gruplarının, yaşlıların ve farklı kategorilerdeki her türlü insan için spa masaj paketi vardır.bunlar bütünsel yordamları alls türlü sağlamak, lifework denge çalışmaları, güzellik salonu tedavi, lüks kalmak ve yemek seçenekleri, sağlık sigortası kapsamında iş paketleri, her iki cinsiyette en gevşeme, su masajları ve su kaplıca healings, özel tüm egzotik öğeleri kullanarak facials kız getaways diyebiliriz...
Bütün bu Sağlık gerileme ve kaplıca işlevleri seçilen paket başına olarak uygun fiyatlara ve burada müşteri evde genç çocuk ve değerli bırakmak ve önceden randevu yapmak her türlü karışıklığı önlemek için tavsiye edilir.

Ayak Mantarlarindan Kurtulma Yöntemleri

Ayak Mantarı (onychomycosis) Amerikada 35 Milyondan fazla kişinin hayatını zorlaştıran zor bir hastalıktır. Bu (oksijensiz organizmalar dermatofitler adlandırılan çeşitli mikroorganizmalar tarafından) bu temelde keratinden meydana gelen bir hastalıktır. Mantar genellikle karanlık kuyu köşelerde ve neli yerlerde yaşayan bir hastalık çeşididir. Genellikle de sarı ve kuru bir şekilde ortaya çıkarlar.O leke ve mantar derin bir çivi içinde olmanın bir sonucudur.

Dermatofitler banyo ve havuz kenarlarında yaşayan organizmalardır.Eğer tırnak mantar için elde tedavi, en az iki ay içinde tamamen geri büyümeye yeni çivi için alabilir. Olan (lar) kaldırılması gerekmektedir tırnak Bazı durumlarda. Bu enfeksiyon, başarılı bir tedavi sonrasında yeniden çoğu kez.

Eğer enfeksiyon daha ağır ise, üç ila altı ay sürebilir - bir yıla - sorunun tedavisi için kullanılmıştır. Bir çok Yaşınız ve sağlık koşullarına bağlıdır.

Ayaklar çorap ve ayakkabılar ya da spor ayakkabılar tüm gün encased vardır. Bu karanlık ve nem ter atmak için mantar için ideal bir ortamdır. Eğer kötü hijyen ayak veya ayak tirnagi deneyimlerin travma varsa cildinizin pH seviyesi çok, dalgalı - bu mantar geliştirme şansı var.
Aşağıda ayak mantarlarının tedavisi için kullanılan yöntemelr anlatılmıştır.


Bu topikal ayak tırnağı mantar olduğunu
olan ve en ayak tırnağı mantar yöntemi etkili ucuz bir tedavi. Davanızı ve şiddeti bağlı olarak, yerel eczacı için doktorunuza veya gidin ve mantar kaldırma hakkını özellikle sayaç bir krem veya merhem satın. Ürün etiketi üzerindeki talimatları uygulayın ve bu ilaçlar için mantar ortadan kaldırılması için zaman alacağını biliyoruz. Ek ayak tirnagi travma Küçült ve tutmak gibi ayak ve de kuru olarak yayılan gelen mantar önlemek mümkün açın. Ayakkabılarını kuru tutun ve çorap da aynı çifti giyim değil iki kez onları aklama olmadan.


Masaj ve Aromaterapi İçin Kullanılan Organik Yağlar

Organik temel yağlar bitkilerden elde edilir ve oldukca sağlıklıdır. Organik temel yağlar çiçek, yaprak, tohum, meyve, kök veya bitki barka kimden, bitki çeşitliliği bağlı olarak alınabilir. Bu konsantre yağlar masaj için hem de aromaterapi için kullanılır.

Masaj Yağları

Organik lavanta esans gibi organik temel yağlar, yağlar masaj terapisi tedavisinde kullanılan scenting için uygundur.En çok organik temel yağlar zeytinyağı veya badem yağı gibi taşıyıcı yağ ile, ürün sipariş için güvenli cilt üzerinde kullanılmak üzere seyreltilmiş olmalıdır.Bu sadece düz masaj yağı kokusu için organik lavanta esans birkaç damla alır. daha sonra masaj yapınca cildiniz lavanta ve çiçek bahçeleri gibi kokacaktır.
Organik lavanta esans veya diğer önemli petrol scents içeren Masaj yağları elinde pürüzsüz cilt üzerinden geçmek için, daha kolay sıkılır kaslar masaj ve The Kinks rahatlatmak yaparak sağlar.Organik lavanta esans da vücut lotions bir koku olarak eklenebilir, taşıyıcı yağ ile birlikte, vücut soaks olarak banyo küvet kullanmak için rahatlatıcı kokulu banyo için.

Aromaterapi yağları için duygudurum geliştirmek ve çevresindeki hava hoş bir koku oluşturmak kullanılabilir. Aromaterapi yağları, hangi hava içinde diffuser en aracılığıyla bir odada yayılmış olan organik lavanta esans içerebilir.

İşte difüzörlerini çeşitli amaçlar için kullanılan çeşitli türleri vardır. En küçük kişisel difüzörlerini ve araç difüzörlerini vardır. Kişisel difüzörlerini da boyun çevresinde ve vücut ısı kokulu kokusu yayımı için kullanılan eskimiş olan iç aromaterapi yağları birkaç damla ile küçük şişeler vardır. Araba difüzörlerini küçük kaplar ve öz tutun ve arka görüntülemek aynasından tutturmak veya otomobilinizin çakmak takılı.


Alternatif Tedavi Yöntemleri

Alternatif tedavi genel olarak normal tıp biliminin yetersiz kaldığı durumlarda ortaya çıkan yeni tedavi yöntemlerinin genel adıdır. Bazı alternatif tıp teknikleri şöyledir;
Bitkisel tedavi, aromaterapi, yoga, Ayurveda ve meditasyondur.
En çok kullanılan alternatif tedavi yöntemlerinden biri olan manyetik terapi vücuttaki herhangi bir ağrı ve sızının tedavisi için sağlıklı yanıtlar vermiştir.

Reiki Nedir? Reiki Nasıl Yapılır?

Reiki eğitimli ve bilgili teknisyenler tarafından yapılan alternatif tıp dallarından biridir. Reiki uzmn ekipler taraından itinayla yapılmalıdır. Reiki aslında yoganın bir dalıdır ancak yoga rasgele yapılırken reiki sadece bu işi için eğitilmiş personeller tarafından yapılmalıdır.

Alternatif tıp alanındaki önemli maddelerden bir tanesi reikidir. ancak reiki yöntemleri pek çok kişi tarafından bilinmez. Buna rağmen günümüzde artık alternatif tıp yöntemleri daha yaygın oalrak kullanılmaktadır. Ayrıca alternatif tıp alanları insanlar için yeni iş kapıları oluşturmuştur. Bu alternatif tıp kuralları gibi insanların ne kuralları takip etmek ve ne durumda bazı özel hastalık onları etkiler bakmasını bilmek üretimi için önemlidir.
Ayrıca Altenatif tedavi yöntemleri dünyada daha çok geçerlilik bulmuştur. Alternatif tedavi yöntemlerinde hasta olan kişiye de öncelikle çok önemli şeyler süşmektedir. bunlardan en önemlisi kişinin alternatif tedaviye olan inancını asla yitirmemesidir. Bu inan her zaman hastanın yararına olacaktır.
Bazı Sağlık siteleri de alternatif tıp alanında hastanın ihtiyaçlarına yönelik olumlu çabalar sarfetmektedir. Bu sitelerin içeriğinde genel bilgilerin yanı sıra hastaların ihtiyaçlarına yönelik sık kullanılan sık sorulan sorulara da yer verilir.

Manyetik Tedavi Yöntemi Nedir



Manyetik tedavi yöntemi hakkında internet üzerinde yeterli bilgi yoktur. Manyetik tedavi yöntemi ile aktrik ağrı ve normal ağrılarla başa çıkmak mümkündür. ancak manyetik tedavi yöntemyle ilgili internet üzerinde pek bir bilgi sahibi olunamaz. bunun için manyetik tedavi yöntemini bildik kişilere yaptırmak oldukça mantıklıdır.Tabi alternatif tedavi yöntemi kullanmadan önce konuyu doktorumuzla konuşmak ve doktormuzun tavsiyelerine uymak her zaman için bizim lehimize oalcak bir davranıştır.

Alternatif tıp kurallar çok fazla değildir ve hala oluşturma kendi doğan halindedir. Kuralları gerekli ve araştırma hala bu alanda olarak insanlara uyulması için onların avantajları ve kuralları hakkında daha fazla bilgi vermek yapmak üzerinde yapılmaktadır. Ancak, bu yaygın olarak bilinen ve kabul edilir ve eğer alternatif tıp manyetik terapi gibi tercih istiyorsanız onlara bakmak gereken bazı kurallar vardır.

14 Haziran 2009 Pazar

Uykusuzluğa Alkolün Etkileri

Excess alcohol or alcohol used to promote sleep, however, tends to fragment sleep and cause wakefulness a few hours later. It also increases the risk for other sleep disorders, including sleep apnea and restless legs. Alcoholics often suffer insomnia during withdrawal and, in some cases, for several years during recovery.

A number of studies have reported that shift work throws off the body's circadian rhythm and have suggested that such changes could lead to chronic insomnia. One study found that 53% of night-shift workers fall asleep on the job at least once a week, implying that their internal clocks do not adjust to unusual work times.

They are also at much higher risk than other workers for automobile accidents due to their drowsiness and may also have a higher risk for health problems in general. A Japanese study reporting on different aspects of insomnia found that excessive computer work was associated with all forms of insomnia. People who were over-involved with their work tended to have trouble falling asleep and they tended to awaken earlier than average.

Uykusuzluk Sorununa Çözüm Yollari

Ne zmaandır uykusuzlık sorunu çekiyorsunuz. uykusuzluk nedir?

Uykusuzluğun tıpta özel bir adı vardır: Insomnia.
uykusuzluk ne zaman uykusuzluk problemi olarak anılır?
1) uykuya dalmak ne kadar zamanınızı alıyor?
2)Uykusuzluk probleminiz bir haftada kaç gün oluyor?
3)Huzurlu uyku uyuyormusunuz?
4) Uyumak mı zor erken kalkmak mı?
5) Saan göre en uygun uyku ortamı nasıl olmalıdır? karanlı açık ışıklı.
6) uykusuz kalmak günlük işlerinizi olumsuz etkilemeye mi başladı?
7) Ilaçlar (öz kullanımının uykusuzluk için ilaçlar, otlar, alkol gibi dahil olmak üzere, ne devredilmiştir olan en sayacı veya reçeteli ilaçlar)?
8) Günlük ne kadar kahve ve sigara tüketiyorsunuz?
9) Günlük ne kadar alkol alıyorsunuz?
10) Ne veya duygusal faktörler mevcut olabilir vurgulanıyor?

• Hasta önemli yaşam değişiklikleri deneyimli mi?

• hasta horlama veya uyku sırasında nefesini tutma (uyku apnea bir göstergesi)?

• Hasta mı twitching, duygu tarama) bacak sorunları (spazmı var?

• Eğer bir yatak ortağı, kendi davranış üzücü veya rahatsız ediyor?

yukarıdaki bu sorunları 2 hafta süreyle her gün cevaplayarak kendinize uygun bir çizelge hazırlayın. aşağıda uyku günlüğünüze eklemeniz gereken şeyleri görebilirsiniz.
Zaman yatakta gidip uyandırdı

• Toplam uyku saati

• uykuda kalite.

• Zaman bu uyanık gece sırasında ve ne size (gözler kapalı veya var vardı ile yatakta kaldım örneğin yaptı süt ve meditated bir bardak)

• Miktar ve kafein veya alkol size tüketilen ve tüketim kere
mutluluk, üzüntü, stres, anksiyete
Uyuşturucu veya ilaç alınmış, alınan miktarları ve tüketim kere.

Fitness ile Zayıflama Yolları

Fitness a başlamak için aşağıdaki birkaç basit adımı uygulamanız gerekmektedir.
1) Doktorunuzla konuşarak sağlık durumunuz hakkında dateylı bilgi sahibi olun. böylece vücudunuzun fitness yapmaya uygn olup olmaddığını öğrenmiş olursunuz. Doktorunuza kan basıncınızın fitness için uygun olup olmadığını sorun. böylece akılınızda soru işareti kalmasın. Beslenme ve fiziksel açıdan vücudunuzu fitness yapmaya uygun olduğundan emin olun.

2) Ağırlığınızı ölçün. Bunu sizin evinizdeki aletlerle değil de doktorunuzun ölçme aletiyle yapın böylece daha sağlıksı sonuçlar elde edeceksiniz. Eğer illa ki evde yapmak zorundaysanız gerçek kilonuzu öğrenmek için sabah ilk iş hiçbir şey yemeden doğruca tuvalete gidin ve ondan sonra kilonuzu ölçün.

Fitness için kilom uygun mu?

Eğer ki sabah kalktığınızda kendiize ağı gelmiyorsanız hareket edecek enerjiyi kendinizde buluyorsanız kilonuz fitness yapmak için uygundur denir.
3) BMI değerinizi hesaplayın. Eğer BMI değeriniz sizin sağlıklı olmadığınızı gösteriyorsa o zmaan fitness a hiç başlamayın. Mutlaka fitness yaparım diyorsanız BMı değerinizi normal aralıklara çekmek zorundasınız.

4) Tedbirli olmak için belinizi düz tutarak ayağa kalkın ve sonra yeniden oturun. Faha sonra kendi bek ve basen bölgenizin uzunluğuna bakın. bu size fitness sonrasında zayıflamanızın gözle görülmesi için yardımcı olacaktır. bundan dolayı da bu adımı dikkatle uygulamayı ihmal etmeyin.

5) Kendi hedefleriniz kendiniz koyun. bir başkasının hedefleriyle asla hareket etmeyin. Çünk herkesin hedefi kendisine uygun olmalıdır. Sizin için en önemli yer neresi ise oraya yoğunlaşın. böylece fitnessa başlamak için en uygun bölgenizi bulmuş olursunuz. Bu fikirlerinizi bir yere not alarak evinizin uygun yerlerine yapıştırın. Artık şimdi fitness yapmaya başlayabilirsiniz.


Fitness İle Zayıflayabilir miyim?

kadınların en büyük sorunu fazla kiloları. peki fitness ile fazla kilolardan kurtulmak mümkün mü. yani fitness ile zayıflayabilir miyim?
Fitness ile zayıflanabilir ancak fitness felsefesi olan bir spordur eğer sadece zayıflama amacıyla fitness yaparsanız size faydadan çok zarar sağlar. fitness i zayıflamaktan çok bir spor dalı gibi görmeli ve zevk alarak yaplamalısınız.

fitness sporu yapmanın en önemli amacı genel sağlık durumunuzu güçlendirmek ve yaşam kalitenizi arttırmaktır. eğer sadece zayıflamak amacıyla fitness yapacaksanız bu fitnessa hiç başlamayın daha iyi.

Eğer, bu harika kilo gerekir sanmıyorum! Bir adım daha yakın için sağlıklı olmak. Ancak, o düzeyi aşan sağlık sorunları yoksa söylemek değildir. Birçok kişi hala yüksek tansiyon, yüksek kolesterol gibi diğer kaygıları rağmen teknik kilolu değildir için risk altındadır. Bu nedenle, dikkate de genel sağlık aslında önemli geliştirilmesi için yapılması gereken.Bu kitap boyunca, biz genel sağlık iyileştirilmesi yönünde bir nokta göreceksiniz. Birçok için ağırlık kaybetme anlamına gelir
. Diğerleri için, senin yaşamın diğer nitelikleri geliştirmek anlamına gelir. Burada çok şey öğrenmek ve geliştirmek bize çoğu için.

12 Haziran 2009 Cuma

Cilt İçin Kozmetik Ürün Tedavileri

Milyonlarca kadın ve erkek ciltlerinin genç, yumuşakve parlak görünmeleri için kozmetik ürünlere milayarlarca lira para harcamaktadır ama donuç her zaman hüsran olmaktadır. peki cildi doğal kollarla güzelleştirmenin yolları nelerdir.
Eğer cildinize cerrahi müdahele için bir fikir arıyorsanız tamamen size kalmış bir olaydır. Cilde yapılacak bir cerrahi müdahele kişinin psikolojisini olumsuz etkileyebilmektedir. bundan dolayı bu kararı alırken çok çok düşünmek yerinde olacaktır. Bunun için en doğal yol bir cilt uzmanı bularak cildimize yapılacak olan opreasyonları uzman hekime danışmak olmalıdır.
Estetik cilt ameliyatlarında yüz ve göz çevrresi ile boyun cevresine estetik yaptırmak çok tutulan yöntemlerdir.Popüler herkes ile ünlü ofis çalışanları için, bu işlemler için zaman etkilerini küçümsemek bir emin yoludur.Daha özel sorunlar için, burun sorunları ile rhinoplasty ilgilidir. Eğer şekil veya burun büyüklüğü gibi değilseniz, ameliyatla yüzünü ve şekli daha uygun geliştirilmiş almak mümkündür. Bu özellikle erkek ile popüler bir tedavi ve kendine güven artırma yolunda büyük miktarda yapabilirsiniz.

Küçük Bir Su Aritmayla Daha Fazla Temizlik

Ne zaman bir içecek su yüzde elli üzerinde olan kalite nasıl bir şey olduğunu bilir evinize, dışından bir düşünün! Zaten kaynağı üzerinde 2000 toksik kimyasal maddeler ile bir ev filtrasyon sistemi yok yeterli evde kötü's.

Bu taşınabilir su arıtma sistemleri her yerde ve filtre tüm kontaminantlar% 99,9 'undan onlar, saf sağlıklı su hiçbir konuda nerede olduğunu ne gidiyoruz olursa olsun kaldıracaktır kullanılabilir.

Gibi hiçbir çeşitli dokunun ve 60.000.000 plastik şişeler her gün ABD'de uzaklıktadır atılır eklemek daha iyi olur kanıtlanmıştır Şimdi bile hakkında şişelenmiş su sizce! Bu daha gaz için araç doldurmak için ödemek onlar yere $ 2 - $ 4 galon, daha eşit olmak dışında.

Chloramine birçok alanlarda giriş ile, dokuma tezgahı yüksek kurşun seviyeleri eklenen tehlike bizim malzeme dezenfekte büyük olarak chloramine leeches boru ve fittingleri gelen kurşun ve ilaç olarak almanın diğer olgu ile, bu bizim sağlık korumak esastır her zaman kaliteli bir filtre ile.

Yüz İçin Nemlendirici Kullanımının Faydaları


Ciltde nemlendirici ne zaman kullanılmalıdır. Her ne kadar cildiniz yağlı, kuru, islak, canlı veya ne olursa olsun mutlaka yüzünüz için nemlendirici kullanmalısınız. Sebebi ise gayet açık e net; gün boyu cildizin çeşitli sebeplerden dolayı deforme olmaktadır. cildinizi bozan bu sebepler arasından en başta trafik ışıkları, soğuk, hava kirliliği, insan nefesi,yağmur rüzgar gibi etmenler yatmaktadır. bundan dolayı da her cildin nemlendirici kullanmaya ihtiyacı vardır.
Bir koruyucu krem kullanarak cildinizi güneşin zararlı Uv ışınlarından koruyabişlirsiniz. eğer bunu yapmazsanız ilerde geri dönüşü olmayan bir ytola girebilirsiniz; cilt kanseri...
Kadınlar için nemlendirici krem kullanmanın en önemli faydası nedir? hemen cevabını verelim; kadınları uv ışınlarında koruyan nemlendirici kremler aynı zamanda makyajın zararlı etkilerini de minimuma indirmektedir. bundan dolayı özellikle makyaj yapan kadınların mutlaka ama mutlaka nemlendirici kullanması tavsiye edilir.

Nemlendirici Nasıl Kullanılır


Cildi zararlı ışınlardan korumanın en etkili yolu nemlendirici kullanmaktan geçmektedir. Nemlendirciyi cilde sürmek için en uygun zaman sabahtır. Bu gece formülleri cilt gençleştirmek, onlar çevresel faktörlerin bu onun en iyi görünümlü gelen cildinizi koruyabilirsiniz cilt korumak değildir. Gün boyunca koruyucu bir katman olarak iyi bir nemlendirici davranır.

Bazı nemlendiricilerin insanları genç gösterme etkisi de vardır. bunun sebebi iste nemlendiricinin içeriğindeki catlak dolduran kimyasallarda yatmaktadır.Temizleyiciler tüm deri, ancak sivilce ilaçlar, özellikle de cilt kurutun ve daha fazla yağ ve daha breakouts neden sert olabilir sert olduğunu. Nemlendirici ile ilaç kullanma temiz olmayan yağlı cilt ve sağlıklı, sulu cilt sağlıklı bir denge devam edebilirsiniz.