17 Ağustos 2010 Salı

dnc l spectral rogain forte yorumlari

Sprey şeklinde olması hoşuma gitmişti. Parfüm sürer gibi kafana sıkıp çıkıyorsun sabah
__________________
BİOXCİN ANKETİ
yedike isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
yedike
Açık Profil bilgileri
yedike nickli üyeye özel mesaj gönderin
yedike - Daha fazla Mesajını bul
Alt 07-13-2010, 11:46 AM #4
aydemirim
Level 20 ~

Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 1,043

Standart

Alıntı:
yedike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sprey şeklinde olması hoşuma gitmişti. Parfüm sürer gibi kafana sıkıp çıkıyorsun sabah


Senin için sprey olması hoşuna gittiyse eğer..... O zamn kalitesini kanıtlamış dnc_lspectral rogan forte kullan.....

Ayrıca bu yudalı ne anlamadım sıtesını ziyaret ettim tlfnunu bırak 1 dakıka içinde arıyorlar....İnanmazsanız deneyin.

Yu Dali Saç Spreyi Yorumlar

Veysel bey öncelikle formumuza hoş geldiniz.
Saç dökülmelerinin belirli sebepleri vardır bunların başında vücutta çinko,biotin,Bvitamini eksikleri gelir.Öncelikle vücutta bu eksiklikleri gidermek gerekir.Ayrıca yaşamsal sitreste saç dökülme sebeplerinden.Saç dökülmelerine karşı BLG saç bakım yağımızı tavsiye ederim.Şampuan olarak ise Avalon Organics B kompleks şampuanı tavsiye ederim en organik şampuan diyebilirim içinde paraben ve sülfat bulunmuyor.Saçlarınızın tekrar çıkması konusuna gelince dana iliği ve hindistan cevizi yağından yapılan maske uygulamasınız önerdiğim gibi hazır ürünlerdenise YU DALİ SAÇ SİPREYİ ni tavsiye ederim.Kullanıcılardan çok olumlu tepkiler alıyoruz.Bu ürün eskiden ülkemize kaçak yollardan sokuluyordu ama artık bakanlık tarafından onaylanmış bir şekilde resmi olarak satışı yapılıyor.Güzel neticeler veren bu yu dali sipreyi kullanın derim.
iyi günler

mehpare
Üye

Mesajlar: 22
Katılma Tarihi: Jun 2010
Rep Puanı: 35
Teşekkürler 7 Zaman in 5 Mesaj

RE: Saç Dökülmeleri İçin Bitkisel tavsiye
Yu dali sipreyi ağabeyim kullanıyor gerçektende saç çıkartıyor nasıl bir şey anlamadım ben :?:?:?

Yu Dali Kullanici Yorumlari

Yu Dali Kullanici Yorumlari
06-30-2010, 07:01 PM Mesaj: #1
veysel
Yeni Üye

Mesajlar: 5
Katılma Tarihi: Jun 2010
Rep Puanı: 0
Teşekkürler 0 Zaman in 0 Mesaj

Saç Dökülmeleri İçin Bitkisel tavsiye
Lokman hekim kardeşim hazır sizi bulmuşken bir sorunumu daha dile getirmek istiyorum.Saçlarımda son 1 yıldır aşırı dökülme var,başımın arkasında saç derim görülecek kadar açıklık oluştu.Ailem saç ektirmemi falan öneriyor ama ben bu tür şeylere çok sıcak bakmıyorum.Doğal bitkisel bir çaresi yokmu acaba?Dökülen saçların tekrar geri çıkması mümkünmüdür

günay
Tecrübeli Üye

Mesajlar: 71
Katılma Tarihi: May 2010
Rep Puanı: 182
Teşekkürler 37 Zaman in 17 Mesaj

RE: Saç Dökülmeleri İçin Bitkisel tavsiye
Veysel bey lokmanhekim daha iyi bilir ama ben sana bir ürün tavsiye etsem YU DALİ SAÇ SPREYİ tanıdığım bir kaç kişi kullanıyor saç çıkartan en iyi ürün bu benim bildiği kadarıyla.


lokmanhekim
ADMİN

Mesajlar: 282
Katılma Tarihi: Apr 2010
Rep Puanı: 337
Teşekkürler 68 Zaman in 55 Mesaj

RE: Saç Dökülmeleri İçin Bitkisel tavsiye
(06-30-2010 07:01 PM)veysel Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
Lokman hekim kardeşim hazır sizi bulmuşken bir sorunumu daha dile getirmek istiyorum.Saçlarımda son 1 yıldır aşırı dökülme var,başımın arkasında saç derim görülecek kadar açıklık oluştu.Ailem saç ektirmemi falan öneriyor ama ben bu tür şeylere çok sıcak bakmıyorum.Doğal bitkisel bir çaresi yokmu acaba?Dökülen saçların tekrar geri çıkması mümkünmüdür

13 Ağustos 2010 Cuma

Ahmet MAranki Saç Dökülmesi Bitkisel Çözüm

ahmet maranki kiraz detoksu

Ahmet MAranki Kiraz Diyeti Nasil Yapilir

ahmet maranki kozmik beden temizliği

Deryali Günler Ahmet Maranki Full İzle

Ramazan Ayinda Doğru Beslenmek İçin İpuçlari

Herkesin oruçtan dolayı sündüğü bu sıcak yaz günlerinden oruç tutmak ne kadar zordur sadece tutan birilir. tabi ramazanda doğru beslenmek çok önemlidir.Ramazan Ayinda Doğru Beslenmek İçin İpuçlari.Oruç tutulan süre boyunca beslenme alışkanlıkları da hızlıca değişiklik gösterir. Esasında, doğru olan beslenme alışkanlıklarının değişmemesidir. Gün boyu aç kalacak olmanın etkisi ile sahurda aşırı yemek gibi sakıncalı durumlar oluşabilmektedir. Yaz aylarına denk gelen ramazan aylarında metabolizmanın kış dönemine göre büyük değişiklikler gösterdiği unutulmamalıdır.Ramazan Ayinda Doğru Beslenmek İçin İpuçlari

Gün boyu aç kalınacağından dolayı fazla yemek tüketimi yerine yavaş sindirilen yemekler tercih etmek en doğrusu olacaktır. Hızlı sindirilen yemekler 3-4 saatte metabolizmalarını kaybederken, yavaş sindirilen yemekler 8 saate kadar vücudun ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir.Ramazan Ayinda Doğru Beslenmek İçin İpuçlari

Lif içeren ve genel olarak kompleks karbonhidrat olarak adlandırılan yemekler yavaş sindirilirler. Yulaf, tahıl, fasülye, irmik, kabuklu pirinç ve mercimek yavaş sindirilen gıdalar arasında sayılabilir. Sindirimi yavaş gıdalar sayesinde iftar saatlerine kadar daha az acıkılacaktır.
Ramazan Ayinda Doğru Beslenmek İçin İpuçlari
Genel olarak hızlı sindirilen gıdalar rafine karbonhidratlar denilen, beyaz un ve şeker gibi maddeler bulundurur. Bu gıdalar vücut tarafından hızlı yakıldığından dolayı ve insülin salgıladığından ötürü iftara kadar daha çok açlık hissedilmesine neden olur.

Taylan Kümeli Ramazan Diyeti

Ramazanla birlikte gün içerisinde tutulan oruçdan dolayı akşam çok yemek yeme ihtiyacı hissedilmekte ve doğal olarak kilo alma sorunları ortaya çıkmaktadır. Ancak bu makalemizde kilo alma sorunlarınıza çözüm önerilerini Taylan Kümelinin ramazan di,etiyle atacaksınız.
Genel bir alışkanlık nedeniyle, ramazan aylarında uzun süre aç kalınacağı için özellikle sahurda oldukça fazla yemek yenir. Ünlü diyetisyen Taylan Kümeli, ramazan ayında oruç tutarken aynı zamanda tokluk hissedebileceğiniz ve iftarda aşırı yemekten dolayı kilo almanızı engelleyici Ramazan Diyeti açıklıyor. Ramazan Diyeti sayesinde hem doğru hem de dengeli beslenerek ramazan ayında kilo koruma görevinizi de yerine getirmiş olacaksınız.Taylan Kümeli Ramazan Diyeti

Sahurda Yenecek Yiyecekler : (Sahur öğünü normal günlerdeki kahvaltı yerine geçer)
Taylan Kümeli Ramazan Diyeti
1. Seçenek : Yağsız olarak 2 kepekli ekmek dilimi ve ufak bir parça peynir ile hazırlayacağınız tost.
2. Seçenek : 1 su bardağı hafif ılık diyet süt veya 1 bardak ayran ile beraber domates, maydanoz ve salatalık. Yatmadan önce ise 1 porsiyon meyve (İncir, Muz, Kavun ve Üzüm hariç)
3. Seçenek : 1 yemek kaşığı sıvı yağ ile hazırlanmış sebze yemeği (doyana kadar), 1 dilim kepekli ekmek, salata ve 200 gram diyet yoğurt.
4. Seçenek : 6 yemek kaşığı makarna veya pilav, salata ve 200 gram diyet yoğurt. (Bu menü haftada 1 veya 2 kere uygulanır.)Taylan Kümeli Ramazan Diyeti

İftar Yemeğinde : (İftar yemeği normal günlerdeki öğle yemeği yerine geçer)

Bit için Bitkisel çözüm önerileri

Bitkisel Bit Tedavisi ve Bit için Bitkisel çözüm Önerileri
Bitler her insanın hayatnda bir dönem mutlaka yakalanadığı bir parazit hastalıktır. ancak artık günümüzde bit için bitkisel çözümler üretilmiştir. Bu yazımızda Bit için Bitkisel çözüm önerileri bulacaksınız.
Bit için Bitkisel tedavi; Biberiye ve yabani kekik uçucu yağları baş bitinin tedavisinde kullanılabilir. Her bir uçucu yağdan altışar damlayı iki fincan sıcak suya karıştırın ve şampuanlandıktan sonra durulama suyu olarak kullanın.

* Bit taşıyan kişi tarafından kullanılmış olabilecek tüm havlu, çarşaf ve giysilerinizi sabunlu suda kaynatın ve sıcak bir yerde kurutun. Tarak, fırça ve diğer saç malzemelerini 10 dakika süreyle sabunlu sıcak suda bekletin. Ya da bitin bulaşmış olabileceği eşyaları iki hafta süreyle ağzı kapalı plastik torbalarda tutun. Böylece bit yumurtaları kırılacak ve bitler açlıktan ölecektir.
* Evin bütün fertlerinin aynı anda bitkisel bit tedavisi olması gerekir.
* Çocuğunuzda bit varsa, bunu öğretmenine haber vermeniz iyi olur. Öğretmeniniz çocuğunuzun kim olduğunu belli etmeden, diğer velileri uyaracaktır.