26 Temmuz 2009 Pazar

Pediatrik Astim Belirtileri

Hemen hemen bütün çocuklar dünyadaki birçok hastalıklardan dolayı en az bir kere doktor kapısını çalmışlardır. Ancak dünyadaki çocukların %12 si bu kdar şanslı olmayabiliyor. Bu çocuklar bazı bazı hastalandıklarında bünyeleri onu direk astıma çevirmektedir. Astımın nedenleri arasında çoğunlukla aileden gelme yer almaktadır bazı durumlarda ise çevresel faktörler de astıma sebep olabilmektedir.


Yaş 5 yıl daha az çocuklarda Diagnosing çocuk astım çoğunlukla veliler gözlemler temel alınarak yapılır ve bu nedenle bir çok şey, bir ana bir doktor çocuğu alarak bakmak zorunda olacaktır.

Ne yazık ki, çocuk astım sorunum demektir yapardın diğer çocuklar gibi çevreyi keşfetmek mümkün olmayan. Örneğin çocuk astım bir çocuğun çektiği soğuk her zaman hissedeceksiniz o bir oyun ve bir çok oyun yer almayacağız. Ayrıca büyük olasılıkla kolay ve yorgun olacak bir öksürük uygun veya wheezing önlemek için şeyler yapabilirsiniz. Eğer çocuk bu davranış ilgi çekici haber, o muhtemelen bazı solunum sorunu yaşıyor. Bu nedenle en iyisi bir çocuk doktoru ve çocuk için ediyorum.

Padiatric astım birçok maddeler tarafından tetiklenir alır. Bazı örnekler alerji veya benzeri mites toz, polen, hamamböceği ve kalıp tetikler nedeniyle nedeniyle vardır. Bu kadar anne babalar için çocuk o yasak olduğundan emin olun ve alerjisi var olduğu bir astım krizi tetikleyebilir herşeyi başvurun. Pediatrik astım ya düzeltmek veya çocuklarda daha da kötü bir şeydir. Birçok çocuk hastalığı outgrown ancak bazı zamanlarda büyük onu geri alacaksın. Eğer çocuk astım tam tedavi edilebilir bir şeydir Bu söylemek zor, ancak güvenlik kesinlikle tıbbi işlem yapmamıza yardımcı olur. Çocuk astım bir çocuk yardım etmenin en iyi yolu ona hastalık hakkında, onları, doğru ilaç almak ve bunların keyfini izin ne olduğunu anlamak için normal bir hayat yaşamak mümkün olma.

11 Temmuz 2009 Cumartesi

Beyoncenin Yaz Diyeti Tarifi

Ünlü şarkıcı doktorunun ona özel verdiği yaz diyeti ile 7 kilo verdi... Üstelik bu diyette haftada bir hamur işi de var!


* KAHVALTINIZI SIKI YAPIN: Diyetteki en önemli unsur, güçlü bir kahvaltı. Beyonce, kahvaltı için tahıllı gevrekler gevrekleri öneriyor.

http://www.internethaber.com/images/news/51967.jpg

* ARA ÖĞÜN: Ara öğünlerde bol miktarda vitamin ve mineral içeren taze mevsim meyvelerinin tüketilmesini tavsiye ediyor.


* ÖĞLE: Öğlenleri salata öneriyor. Salatada ızgara tavuk göğüs dilimleriyle birlikte domates ve avokado da olabilir.


* ATIŞTIRMA: Akşam üstü atıştırmaları için buharda pişmiş kabak ve havuç ünlü şarkıcının önerileri arasında yer alıyor.


* AKŞAM: Akşamları ızgara balık tercih eden Beyonce, sadece haftada bir kez hamurişini ödül olarak yediğini söylüyor.

9 Temmuz 2009 Perşembe

Kilo Vermenin En Kolay Yollari

Kilo vermek her insanın hayında en az bir kaç sefer istediği zor olmayan bir istektir. İdeal Kilosunda olan insanların kendilerine güveni vardır ve çoğu zaman seksidirler.

İnsan Büyüme Hormonu

İnsan hormonu gençlüik aşısı olarak da adlandırılır. Bu hormon beyindeki ön hipofiz bezi tarafından secreted ve hasarlı doku onarım gibi hayati organlar yardımcı olur. Yapılan araştırmalar bu hormonun vücuttaki her türlü hücrede var olduğunu göstermektedir.Bu rejuvenation anlamında bunu o da en iyi performans gösterebilir doku yıpranmış onarım gerçekleşir.
Ayrıca, felç ve kalp krizi gibi belirli ailments karşılaşma riskini azaltmak için bulunur. Beyin bu fazla yükü ile düzgün kan dolaşımı için gerekli telafi için kalp verir zayıf kan dolaşımına sebep olur.Bir hastalık olması, tek herkes için istemezseniz olan şeyler arasında yer alıyor. Eğer bugünden çektikleri sizin için iş ve aile de zarar olacak anlamına gelecektir. İnsan Büyüme Hormon bir hastalık enfeksiyon neden için direnç geliştirmek için en iyi yollardan biridir. Öte yandan Enfeksiyon şimdi ortamında birçok safsızlıklardan nedeniyle en yaygın problemler olarak bulunur.Vücudun yorucu işin bir gün sonra geri kalan ihtiyacı var. Eğer vücut dinlenmek için uyku saat gerekli miktar, o zaman her anksiyete gözlemleyeceksiniz kuramıyor. Bu hormon sayısı bu yüzden ruhsal değişim ve diğer davranış sorunları önlemek olacaktır güzel bir uyku desen inducing bir yardım da stres sonucu. Bu hormon bir vitamini ek sadece daha iyi gibi çalışır. Sadece zaman veya atık ürünlerin fazla üretim Vücudundaki için elektrolit dengesi tehlikede olduğunu egzersiz. Vücudun dengesini korumak için ise homeostasis veya denge içinde tutmak onu beslemek gerekir. İnsan Büyüme Hormon bir o vücudunuzun sorunun bu tür denge tüm besin tutarak baş yapmak olacaktır.

Bu hormon büyülü hormon olarak kullanıcılar tarafından kabul ediliyor. Bu istenmeyen kimyasal reaksiyon bu kimyasal formüle ilaçlar olduğu tüm diğer avantajlar elde yardımcı olacaktır mevcut güvenli olmaktan kaynaklanan faydaları kenara bir yeri vardır. İnsan Büyüme Hormon
En etkili anti-ki hiç keşfedilmiştir obezite uyuşturucu çünkü düzeyinde, yalnızca gençlere hangi yağ azaltır var metabolizmasını yükseltir olarak bulunur
bel, thighs, omuz ve kalça sırasında vücudunuzun sağlam tutmak.

8 Temmuz 2009 Çarşamba

Göbek Yağlarını Eritme Yolları

Şimdi sizlere göbek yağlarını eritme konusunda gerçeklerden bahsedeceğim. Kendinizi aç bıraktınız, çok fazla diytet yaptınız, çok egzersiz yaptınız ama yine de yağlarınızdan kurtulamadınız değil mi? Göbek yağlarınızdan kurtulmak için en güzel yol nedir peki? Daha çekici ve daha seksi olmak için neler vermezdiniz değil mi. İnsanlar size göbeğinizden dolayı daha mı az saygı duyuyorlar?

Pek çok kişide yemek yedikçe alınan kilolardan sonra bir depresyona girme eğilimi vardır. Bu nedenle biz farklı kişiler için farklı farklı diyet önerileri vardır. bazen etkin kilo vermek için kilo verdiren haplar, zengin diyet menüleri ve pahalı spor aletleri gerekebilir. Ancak çoğu kişinin bu gibi imkanları yoktur. şimdi sizlere doğal oalrak zayıflamak için bir kaç öneride bulunacağım.

Yürüyün... Yürüyüş kalorileri yakmanın ispatlanmış en iyi en hızlı yoludur. Bir çok kişi kardiyo egzersizlerinin göbek yalarını yakmaya yardımcı olmayacağını düşünmektedir. ama gerçekte daha fazla yürümek veya koşmak daha fazla kalori yakmanızı sağlayacaktır. Son olarak yürüyerek yakacağınzıkaloriler göbek yağlarınıza elveda demenize yardımcı olacaktır.
Yüzmenin Yağ Yaktırma Etkisi... Yüzme yağ yakmanın yürümekten başka yürümek kadar etkili en güzel en keyifli yoludur. İnsanlar yüzerken çok fazla enerji harcarlar bu sebeple de göbek ve çevresinde yağdan eser kalmaz. Böylece göbek yağlarınızdan kurtulmuş olursunuz. Yüzerken yürümeye kıyasla daha çok enerji yakarsınız aynı zamanda serinlersiniz aynı zamanda da keyiflenirsiniz.
Aeorobik yaparak göbek yağlarından kurtulma yolları.... aeorobik yaparak da göbek yağlarınızdan hızlıca ve seri bir şekilde kurtulmanız mümkün olabilmektedir. Hem aeorobğin faydalar ıarasında ev ortamında sitediğiniz şekilde kendiz iç dünyanızda olursunuz kimseler sizi farketmeden zayıflar halkımıza hoş süprizler yapabilirsiniz.

Size şimdilik göbeğinizdeki yağları eritmek için 2- yoldan bahsettik. ama inanın i bu yollardan daha fazlası da var onları da bir sonraki makalemizde ele alalım.

7 Temmuz 2009 Salı

Terlemeyi Azaltan Yöntemler

Aşırı terlemein bütün dünya üzerindeki genel adı hyperhidrosis olarak geçmektedir. Bu durum genelikle insanları diğer insanların yanında zor durumda bırakmaktadır. Ayrıca iş ve aşk çevresini de olumsuz yönde etkilemektedir. Aslında terlem bireylerin vücudu için gerekli bir aktivitedir vevücudun çok sağlılı olduğunu göstermektedir. Ve terlemeyle vücuttaki toksik atıklar dışarıya atılmış olur.

Bazı insanlarda terleme aşırı derecede rahatsız edici seviyelere çıkabilmektedir. Bunu sebebi gereğinden fazla salgılanan hyperhidrosistir. Pek çok kişi terlemenin etkilerini ve pis terleme kokusunu azaltmak içi ndeodorant kullanır. tabi bu çoğu zaman işe yararken hyperhidrosis hormonu çok salgılandığında genellikle işe yaramazdır.

Terlemeyi azaltan bir ilaç bir çare var mıdır? tabi ki günümüzde artık bir çok hastalığın tedavisi olduğu gibi terlemenin de bir tedavisi vardır. Ancak bu iş için en az 3 000 tl parayı gözden çıkarmanız gerekmektedir. Terlemeyi sonsuza kadar önlemek için doğal yöntemler vardır. Şimdi Terlemeyi sonsuza kadar bitirecek doğal yöntemlerden bahsedelim.

Yediğiniz Yiyeceklere Dikkat Edin:
Bazı besinler sizin vücudunuzdaki ter bezlerini tetikleyerek terlemenizi arttırmaktadır. sıcak yiyecek öğeler, soğan, sarımsak, curries ve kırmızı et yememeye özen gösterin. Ayrıca alkol ve kafien de terlemeyi arttıran içecekler olduğu için fazla terlemek istemiyorsak bu içeceklerden de uzak durmalıyız. Meyve, sebze ve yonca gibi ter azaltmada size yardımcı olabilir bazı gıda maddeleri vardır. Ayrıca, limon yağı, St Johns ve catnip gibi otlar kullanarak deneyebilirsiniz.

Kilo Vermek:
kurbanların en fazla gibi görünüyor. Birkaç için vücudun hareket etmek daha kolay olacak kaybetme olarak ve sıcaklık daha az miktarda oluşturur.

Birkaç gevşeme tekniklerini öğrenin: Terli avuç içi ve armpits strese neden olan çoğu kez, stres, yüksek seviyede bu durum neden olabilir. Güvendiğiniz, bu size durum ise, Eğer meditasyon ve Yoga gibi gayet yararlı olabilir gevşeme tekniklerini.

Eğer size Treat Perspiring Palms ve Armpits sürekli, aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin isterseniz bir parça halinde etkili ve güvenli ÖNLEMEK PERSPIRING İLE DOĞAL yöntemlerine tekniği öğrenmek istiyor musunuz.

Kabızlık Sorununa Doğal Çözümler


Kabızlık çok kişinin başıan gelmiş kötü bir tecrübedir. En güzel ilaç insanların kendi kendilerine yapacağı kabızlık tedavisidir. Başımdan geçen kabızlık hikayesini sizlerle paylaşmak isterim. Zamanında ben küçükken karnım ve kıım çok ağrıyordu bun uanneme söyledim ancak annem bunun gelip geçici bir ağrı olduığunu bana söyledi. Tabi ben ve anem nerden bilsin ki ben kabızım. Çocuklarda kabız tedavisi daha zordur. hasta olduğumda doktor bana bağırsak herketlerimin en son ne zaman olduğunu sordu.Bir bakıcı çok kabızlık hakkında rağmen beni rahatsız didn't ilgili oldu. O genellikle nasıl kabızlık tedavisi düzenli gıda kullanarak veya kabızlık tedavisi için bile bunu önlemek için en iyi yol hakkında konuştuk. fakat annem doktorla konuştğundan içi oldukca rajhattı ben asla kabız değildim.


Sürece ağrı herhangi bir tür olarak ben değil, ya da sağlık etkileyen değil
O tuvalete benim gezileri ve frekans ile hiçbir yanlış gördüm. Aslında, o 2-3 kez bir hafta gidiyor, normal olduğunu söyledi. Kabızlı ktedavisinde bir çok doktor eğer 2- gün kaka yapılmamışsa büyük bir problem olarak görmemektedir. tabi iş 2-3 günden fazla kabızlık çekilmesine dayanıyorsa o zaman ortada bişeyler var demektir.Problem kabızlığın vücudu yaaş yava ele geçirmesidir ve bu kabızlığın oldukça zararlı bir hastlık olduğudur.

Kabızlığı Nasıl Geçirebilirim?

Kabızlığı tedavi etmenin en önemli en güzel yolu kişinin her gün yemek yemesidir. hangi gıdaların sizi kabız yaptığını biliyorsanız ozaman hastaneye gitmenize paralar harcamanıza gerek yoktur. kabızlığı tedavisi için evde yapılacak en iyi şey kişinin lifli gıdalar almasıdır. Kuru üzüm kepek, kepek, yulaf ve diğer tüm tahıl günlük, sıcak bir banyo gerçekten kabızlığa iyi gelecektir.

Kabızlığı evde doğal yollarla tedavi etmenin yolları:
* Vitamin ve mineral alımı. vücudun elbette virtamin ve minerale ihtiyacı vardır. Bundan dolayı vitamin alıp meyve yemek kabızlık ile başa çıkmanın en önemli adımlarından biridir.
* Ne zaman Kabız olan, orada yeterli sıvı sistem bulunuyor. Sen, meyve suyu daha fazla içme suyu konsantre istiyorsanız, Mayıs ve yüz olduğu bilinmektedir besinler kabızlık neden kalıyorum.
Eğer bir şey peynir, ekmek ve süt, sizi ne kadar yemek kısmak isteyebilirsiniz. Eğer hala sorun mu yaşıyorsunuz, size kabızlık olduğu henüz kabul olması için diğer doğal tedavileri hakkında doktorunuzla konuşmak istiyorum Mayıs bulmuşumdur. Eğer bu işe yaramazsa, doktorunuz size bir reçete vermek veya üzerinde gövde ile gidiyor bulmak için bazı ek testler yapmak gerekebilir.

Dişleri Beyazlatmak İçin

Dişleri beyazlatmak için neler yapılabilir? Diş lekelerinden nasıl kurtulunur. Şimdi bu gibi sorunların cevabını aramaya çalışalım. Diş beyazlatmak gn geçtikce daha büyük sorun haline gelmektedir İçilen çay kahve kola gibi gıdalar dişlerin daha çabuk sararmasına ve lekelenmesine sebep olmaktadır. Bazı durumlarda da dişlerin kendiliğinden lekelenebilir. Diş lekelenmesi ve sararması değişik sebeplere bağlı olabilir.

Yaş: Yapılan araştırmalarda yaş icle dişlerin sararması arasında bir ilişki bulunduğunu kanıtlamıştır. Yıllar geçtikçe dişler aşınırkararır ve sararır. Bunda kullanılan sigarının da etkisi büyüktür. Sigara sişleri sarartır ve sigaranın sararttığı dişleri yeniden beyazlatmak oldukça zor bir iştir.

Doğal Diş rengi: Kişlerin genetik olarak diş renkleri de önemlidir. bazı durumlarda kişilerin dişleri bembeyazken bazen ne yaparasa yapsın o sarılıktan kurtulmas ımümkün görünmemektedir. Sarı yeşil arası renkleri beyazlatmak gri tonlardaki dişleri beyazlatmaktan daha zordur.

Yeme Alışkanlıkları: Yeme alışkanlıkları dişlerin rengini önemli ölçüde etkilemektedir. Kırmıı şarak havuç, kola, meyve suları, çay, kahve, portakal ve diğer asitliyiyecekler yıllar geçtikce dişlerin beyaz rengini kaybetmesine sebep olmaktadır. Ayrıca zel olarak asit içeren asidik gıdalar diş minesindeki erezyona sebep olmaktadır.

Sigara İçme: Sigara içen kişilerde zaman ilerledikçe nikotinin emilmesiyle orjinal beyaz dişten geriye sağlıksız sarı kahverengi görünümlü bir diş rengi gelmektedir.

Dişleri beyazlatmak için doğal yöntemler aşağıdaki gibidir.

Diş Beyazlatma Merkezleri:
Diş beyazlatma merkezleri en hızlı sonucu alacağınzı yöntemdir. ancak burada dikkat eilmesi gereken bişey kişinin bu konuda uzman oaln birisine başvurması olacaktır. Buradan hareketle bu işi doktorlara yaptırmanızı isterim. Diş beyazlatma merkezlerinde kullanılan yöntem şudur;
nispeten yüksek konsantrasyon peroksit jel bu konuda uzman bir hekim tarafından diş etine deydirmeden diş minesine sürülür. Diş etine deymemesi içinplastik bir bant geçirilebilir.

Evde Diş Beyazlatma Yöntemleri:
Diş hekimleri tarafından önerilen bazı diş beyazlatma setleri diş beyazlatma kürleri uzun ullanımlar sonucunda gerçekten de işe yaramaktadır. Bu kürlerin içerisinde bulunan konsantrasyon peroksit jel ile yapılan diş etine deydirmeksisizn sadece kişinin kend idişlerine süreceği bakımla saaatler sonra bembeyaz dişlere sahip olacaksınız.

6 Temmuz 2009 Pazartesi

VİTİLOGO Hastaliği Hakkinda Bilgiler

Vitiligonun nedeni tam bilinmemekle beraber pigment üreten hücrelerin (melanosit) kaybına bağlı olarak meydana geldiği düşünülmektedir. Bu hücrelerin hasara uğramasında da kişinin kendi bağışıklık siteminin etkili olduğu ileri sürülmektedir.

Açık renkli alanın çevresinde genelde renk artışı vardır. Renk açıklığının olduğu bölgedeki kıllarda da renk kaybı meydana gelebilir. Her 100 kişiden birinde bu hastalığın olduğu düşünülmektedir. Koyu tenli kişilerde daha belirgindir.
Vitiligo deride renk kaybına uğramış beyaz plaklarla seyreden kronik, genelde ilerleyici kozmetik problem oluşturan bir deri hastalığıdır.

Vitiligo alanlarında deri beyaz görünürken çevresindeki bölgeler normal renktedir ve bu bölgelerde cilde rengini veren melanositlerdeki hasar nedeniyle tüyler ve kıllardada beyazlık görülür.

Renk kaybı olan bölgeler çeşitli büyüklüklerde ve değişik sınır yapıları içerebilirler. Kimi zaman bir nokta kadar küçükken, kimi zaman el ayası kadar büyük ve hatta tüm deriyi etkilemiş olabilir.



Hastalığın en sık etkilenen bölgeler ise yüz, dudak, boyun, göğüs, penis, diz, dirsek ve el sırtlarıdır. Beyaz bölgeler ultraviyole ışınına karşı hassas olurlar.

Güneş yanıklarından, darbelerden sonra yeni vitiligo bölgeleri gelişebilir. Vitiligo birçok hastalıklarla (diabet, anemi, kanser, tiroit bezi hastalıkları.......) beraber görülebilir.

Resveratrol Hapları Hakkında Bilgiler


Resveratrol Hapı Nedir?
Gençler için formda kalma form tutma çok önemlidir. ancak günümüzde insanların yeme alışkanlıkları eskye oranla daha değişmiş durumdadır. Bu sebepten dolyı da kişilerin zayıf kalmaları epeyce zor görünmektedir. Özellikle gençler arasında zayıf olma kepey bir karizma taşımak anlamı taşımaktadır. günümüzde insanlar artık daha zayıfı aramaktadır. daha zayıf olmak istemektedir. Nasıl daha zayıf olabilirim sorusuna da cevabı burada bulacaksınız.
Peki bu Resveratrol nedir?

Resveratrol hapının etkisi bilimsel kanıtlanmıştır. yapılan araştırmalarda Resveratrol kanser gibi korkunç hastalıklar, tip-1 diyabetikler, hipertansiyon hastaları, hipertroid hastaları üzerinde yeni bir doğan antioksidan olduğunu ortaya koymuştur. Ayrıca Resveratrol prostat ve göğüs kanseri üzerinde de olumlu etlilere sahiptir.

Resveratrol genellikle bileşik olarak çoğunlukla kırmızı şarapta, çileklerde, üzüm çekirdeklerinde bulunur.

Resveratrol içerdiği anti oksidan sayesinde daha çok kanser, tip-1 diyabet, şeker hastalıkları ve yaşlanma sürecini geciktirmek etkilidir. kırmızı şarap ile alınan Resveratrolvücuttaki yağ seviyesini düşürür. Resveratrol hap, sıvı şeklinde, toz şeklinde olmak üzere farklı formlarda bulunabilir. Resveratrol satın almadan önce satın almak istediğinizden emin olun. Çünkü bu klinik olarak hazırlamış bir hap değil daha çok doğal bir üründür. Yani yapılan testler daha heniz tamamlanmamıştır. Şu akıldan çıkarılmamalıdır ki bu ürün genellikle ücretsizdir ancak etkileri henüz net değildir. Temel prensip güveli olduğu için alınaması olmalıdır.
Yaklaşık her ek bir kadın için fazla kilo dışarı detaching olarak iyi ek bunların dezavantajı ise ve yan etkileri göstermek için bir eğilim vardır.

Resveratrol ultra hapları ise herhangi bir somut yan etkileri bulunmayan haplardır. Ancak fazla tüketildiğinde yani doz aşımı olduğunda bazen uyku bozuklukları, yüksek tansiyon, baş dönmesi gibi yan etkiler gösterebilir.

5 Temmuz 2009 Pazar

Yağlı Ciltler İçin Bakım Önerileri

İnsanlarda medikal anlamda 5 tip cilt vardır. Cilt tipinizin ne olduğunu bilirseniz ona uygulayacağınız tadaviyi de daha güzel seçersiniz. Böylece zaman ve fala paar kaybetmemiş olursunuz. Cilt tiplerini etkileyen faktörler arasında genellikle doğduğunuz çevre ve genetik oalrak aiclenizin cildinin yatkınlığı belirler. Şimdi sizlere cilt tipinizi daha rahatr seçebilmeniz için bir kaç tane yol göstereceğiz. Böylece sizinm cilt tipinize uyguın bir tedavi yöntemi gelişterebilirsiniz.

Normal,yağlı, kuru, karma ve hassas olamk üzere 5 temel cilt tipi vardır. Her ne kadar teknik olarak cilt tipleri kalıtsal ya da genetik olsa da bazı durumlarda kişinin beslenme alışkanlıkları kişinin cilt tipinde nemli bir eyre sahiptir. mesela yağlı yiyecekler yemek kişinin cildinin yağplı olmasına sebep olur.Hatta stres seviyeleri ve herhangi bir ilaç size faktörler olarak bu cildin sahip olduğunuz türü söz konusu olabilir.

Normal Cilt İçin Bakım Önerileri
Normal Ciltlerin klasik özellikleri yumuşak bir deriye sahiptirler, her tarafa eşit yayılmışlardır, gözenekleri küçüktür. Bu tür ciltleri su ve yağ oranları çok dengelidir. Bu ciltlere dokunduğunuzda çoğu zaman yumuşacık ve pürüzsüzdür.
Ayrıca, kendi saydam yüzey altında, o cildin sağlıklı bir parlaklığa sahip göreceksiniz. Bu cilt tipi insanların çoğu izlenimi altında bu gerçekten çok yapmanıza gerek yoktur, ancak bu cilt tipidir bu bakmak gerekir son üzeresiniz. Unutmayın en önemli şey rutin olduğu, temizlik gerektirir tonlama ve nemlendirici takip etmektir. Eğer o zaman yumuşak yüz yıkama ile başlamalı ve Toner ile cilde iyi normal deriden var. Ne zaman Toner cilt halinde absorbe edildi, bir nemlendirici ile rutin tamamlamak gerekir.


Yağlı Ciltler İçin Bakım Önerileri

Eğer yağlı bir cildiniz varsa cildiniz genellikle parlar, Gözenekleriniz ise daha geniştir. Gennikle yüzünüz daha gergin hissedersiniz. Yağlı bir ciltle uyumlu yaşamak en başlangıçtaki yapılması gereken şey hergün özellikle sabahları düzenli oalrak yüzünüzü sabunlu su ile yıkamaktır. Burada suyun daha ılık olmasına dikkat edin eğer soğuk su ile yıkama yaparsanız cildinize çok zarar verirsiniz. Bu sizin cildinizin yağlı ve kirli görünümünden uzaklaşmanızı sağlar. Ayrıca yağlı bir cilde sahipseniz cildinizi temizlemek için sert losyonlar kullanmak yerine daha yumuşak daha sulu bir losyonla temizlemenizi tavsiye ederiz.

Kuru Ciltler İçin Bakım Önerileri

Eğer kuru bir cildiniz varsa cildiniz genellikle sert ve gergindir. Bu arada bu cilt tipinde krem şeklinde temizleyiciler kullanmak gerekiyor. Yüzünüzü temizleyeme başlamadan önce cildinizi yumuşak kuru pamuklu bir bezle silmeniz sizin için daha faydalı olacaktır. Bu sizin için önemlidir. Bundan sonra, cildinizi tekrar temizlemek için soğuk suyla yıkayın. Son olarak da cildinizi temizledikten sonra kuru ciltler için uygun olan nemlendiricili bir krem ile yzünüzü kremleyin.Bu şekilde kuru cilt bakm olması nedeniyle önemli olduğunu eğer ince kırışıklıkları ve flaking deri bir eğilim olacak kuru cilt var.

Karma Ciltler İçin Bakım Önerileri

Karma ciltler kuru ve yağlı cilt tipinin her ikisinin birde ortaya çıkması durumudur. Bu cilt tipinde orta gözenekler, prüzsüz cilt, sağlıklı bir görünüme sahiptir. Ancak T blgesi yağlıu ve genellikle yanaklar ise kuru durumdadır.bu tavsiye şu kuru yamalar ve güçlü sizin T-bölgesi ve genel yağlı alanda şiddetli bir krem temizleyiciye kullanmak kombinasyonu cildin etkileri mücadele. Ancak, size karşı her bir nemlendirici kullanın ama kuru parçalar konsantre tavsiye edilir.

Hassas Ciltler İçin Bakım Önerileri

Bu cilt tipi ince olması ve yanı sıra özelliği ince ince eğilimi gözenekleri. Deri Bu tür kolay ve siler belirli sıcaklıklarda tahriş olabilir. Hassas cilt ile, en iyi yolu olduğunu bakımı için ürünler için Antialerjik ve herhangi bir irritations veya tepkileri occuring durdurmak için ücretsiz kokusunu arıyor gereğidir. Ayrıca önce bir deneyin ürünü bir yama testi yapmak için iyi bir fikirdir. Size ürün bırakmak ve gece varsa tahriş size bu ürünü gelecekte kullanmak için güvenli olup olmadığını öğrenmek hiçbir işareti ise

3 Temmuz 2009 Cuma

Sarı Dişleri Beyazlatmak

Dişler insanlar için görselliği de süşününce oldukca önemli uzuvlarımızdır. bu sebepten dolayı diş ile ilgili uzun uzun araştırmalar yapılmaktadır. Yapılan araştırmalar en ucuz diş macunu ürünüyle en beyaz dişleri elde etmektir. şimdi farklı farklı diş macunlarını inceleyelim.

Carbamide peroksit ve hidrojen peroksit içeren macunlar en iddialı en kaliteli diş macunlarıdır. Carbamide peroksit ve hidrojen peroksit maddelerinin her ikisi dedişleri beyazlatmak için etkşin maddeler içermektedir. Bunların en önemli maddesi birkaç hafta içerisinde dişleri beyazlatabiliyor olmalarıdır.

Carbamide peroksit ve hidrojen peroksit maddeleri ucuz ve kesin beyazlatma sonuçlarıyla kliniklerde ve kaliteli diş hekimlerinin kullandığı bir numaralı diş macunu olmuştur. Carbamide peroksit ilk haftalarda olumlu sonuçlar alınmasını tetiklemektedir Diş beyazlatan ilk süre Carbamide peroksit maddesinin etkileşimiyle başlar. Ancak ilk bir iki haftadan sonra beuyazlamanın ilerlemesi sabiştleşir ve bir kıvamda kalır.
Ancak, güvenli olması için kendi diş sağlığı konusunda, sadece bu hızlı beyazlatma ve düşük yan etkileri de yönlerini karşılamak için hidrojen peroksit veya carbamide peroksit sağında oranı içeren yüksek kaliteli ürünleri satın gerekir.

Bu ürünler piyasada mevcut çoğunlukla tepsiler olan beyazlatıcı jel gibi davranış carbamide peroksit ile birlikte oluşur. Dolayısıyla, diş önce olan en iyi sonuçları verir doğru ürünü seçerek ürün değerlendirmeleri beyazlatma başvurmak için akıllıca olacaktır.

2 Temmuz 2009 Perşembe

Mesothelioma Kanserine Tedavi Yöntemleri

Mesothelioma kanseri tanısı koyunlan bir kişi genellikle 1 ya da iki yıl içersinden ölür denmektedir. Bu vücudsa giren asbest tarafından oluşan bir kanser modelidir. Mesothelioma kanserinin belirtileri şu şekildedir;

* Kişi nefes alırken zorlanır güölükle nefes alır,
* Nefes alırken göğsü ve soluk borusu yanar ağrır.
* Öksürürken göğüs çok fena yanar

Mesothelioma kanseri çok tehlikeli bir kanser türüdür ancak erken tanı ve erken tedavi ile bu

Mesothelioma Kanseri İçin Geleneksel Tedavi Yöntemleri

Mesothelioma tedavisi doktor kontrolü altına yapılmak zorunda olan bir tedavi modelidir. Erken teşhisin zamanına göre ameliyat olmadan da bu kanser türünün tedavisi mümkün olabilmektedir. Tedavide kullanılan radyasyon ve kemoterapi hastalıklı hücreleri öldürürken sağlam hücrelere zarar vermemektedir. Ancak bu tedavinin yan etkileri de vardır. Kanser tedavilerinin yan etkileri olduğu gibi Mesothelioma Kanserinin de yan etkileri mevcuttur mesela kişinin saçlarının dökülmesi, zayıflık yorgunluk, isteksizlik, iştahsızlık gibi yan etkiler mevcuttur. Doktorlar genellikle kemoterapinin bu olumsuz etkilerinigidermeye çalışmaktadırlar.

Kemoterapi alan hasta aynı zamanda kimyasal ilaçlar da alarak kanserli hücrelerin öldürülmesini sağlamaktadır. Bu ilaçlar hastalığın boyuna bağlık olarak haftalık ya da aylık verilebilir. ağızdan yutma yoluyla verilir. Mesothelioma Kanseri hastalarının düzenli oalrak doktor kontrolünde olmaları ayrıca evden hiç çıkmamaları tavsiye edilmektedir.

Radyasyon tedavisi yüksek dalgalı x ışınlarını kullanarak büyüye kanserli hücreleri öldürmeye çalışır. Bu yöntemde radyasyon kanserli hücrelere doğrudan verilir. böylece daha etkili bir çözüme yoluna gidilmiş olur.

Bu tedavi metodu 30 gün sürer ve ayrıca ilerleyen haftalarda da devam eder. Radyasyon tedavi uzmanı olan doktorlar geni bozulmuş hücreleri tespit ettikten sonra radyasyon kullanarak bozuk hücrelerin içine x ışınlarını gönderir.

radyasyon vücuda değişik şekillerde verilebilir. mesela ilaç yardımıyla verilebilir yada direk ışın olarak kullanılabilir.

Cilt Kanseri Resimleri


Cilt Kanseri Nasıl Oluşur?

Güneşten gelen yogun ultraviyole ışınlar cilt kanserlerine neden olabilmektedir. Ayrıca cilt kanserinin nedenelr arasında genetik sebepler ve alınan radyasyon tedavileri de sayılabilir. Cilt kanseri kanserlerin içind en yaygın oalrak görülenidir. Ancak artık günümüzde cilt kanserinin tedavileri mevcuttur.

Cilt Kanseri Yoğun Olarak Nerelerde Olur

cilt kanseri genel olarak vücudun herhangibir yerinde ortaya çıkabilir. Ancak genel olarak güneşle en çok temas halinde olan yüz,el ve ayaklarda daha çok görülmektedir.
squamous cell skin cancer pictures

Cilt Kanseri Nasıl Tedavi Edilir

Şimdi Cilt Kanserinin tedavi yöntemlerini inceleyelim.

BAzı tedavi yöntemleri standart olarak kabul edilmekle birlikte bazıtedavi yolları ise henüz klinik olarak deneme aşamasındadır.
cilt kaanseri resimleriskin cancer pictures melanoma
Standart kanser tedavi yöntemleri şuan tıpta kullanılan tedavi yöntemlerinin genel adıdır. Halen günümüzde de bu tedavi yolları kullanılmaktadır.

Aşağıda standart deri kanseri tedavisi bu kullanılan dört tipi vardır:

1) Cerrahi Tedavi yöntemi:

Cerrahi kanser tedavisi adı altında bir kaç tedavi yöntemi bulunmaktadır.

* Basit olarak kanserli bölge normal bölgeden kesilerek ayrılmıştır.
cilt kaanseri resimleri allergy skin rashes
Böylece anormal hücreler normal hücrelerden kesilerek ayrılmıştır.

* Cryosurgery tedavisinin bir türü de anormal dokuları dondurarak ayırma olarak bilinir.
* Lazer doku tekniği kanserin tedavi edilirken kansı ve ağrısız bir yöntemdir. Bu yöntemde lazer ışığı kullanılarak kanserli hücreler normal hücrelerden ayrılır. ayrıca Cilt kanserinin tedavisinde bu yöntem kullanılınca yüksek dalga boyun sahip x ray cihazı kullanıldığında kanserl hücrelerin gelişmesi engellenerek bu hücreler öldürülmektedir. Bu yöntemin bir avantajı da kanserli hücreler imha edilirken kanserli olmayan hücrelere zarar gelmemesidir.

Chemotheraphy: Chemotheraphy kanserli hücrelerin ilerlemesini durdurmak için kullanılan uyuşturma yönteminni genel adıdır. Chemotheraphy tedavisinde kasnerli olup bölünen hücreler uyuşturularak ilerlemeleri durdurulur. Chemotheraphy actinic keratosis ve melanoma cilt kanseri türlerinin tedavisi için krem veya losyon uygulanmasını gerektirmektedir.

Retinoids: retinoids ve kullanır hala klinik ve eğitimi olan bazen tedavi veya nonmelanoma cilt kanseri önlemek verilmiştir. Retinnoids cilde enjekte edilebilir veya ağız yoluyla alınır.


Fotodinamik Tedavisi
: Kanser tedavisi Bu tür kanser mikropları öldürmek için bir ilaç ve lazer ışığı kullanır. Kadar bu ışığa maruz bu damarlar halinde etkin olmaz enjekte edilen ilaç. Cilt kanseri tedavisinde etkili cilt tarafından ortaya böylece ilacın etkisini arttırmak ışığa yapılır. Uyuşturucu çoğunlukla kanser hücrelerinde settles. Terapisi Bu tür
nedenleri sağlıklı doku hasarı biraz.

Yukarıdaki bazı deri kanseri tedavisi için, kanser .. mikropları öldürmek için kullanılan olan standart yöntemleri vardır Klinik denemeler deri kanseri tedavisinde alternatif formu vardır. Bu klinik davanın Böyle bir özelliktir

Biologic therapy de biotherapy veya immunotherapy olarak bilinen; hastanın bağışıklık sistemi, kanser mücadele için kullanılır. Kansere karşı vücudun doğal savunma bu maddeler vücut tarafından üretilen veya laboratuvar hazırlanan kullanarak geri yüklenir.

O değil önceden ilaç kendilerine yönetilen vardı ya da ilaç ve daha iyi ele hadn't have olanlar olan klinik çekmek için izin verilen hastalar.

resimler için kaynak:
http://www.skinrashespictures.com/

Fizyoterapi İle Osteoporoz Tedavisi

Fizyoterapi ya da fiziksel terapi uzmanlar eşliğinde yapılan ve kişinin kendi kendine hareketlenmesine yardımcı olan tedavi yoludur. Bazen hayatta istemediğimiz ama katlanmaz zorunda olduığumuz kazalar veya olaylar olabilmektedir. Bu olayla bazen insanda tedavi edilemeyen sonuçlar doğurabilir. Fizyoterapi hayat kalitesini arttırmak ve bu kaliteyi en uç seviyeye çıkarmak, vücudun hareketliliğinin arttırmak için yapılan önemli tekniklerden biridir.
Bu fiziksel, duygusal, psikolojik, sosyal olyamı kapsar. Fizyoterapi sırasında Osteoporoz hastası ile doktor çok yakın ilişkilere girmekte ve bunun sonucunda da gerekli zihinsel ve duygusal tedaviler de amacına ulaşabilmektedir. Bu etkileşim sayesinde tedavi başarı oranı en üst seviyelere çıkmaktadır. Ancak Fizyoterapi konusunda uzman olan personeller tarafından yapılırsa başarıya ulaşır.

Eski zamanlarda fizyoterapi yapabilen doktor sayısı hasta sayısına oranla çok çok azdı. bu sebeplerden dolayı işin ehli olanlar fizyotereapi olayına girmeyince başarısızlık kaçınılmaz olmuştur. Ama artıok günümüzde gelişen teknolojiyle beraber gelişen ekipmanlar sayesinde artık daha kaliteli fizyoterapi yapılmakta ve daha sağlıklı sonuçlar alınmaktadır.

Temel becerileri fizyoterapistler tarafından kullanılan manuel terapi, tedavi egzersiz ve elektro ve uygulama fiziksel yöntemler içerir.Ayrıca sosyal faktörler ve kültürel konularda ve onların ruhsal durumu etkisi de duygusal büyüme etkiler göre çalışır.

En Etkili Anti Aging Yöntemleri

Son iki ya da üç yıla kadar kırmızı şarabın yaşlanmayı azaltıcı etkisi olduğu söylenmiştir. Bu iddia uzun yıllar tartışma konusu olmuştur. Resveratrol, özellikle, bir güçlü anti-oksidan ve synergistically C vitamini ile her etkilerini artırma hareket olarak ilan etti.Resveratrol kırmızı şarap bilinen sağlık yararlarının kaynağı olarak kabul edilen izole bir bileşendir. Günde bir ya da iki doz önerilen kapsül dozudur. Bunun maliyetini ayda kaliteli içeceğiniz kırmızı şarap maliyetiyle karşılaştırın. Yapılan diğer araştırmalarda Resveratrol kana hızlıca karışarak kandaki pıhtılaşma oranını azalttığı tespit edilmiştir. bununla beraber kana karışınca kalbin daha hızlı atmasını sağyarak dolaylı yoldan da olsa gençleşmenize yardımcı olduğu açıkca görülmüştür.
Thrombi küçük kan damarlarının blok oluşumu kalp krizi ve vuruşları bir neden olduğuna inanılıyor. Resveratrol mücadele için-kanser etkileri de gösterdi edilmiştir. Resbvertatrol en iyi mücadele ve Resveratrol ek ve Dermapril krem gibi pazarda ürünleri yaşlanma üretmek için kullanılır.

Resveratrol beyinde yeni dendrites kurulmasını desteklemek için gösteri oldu. Resveratrol ve diğer bioflavonoids ve polifenolleri yapraklarını, twigs ve üzüm üzüm barka büyük miktarda mevcuttur. Böylece olan derileri, tohum, twigs ile mayalanmış Kırmızı şarap, vb olan üzüm ve preslenmiş suyu yalnızca mayalanmış bir beyaz şarap daha yararlı maddelerin daha büyük miktarlarda içeren eğilimi.

Eğer şarap ve diğer alkollü içecekler tercih ve alkol zehirlenmesi ve etkileri sayacı istiyorsanız, bu besinler, ancak yardımcı olacak bir denetimi için hiçbir etkisi yerini tutamaz. Önerilen doz Intox Rx ve B1, C & N dört kapsül İki kapsülleri-acetyl-alıcı önce Cysteine kombo bir alkollü içecek, ya da gereklidir.

Alkol negatif etkisi ile kırmızı şarap sağlık yardımları almak için, kapsül olarak resveratrol ve karışık kırmızı şarap polifenolleri satın alabilirsiniz. Resveratrol aşırı bir kapsül yaklaşık bir şişe şarap ve polyphenol içerik eşittir.

Kırışıklık Azaltan Kremler

Yaşlanma her insanın başına gelen bundan kaçınamayacağımız bir doğal süreçtir. Yaşlanma sürecindne kaçınamayız ama en azından elimizden geldiğince ertelebiliriz. Anti aging kremleri olarak bilinen kremler yaşlanma etkisini geciktirebilir. Kırışıklık azaltan kremler hem gençler arasında hem de orta yaş insanlar popüler hale gelmiştir. Marketlerde ve eczanelerde bir çok kırışıklık azaltan kremler görmüşüsünüzdür. bunun için en iyisinin hangisi olduğunu yalnızca kendinizi bilebilirsiniz.

Dermitage bir çok araştırmacı tarafından en iyi krem olarak seçilmiştir. bu kremin içinde enzersiz-Matrixyl 3000 ve Argatensyl vardır.Bütün bu bileşenler çok kırışıklıkları ve ince çizgiler tedavisinde etkilidir.
Matrixyl 3000 and Argatensyl göz altındaki karanlık noktaları ve ince çizgileri azaltmakta oldukca etkilidirler. Matrixyl 3000 cilde kolayca nüfuz ederek ilgili yerlerdeki kırışıklıkları azaltır.
Kırışıklık azaltan kremleri kullanıken bir kaç şeye dikkat etmek grekmektedir. Mesela bunlardan en önemlisi insanın iyi bir beslenme diyetne sahip olasıdır.

Dermitage Hakkında Bazı Bilgiler:

1) Yapılan klinik deneylere göre dermitagein kırışıklık ve çizgileri azaltma oranı %44 dür.
2) Cildin pH Dengesi kırışıklıların azaltılması ve tedavi edilmesi için hayati önem taşımaktadır. Dermitage cildin pH dengesini geri yükler. Dermitage Kolajen, fibronectin ve Hyaloronic asit gibi maddeler içermektedir.Olarak deri yoluyla kolajen injects The microcollagen Bu krem en iyi parçası gözenekleri. Bu cilt hücre büyüme regenerates. Dermitage en güçlü Anti oksidan Anti oksidan adı resveratrol güçlü bir kırmızı şarap elde çağırdı. . Vücut kendi üretmek zorunda. Dermitage vücudun antioksidanlar ve diğer doğal malzemelerin yardımıyla bu organlar artırma ile kendi kolajen üretmesine yardımcı olmak için gösterilmiştir kendi bağışıklık sistemi.

Saç Dökülmesi İçin Garantili Çözüm Yolları

Saç dökülmesi günümüzdeki erkeklerin %70 inde mevcuttur. Bu sebepten dolayı erkeklerin geneli internette arama yaparken saç dökülme sorununa karşı çözüm yolları diye aratmaktadır. Gelişen teknolojiyle beraber tıp alanında da bir çok yenilikler olmuştur. Saç dökülmesine de çareler artık bulunmuştur. Dünyadaki bir çok insan saç dökülmesi sorunu yaşamasına rağmen bunlardan pek çoğu bu sorunu görmezden gelmektedir. Saç dökülmesi bir erkek için hayatın en acı yönlerinden biridir. İnsanlar saç dökülme sorununa karşı eski yollarıdan çoğunu uygulamıştır ancak kişilerin buna çözüm yolları ulabildiğini sanmıyorum.

Eğer sizde de saç dökülmesi varsa bu konuda yapabileceğiniz bir çok şey vardır. Saç dökülmesi gerçeğini kabul edip kel bir şekilde hayatınızı devam ettirmek zorunda değilsiniz. Artık saç dökülmesine karşı yapılabilecek bir çok tedavi yöntemi vardır.
Öncelikle saç dökülmesi sorununa karşı tedavi yöntemlerinin çoğu işe yaramamaktadır ama içlerinden bir kısmı gerçekten de işe yaramaktadır. İşe yarayan yöntemleri deneyerek bulmak en güzeli oalcaktır.
Kim belirli bir saç kaybı tedavi ısrar ediyor onlar için çalışan bir arkadaş olabilir, fakat bunun için çalışması gerektiğini anlamına gelmez.Tüm saç tipi ve nedeni, seviyesi ve saç kaybı tipi sizden çektikleri bağlıdır. Bu yüzden saç dökülmesini tedavileri için doktorunuzdan başkası size gerçek çözüm yolları bulamayacaktır. Yani bu sorununuza çözüm yolları arıyorsanız önce doktorunuzla görüşün.
İkinci olarak, eğer saç dökülmesi sorunu için her türlü çözüm yolunu denediniz ve başarısız olduysanız en son seçenek olarak saç ektirme yollarına başvurabilirsiniz. Bu çok pahalı bir yöntemdir ama sonucu kesin ve kalıcıdır. Uzun zamanlar kel gezmektense ödeyebileceğiniz bir miktar ise eğer bu ödemeyi yapmanıza her türlü değecektir. Çünkü başka saçımız yok...Önceden kel saç saç ile bir kez daha olacaktır kısa bir süre içinde. Değil bilim ve teknoloji harika mı? Ben ve ben neden herkes gibi tıbbi nefes ve awesomeness konusunda yararlanmak gerekir bilmiyorum düşünüyorum. Herkes bu sadece kendileri şaka olduğunu yararlanmak değildir.
Sonuç olarak saç dökülmesi sorun uaslında büyük bir sorun değildir ancak zamanında tedavi de çok önemlidir.Orada ve saç nakli dışında birçok saç kaybı tedavi ile geri saç alabilir ve tam ne zaman istiyorum. Hepsini veya geri saç için Ödeyebileceğinizden değil, hangi mümkündür! Saç kaybı sizi uykusuz gece veren var mı? Ben nasıl sizin için kötü olabilir, ama gerçekten hiç çünkü saç dökülmesi artık çözümleri iş saçını geri yüklemek olduğu için gelişmiş tıp teknolojisinin bu çağda doğdun mutlu anlıyorum.


1 Temmuz 2009 Çarşamba

DNA İle Babalik Testi Yaptirma

DNA testi kısaca deoksiribo nükleik asit testi ilişkiye giren iki kişinin genelriyle oluşan bi bebeğin dnalarını taşımasına dayanan bir testtir. Bu test genellikle tartışmalı durumları ortadan kaldırmak için kullanuılır ve basitce uygulanır.

DNA testi nasıl yapılır

DNA testi kişiden basit yollarla dna alarak işe başlar . Bu genellikle Tükrük ya da kandan da alınır. Ancak bazı durumlarda baba ölmüş olabilir. Ölen bir kişiden DNA Öreneği alabilmek için yasal izinler gerekmektedir.

Babalık Testi İçin Değişik yöntemler

Babalık testi için kullanılan en popüler yöntem DNA testidir ancak Dna testine alternatik bir kaç test daha vardır.
Doğal olarak, durum daha karmaşık ama DNA İlişki Testi gibi teknikler kullanılabilir, yakın aile üyelerinin DNA profillerini belirleyerek bir ilişki kurabilirsiniz.Bir çocuğun DNA kendi sözde büyük, kardeşler ve kız kardeşler, teyzeler ve amcalar ile karşılaştırıldığında görürüz ki aynı kodlara ya da yakın kodlara sahiptirler.Bu şekilde, bu dolaylı babalık belirlemek için doğrudan babalık testi yapmadan mümkündür.
Onun dışında, direkt DNA taraması hala belirli koşul olarak, aşağıda davanın üç tür örneğini yapılabilir.

Botox Yapma Yöntemleri

Botox artık kimsenin bilmediği bir kavram olmaktan çıkarak halkın arasına katıldı. halkımız ünlü ve magazinsel kişiliklerin de yardımıyl artık botoxun ne olduğunu iyice öğrenmeye başladı. Botox Tip A toksinlerinin vücuda enjekte edilmesiyle oluşan sağlıklı bir yoldur. Botox, botolium toksin adlı maddenin saflaştırılması ve seyreltilmesiyle elde edilmektedir.

Botox ile tedavi yöntemi ilk olarak şaşılık tedavisinde,göz kusurlarının tedavisinde ve diğer bir çok sağlık sorunlarının tedavisinde kullanılmıştır. Ama artık günümüzde botox kırışıklıkların tedavisinde kullanılmaya başlanmıştır. Aslında, botox FDA tarafından onaylanması ile, Botox bir kırışıklık ve ince çizgi kaldırılması için en popüler seçenek haline geldi.

Botox ile tedavi nasıl ortaya çıktı

Medikal uzmanlar önceleri botox yöntemini göz hastalıklarını iyileştirmek için kullanıyordu. Daha sonra kaza eseri botoxun göze şırınga edilmesiyle göz çevresindeki kırışıklıkların gözle görülür bir şekilde iyileştiği görülmüştür. artık bunda sora botox kırışıklıkların düzeltilmesi için kullanılmaya başlanmıştır. Daha sonraları botox uzmanları bu toksin maddeyi alındaki kırışıklıkların tedavisi için de kullanış ve olumlu sonuçlar elde etmişlerdir.

Aslında halen bir çok insan botoxun zehirli ve ölümcül bir madde olduğunu bilmiyor. Ancak şunu billmeliyiz ki botox göz ve çevresindeki kırışıklıkları azaltmada önemli bir maddedir ve bu geçerlilik alındaki kırışıklıklar için de sağlanır. Botox kozmetik kırışıklılrı azaltmada da oldukça başarılı bir yöntemdir.

Botox etkisi geçici midir?

botox kırışıklıkları azatmada oldukça işe ayrayan bir yöntemdir ancak botox yapıldıktan sonra eski kırışıklıklardan eser kalmaz da bir müddet sonra botoxun tekrarlanması gerekebilir. Çünkü botox etkisi kalıcı değil geçicidir. Bir süre sonra botox yapılan bölgede yeniden kırışıklıklar oluşmaya başlayacaktır.

Botoxun Zararları var mıdır? Varsa Nelerdir?

Botoxun bir çok yan etkisi ve bazı bazı zararları vardır. Botox ile kırışıklıkları ve çizgileri azaltmak için sinirlere toksik sıvıyla baskı uygulanır bu baskı ile sinirler gerilir. bu gerilmeyle yüzde mutlu, kızgın, üzgün sürpriz ve çok daha fazla ifade sabit olarak kalabilir.Deri ve elastikiyet yüz kasları farklı ifadeler yaparken en tutarlı egzersiz nedeniyle kaybetmeye meyilli.

Botox doğrudan sırada için sinyalleri bu kasları sürekli çalışan çeşitli ifadeler vermeye engel enjekte olduğunu. Bu, kas hedefli ve sadece az kırışıklık weakens görünür. Bu da cildin daha genç yapar. Tek bir kaç hafta içinde enjeksiyon alarak bir aya etkisini görebilirsiniz.

Burada kesinlikle Botox enjekte için anestezi vermek için gerekmez. Bu botulinum hatırlanması gereken önemli bir toksin ki kendisi toksik malzeme mikro organizmalar, bitki elde gösterir ise, hayvan vb toksin, aynı zamanda biyolojik ürün ya da başka bir zehirli madde içerebilir. Botox en yaygın yan etkileri mahzun göz kapagi, felç, alerjik reaksiyonlar, duygu gibi gribi dahil, mide bozulması ve yanlış kasların felç.

Ne zaman Botox çevrimiçi satın alma, orada bir çok şey vardır. Aşağıdaki gibi akılda tutmak gerekir:
a) Fiyat:
Prosedürü olarak sağlık uzmanı ile görüşmek fiyat unutmayınız herhangi bir sigorta şirket tarafından özellikle kozmetik nedenlerle kullanılan kapsamında değildir.
b) Danışma:
Sen önce Botox kozmetik iğneleri ve satın düşündüğü bir ünlü plastik cerrah veya dermatolog danışmak gerekir.
c) FDA Kanıtlanmış:
Botox bu kadar kolay 18 yaş grubu insanlar için 65 için kullanılabilir tek FDA kanıtlanmış toksin unutmayın.

Kadın hamile veya hastanın kesinlikle Botox enjeksiyonları kaçınmak gerekir.